- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.741
Ovv çok fazlaymış ya ben Tekirdağdayım ama benim doktorum gerçekten çok iyi samimiyizdirde dedi ki hastane yönetimi bana her sene soruyo bende 300-400 lira ekletiyorum yazık günah dedi şu durumda insanlar nasıl versin 6-7 binKuzum gönlünü ferah tut kendini de bebişini de üzme. Emin ol yaşadığımız herşey de gizli bir güzellik saklı. Rabbim neylerse güzel eyler. Hem doğumunda yanında olacağına bende inanıyorum . Dişlerin nasıl oldu canım bu arada?
Sen hangi şehirdesin canım? çok iyi fiyat vermiş valla .ablam ağustosta doğum yaptı yaklaşık 8000 e denk geldi hemde normal doğumdu. Sezeryan olunca 11 bin diye bir fiyat duyduğumu biliyorum.
Bende yaptırdım 12 haftalıkken sonuçları henüz çıkmadı.Doktor önce ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı sıkıntı yoktu ikili taramam yaptırmadık fetal dna testi için kan verdim12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
37 yaşındayım 3.bebeğim bu 3 ml nerdeyse tam sınır dedi bence kalın dedi bilmiyorum ki içime o fitili attı en azından varsada öğren kendini ona göre hazırla gibi konuştu zaten fetal dna pozitif gelirse amiyosentez öneriyorum öle sonuç için aileye karar için söylüyoruz dedi inan allak bullak oldum yoksa elbetteki hepsi Rabbimden sonraki kusurlardan da korusun mevlam evlatlarımızı bilmiyorum iyi ettim kan vermek le kötü mü şuan onu bile düşünemiyorum
Burun kemiği için hiç bi yorum yapmadı 2.7 2.8 en son 3 ölçtü ense istediğim gibi değil kalın dedi ben daha en başından tarama istemediğimi söyledim ama bugün ısrarla bana dna yaptır ozman falan dedi gününe göre 5 gün önde gözüküyor bebek iri maşallah dedi ama bilmiyorum ki şu sonuçlar hayırlısıysa bi temiz gelsin inşallah Allahım noluriyi yaptın boşverstres yapman sana daha büyük zarar
şu konuda içini rahatlat bazı bebekler iri oluyo her ense kalın denende sorun yok, burun kemiğine falan da bakması lâzımdı bir sürü şey varenseyle bitmiyo olay
15 gün de kafanda kurma lütfen, bebeğinle konuş bulantın yoksa doya doya ye
Fetal mi yaptırıyorsunuz şimdi? İyi yaptın tabii ki yaptırmasan daha çok stres olacaktı öyle miydi böyle Miydi derken. Şimdi İçimizi ferah tutalım inşalllah her şey normal çıkacak37 yaşındayım 3.bebeğim bu 3 ml nerdeyse tam sınır dedi bence kalın dedi bilmiyorum ki içime o fitili attı en azından varsada öğren kendini ona göre hazırla gibi konuştu zaten fetal dna pozitif gelirse amiyosentez öneriyorum öle sonuç için aileye karar için söylüyoruz dedi inan allak bullak oldum yoksa elbetteki hepsi Rabbimden sonraki kusurlardan da korusun mevlam evlatlarımızı bilmiyorum iyi ettim kan vermek le kötü mü şuan onu bile düşünemiyorum
Amin canım. Kafana çok takma ama gerçekten bol bol dua et. Allah in izniyle güzel sonuçlar alacaksın. Yani o psikolojiyi bende yaşadım yengem de . ben çok ağlamıştım eve geldigimde . Ama çok şükür bebisimiz sağlıklı şuan 2 yaşında. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinKan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorumRabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin tek duam o
Burun kemiği için hiç bi yorum yapmadı 2.7 2.8 en son 3 ölçtü ense istediğim gibi değil kalın dedi ben daha en başından tarama istemediğimi söyledim ama bugün ısrarla bana dna yaptır ozman falan dedi gününe göre 5 gün önde gözüküyor bebek iri maşallah dedi ama bilmiyorum ki şu sonuçlar hayırlısıysa bi temiz gelsin inşallah Allahım nolur
Arkadasim. Allah kalbine ferahlık versin mutlaka biliyorsundur kesinliği yok. Arkadaşım hamileliği boyunca neler çekti sapasağlam bir kızı var ortaokula gidiyor. Allahın izniyle seninde öyle olacak bi sorun olacağı açıkça diyorum zerre kadar içime dogmuyorİnşallah Allah razı olsun duanızda benide unutmayın Rabbim hayırlı aonuçlar almayı nasip etsin
Evet canım fetal dna verdim inşallah hayırlı sonuçlar çıkarFetal mi yaptırıyorsunuz şimdi? İyi yaptın tabii ki yaptırmasan daha çok stres olacaktı öyle miydi böyle Miydi derken. Şimdi İçimizi ferah tutalım inşalllah her şey normal çıkacak
Allah razı olsun canım inşallah çok sağolun desteğiniz için bakalım bekleyip görücez Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınAmin canım. Kafana çok takma ama gerçekten bol bol dua et. Allah in izniyle güzel sonuçlar alacaksın. Yani o psikolojiyi bende yaşadım yengem de . ben çok ağlamıştım eve geldigimde . Ama çok şükür bebisimiz sağlıklı şuan 2 yaşında. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Az çok tahmin edebiliyorum şuan psikolojini ama gerçekten ölçümle ilgili de bir sıkıntı söz konusu olabilir.
Şimdi hastanenin sayfasından baktım da epikrizde nazal kemik göründü yazmış demek burun kemiğini görmüş şükür bana demedi yada ben o an zaten kitlendim duymadım beni dna için ikna etmeye çalıştı daha çok inşallah hayırlı sonuçlar alırımya işte öyle oluyo benim de olandan biraz fazla yazdı, fazla fazla yazmış olalım dedi, kemiği gördü onu da yazmadı mesela
zaten bu dönem pimpirikliyiz her söylenen diken gibi
bence kesinlikle iri bi bebekburnunda kemik görmese kesin onu da söylerdi
ve bak bir de fazla fazla ölçmüş yine de 3 ü geçmemiş
sen içini ferah tut Allahın izniyle güzel netice çıkacak
Yaa.. ne güzelOooo çayeliii bideee bende salarha dan benim büyükbabam çayelinde sağlık başkanıydı
Çok şükür cnm sevindim adınaGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Sağol canım Allah razı olsun inşallah normal tarama testi için bende aynı hiç inanmam riskli çıksa bundan önceki hamileliklerimde hiç yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığında sıkıntı olabilir deyince tedirgin oldum oyuzden daha güvenilir sonuç diye fetal dna için kan verdim inşallah korktuğumuzdan emin ummuduğumuza nail eyler güzel RabbimArkadasim. Allah kalbine ferahlık versin mutlaka biliyorsundur kesinliği yok. Arkadaşım hamileliği boyunca neler çekti sapasağlam bir kızı var ortaokula gidiyor. Allahın izniyle seninde öyle olacak bi sorun olacağı açıkça diyorum zerre kadar içime dogmuyor
Ya doktorların bazıları nedense çok acımasız oluyorlar gerçekten. Artık amaçları kendilerine çıkar sağlamak mı yoksa sorumluluk kabul etmemek mi bilmiyorum ama maalesef bu tarz doktorlar da yok değil. bu sadece ense kalınlığıyla ilgili olan bişey değil. Burun kemiği göründüğünü neden söylemedi mesela ayrıca kanda alıyorlar. Sıkma tatlım canını Allah'ın izniyle güzel haberler alıcaksın. Yani testlerin hiçbirinin garantisi yok bir yandan bakınca da. Ben mesela doktor hiç bişey ölçmeden direk fetalTest yaptırdım ama dün gittiğimde doktora ense kalınlığı nasıl diye sordum. Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın gerçekten en güzel duaEvet canım fetal dna verdim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Allah razı olsun canım inşallah çok sağolun desteğiniz için bakalım bekleyip görücez Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınZorda darda bırakmasın inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Şimdi hastanenin sayfasından baktım da epikrizde nazal kemik göründü yazmış demek burun kemiğini görmüş şükür bana demedi yada ben o an zaten kitlendim duymadım beni dna için ikna etmeye çalıştı daha çok inşallah hayırlı sonuçlar alırımÇok sağolun desteğiniz için şimdi ıkı meleğimi okuldan alıp hem onlar için hem içimdeki meleğim için güçlü durmam gerekiyor dua dua dua başkada elimden bişey gelmez
Kızlar indirim varmış trendyolda kendime 2 kavanoz hindistan cevizi yağı aldım. Çatlaklar için. Bunlar bitip daha çok büyüdüğünde bio oil e geçiş yapcam.
Alacak olan varsa link bırakıyorum
ayy o kişilerden birisi bendim hahahahaKonu aslında bı 5-6 sayfa geçmiş ama sigara içen arkadaşlar vardı yazmadan edemedim ben liseden beri eşimden daha fazla sigara içerim neyse ama iki kere bırakma.deneyim iki hafta kafamın aptal gibi dönmesi aklımda hep sigarayla geçip bırakmamıştım sonra Instagram'da bı sayfada allen Carr sigara bırakmanın kolay yolu kitabi ile biri bırakmış anlattılar falan dedim nolcak en fazla kitap okumuş olurum hatta para bile vermeden bedava PDF indirdim hakka girdim diye üzüldüm hatta sonra Dr dan da aldım da eşime amaneyse ben onunla bıraktım sigarayı sigara içme zararlı falan demiyor bambaşka bir yöntem bilinçaltin istemiyor resmen ki hiç bırakma niyetim yoktu varsa okuyayım dedim yani yeni birakmislar aranızda unutamayanlar varsa acı cektirmeyin kendinize kısa bı kitap çok rahatlicaksiniz aklınıza öyle gelmicek eskisi gibi bir kişi bile olsa okuyan fayda faydadir ben Nisan'da bıraktım bu arada eşim hala içiyor kitabı okumaya korkuyor çünkü sanırım sigarayı seviyor ama asla birdaha azıma sürmem yemin ederim önceden bırakma çalışmalarımda çile çekmiş kendime eziyet etmişim
Bende diyodum benim yorumumu gördüde atladımı falannYaa.. ne güzel
ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.Kızlar indirim varmış trendyolda kendime 2 kavanoz hindistan cevizi yağı aldım. Çatlaklar için. Bunlar bitip daha çok büyüdüğünde bio oil e geçiş yapcam.
Alacak olan varsa link bırakıyorum
ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?