Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ovv çok fazlaymış ya ben Tekirdağdayım ama benim doktorum gerçekten çok iyi samimiyizdirde dedi ki hastane yönetimi bana her sene soruyo bende 300-400 lira ekletiyorum yazık günah dedi şu durumda insanlar nasıl versin 6-7 bin

Konu aslında bı 5-6 sayfa geçmiş ama sigara içen arkadaşlar vardı yazmadan edemedim ben liseden beri eşimden daha fazla sigara içerim neyse ama iki kere bırakma.deneyim iki hafta kafamın aptal gibi dönmesi aklımda hep sigarayla geçip bırakmamıştım sonra Instagram'da bı sayfada allen Carr sigara bırakmanın kolay yolu kitabi ile biri bırakmış anlattılar falan dedim nolcak en fazla kitap okumuş olurum hatta para bile vermeden bedava PDF indirdim hakka girdim diye üzüldüm hatta sonra Dr dan da aldım da eşime ama neyse ben onunla bıraktım sigarayı sigara içme zararlı falan demiyor bambaşka bir yöntem bilinçaltin istemiyor resmen ki hiç bırakma niyetim yoktu varsa okuyayım dedim yani yeni birakmislar aranızda unutamayanlar varsa acı cektirmeyin kendinize kısa bı kitap çok rahatlicaksiniz aklınıza öyle gelmicek eskisi gibi bir kişi bile olsa okuyan fayda faydadir ben Nisan'da bıraktım bu arada eşim hala içiyor kitabı okumaya korkuyor çünkü sanırım sigarayı seviyor ama asla birdaha azıma sürmem yemin ederim önceden bırakma çalışmalarımda çile çekmiş kendime eziyet etmişim

B
12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
Bende yaptırdım 12 haftalıkken sonuçları henüz çıkmadı.Doktor önce ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı sıkıntı yoktu ikili taramam yaptırmadık fetal dna testi için kan verdim

iyi yaptın boşver stres yapman sana daha büyük zarar

şu konuda içini rahatlat bazı bebekler iri oluyo her ense kalın denende sorun yok, burun kemiğine falan da bakması lâzımdı bir sürü şey var enseyle bitmiyo olay

15 gün de kafanda kurma lütfen, bebeğinle konuş bulantın yoksa doya doya ye

Burun kemiği için hiç bi yorum yapmadı 2.7 2.8 en son 3 ölçtü ense istediğim gibi değil kalın dedi ben daha en başından tarama istemediğimi söyledim ama bugün ısrarla bana dna yaptır ozman falan dedi gününe göre 5 gün önde gözüküyor bebek iri maşallah dedi ama bilmiyorum ki şu sonuçlar hayırlısıysa bi temiz gelsin inşallah Allahım nolur

Fetal mi yaptırıyorsunuz şimdi? İyi yaptın tabii ki yaptırmasan daha çok stres olacaktı öyle miydi böyle Miydi derken. Şimdi İçimizi ferah tutalım inşalllah her şey normal çıkacak

Amin canım. Kafana çok takma ama gerçekten bol bol dua et. Allah in izniyle güzel sonuçlar alacaksın. Yani o psikolojiyi bende yaşadım yengem de . ben çok ağlamıştım eve geldigimde . Ama çok şükür bebisimiz sağlıklı şuan 2 yaşında. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin . Az çok tahmin edebiliyorum şuan psikolojini ama gerçekten ölçümle ilgili de bir sıkıntı söz konusu olabilir.

ya işte öyle oluyo benim de olandan biraz fazla yazdı, fazla fazla yazmış olalım dedi, kemiği gördü onu da yazmadı mesela

zaten bu dönem pimpirikliyiz her söylenen diken gibi

bence kesinlikle iri bi bebek burnunda kemik görmese kesin onu da söylerdi

ve bak bir de fazla fazla ölçmüş yine de 3 ü geçmemiş

sen içini ferah tut Allahın izniyle güzel netice çıkacak

İnşallah Allah razı olsun duanızda benide unutmayın Rabbim hayırlı aonuçlar almayı nasip etsin
Arkadasim. Allah kalbine ferahlık versin mutlaka biliyorsundur kesinliği yok. Arkadaşım hamileliği boyunca neler çekti sapasağlam bir kızı var ortaokula gidiyor. Allahın izniyle seninde öyle olacak bi sorun olacağı açıkça diyorum zerre kadar içime dogmuyor

Fetal mi yaptırıyorsunuz şimdi? İyi yaptın tabii ki yaptırmasan daha çok stres olacaktı öyle miydi böyle Miydi derken. Şimdi İçimizi ferah tutalım inşalllah her şey normal çıkacak
Evet canım fetal dna verdim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Allah razı olsun canım inşallah çok sağolun desteğiniz için bakalım bekleyip görücez Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Zorda darda bırakmasın inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Şimdi hastanenin sayfasından baktım da epikrizde nazal kemik göründü yazmış demek burun kemiğini görmüş şükür bana demedi yada ben o an zaten kitlendim duymadım beni dna için ikna etmeye çalıştı daha çok inşallah hayırlı sonuçlar alırım Çok sağolun desteğiniz için şimdi ıkı meleğimi okuldan alıp hem onlar için hem içimdeki meleğim için güçlü durmam gerekiyor dua dua dua başkada elimden bişey gelmez

Çok şükür cnm sevindim adına bol bol Dinlen bakalım haftaya kadar

Sağol canım Allah razı olsun inşallah normal tarama testi için bende aynı hiç inanmam riskli çıksa bundan önceki hamileliklerimde hiç yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığında sıkıntı olabilir deyince tedirgin oldum oyuzden daha güvenilir sonuç diye fetal dna için kan verdim inşallah korktuğumuzdan emin ummuduğumuza nail eyler güzel Rabbim Hepimiz noksansız sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza

Ya doktorların bazıları nedense çok acımasız oluyorlar gerçekten. Artık amaçları kendilerine çıkar sağlamak mı yoksa sorumluluk kabul etmemek mi bilmiyorum ama maalesef bu tarz doktorlar da yok değil. bu sadece ense kalınlığıyla ilgili olan bişey değil. Burun kemiği göründüğünü neden söylemedi mesela ayrıca kanda alıyorlar. Sıkma tatlım canını Allah'ın izniyle güzel haberler alıcaksın. Yani testlerin hiçbirinin garantisi yok bir yandan bakınca da. Ben mesela doktor hiç bişey ölçmeden direk fetalTest yaptırdım ama dün gittiğimde doktora ense kalınlığı nasıl diye sordum. Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın gerçekten en güzel dua.

ayy o kişilerden birisi bendim hahahaha
allen carrın videosu da vardı youtubeda. hatta izlerken sigara içmenize müsaade ediyordu. sanırım 15. dk da sıkıntıdan kapattım hahaha ya da bırakmak istemedim sigarayı bilmiyorum :)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç ağzıma sürmedim ama doğumdan sonrası için söz vermiyorum hahaha.
ama alır kitabını okurum ne kaybederim ki

ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)

ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)

ben de hem mustelayı hem de sweetgirlcandy nin önerdiğini aldım şimdi inşallah az çatlakla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…