Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 3 4 gündür sol iç bacağım üst taraf birleşim yeri ağrıyor. Tam tarif edemiyorum ya. Sanki baskı var gibi bi yere çarpmış gibi neden olur acaba
10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.

Bu şikayeti yaşayanlar kaçıncı haftada? Allahım bi de ilerleyince daha zor diyolarben şimdiden yedi aylık gibi zorlanıyorum

Boşver ağla ama abartma üzme kendinizi Ay inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum
Ben de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildi geçen gün günde 2 kez kustuğum için sinirden ağladım sadece

Oyyy ne güzel bir rüya böylee

Bugünde ben eşimee patladımm
Ama telafii ettimm

Hangimiz öyle değiliz ki, ee ne yapalım hormonlar bizi bu hale getiriyor, anlayış göstersinler bir zahmet

Bugünde ben eşimee patladımm
Ama telafii ettimm
Eşim naptım diyince ilgi göster banane diyip durdum bana diyor ki aşkım akşama kadar eşek gibi çalışıyorum gitmeden yorganımı kaldırıyorum seni arayıp soruyorum daha napiyim diyor ajajaj

Ay uzunca bir süre hesabı stalkladım.
Aman Allahımmmmm, neler neler.
Boşanma sürecindeymiş, iddet süresi bekleniyormuş, bebek sevgilisindenmiş, eğer mahkemeye giderse hamile olduğu anlaşılınca bebek kocasının üzerine olacakmış falan falan...
Beynim yandı.
Ay acaba dizi senaristi falan mı, dizi tutar mı diye kamuoyu yoklaması mı yapıp çekti gitti.
Kafamda deli sorular.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…