Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de göbeğin üstünde var hafiften o hamlamıș gibi kalkarken falan oluyor

çıkartma da yine iyi, benim yediklerim hep havaya gitmişti bu hafta da 2 kere çıkardım

Oyyyy, inşallah daha olmaz kuzum.

Valla çok tuhaf bi bulantı benimkisi.
Hani hiç nazlı bi hamile değilim, ne bulursam yiyorum.
İlle de canım şunu çekti falan demiyorum.
Maşallah, iştah da yerinde.

Çıkarmıyorum, yediğim midede kalıyo çok şükür.
Ama işte süründürüyo bu tip bulantı.

Saatlerce araba tutması gibi iğrenç bir his.

.

Benim de her geçen gün artıyor. Akşam saatleri gelince bildiğin geriliyorum artık.

Bende de göbeğin üstünde var hafiften o hamlamıș gibi kalkarken falan oluyor

Bu haftalarda rahim iyice büyüdüğünden mesaneyi sıkıştırıyormuş.
Sanırım benimki ondan oluyo.

1-2 haftaya bebek yukarı çıktıkça rahatlıyormuş mesane.

Hani rollercoaster dedi ya, vajinal görememiş doktor. Bebek yukarı çıkmış demiş. Karından bakmış.

.

Ben de bugün uygulamada okudum. Artık yukarı çıkmaya başlayacak diye. İlk trimester bugün bitiyor benim.

Benimki de yukarı çıkıyor da ondan mı göbeğin üst kısmında var ağrı gibi

Çok memnun olurum canım. Nasıl bakacaksınız? Görebileceğiniz bir yöntem var mı ki?
Valla ben eşime dedim ki bu trendyoldaki satıcıdan başka satan yok. Adam firma adına kadar buldu O bulur feci araştırıyor. Geldiğinde sorarım nerden bulmuş

Yaaa, benim o kadar değil demek ki.

Sabah hiç uyutmuyo, dönüp duruyorum yatakta.

.
Sabah kalkar kalkmaz limon kokluyorum. Okul çok erken zaten benim. 7.20 de ilk ders. 8 de aşırı peynirli sandviç tutuyor midemi. Ama akşam ne yersem yiyeyim çıkarıyorum. Bildiğin midemde kırıntı kalmayana kadar çıkarıyorum.

Nekadar güzel bi duygu hernekadar msj mesafesi kadar olsakta birbirimizi merak ediyoruz anlıyoruzz destek olmaya çalışıyoruzz
Aynen öyle..
Onlarla aramda 6 ay olacak ama bırakmadım sayfayı..insan msj da olsa karşısındakini tanımasa da bir bağlılık oluşuyor günler ilerledikçe burası da öyle olacak doğum sonrasına devam edecek inşallah..

Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyor izlediğimden beri kendime gelemedim ya
Ben de gördüm tesadüfen izlemiş bulundum içim gitti ah yavrum ne acılar çekti kim bilir video çeken mahlukat çok ayrı zaten nasıl dayandın Allah o pisliğide en ağır şekilde cezalandırır inşallah

Oooo, baya baya zorluyor o zaman seni canım.

Neyse, az kaldı inşallah.
4.ayda bitiyormuş çoğu kişinin.

.

Öyle olması gerekirya zaten canım benimm

Ben de anlattıklarınızla görmüş kadar oldum, izleme demişti burada biri.
İzlemedim.

Yazık yaa, ah yavrucak.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…