Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sevindim canım gözün aydın
ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)
Ya bende link açılmıyor sweetgirlcandy bende almıştım krem ama sonra şüpheye düştüm bugünde markette dalinin bebe yağını gördün içinde paraben var diye almadim.

Amin amin canim. RABBIM en güzeliyle mukafatlandirsin inşallah bütün evlatlarin hayırlı sağlıklı olsun inşallah. En güzel haberlerini bekliyoruz

ben de hem mustelayı hem de sweetgirlcandy nin önerdiğini aldım şimdi inşallah az çatlakla atlatırız
Ayy amin inşallah
ben johnons baby almıştım bir de. sanırım paraben olmayan çok az var ya.

Bende videosunu izlemiştim 1 hafta hiç içmedim sonra canım bir şeye çok sıkıldı tekrar başlamıştım. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an hiç içmedim yani

ekledim, bi de Canan'ın söylediği mustela bebe yağı alıcam, o hangisi biliyo musunuz bulamadım, Canan'ı etiketlemedim yazmasın şimdi uyusun biraz

editliyorum: buldum galiba

Hadi çatlaksız göbüșler büyüsün
ay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)
Ben hiç başlamadım bakalım. Benim vücut da kuru normalde bakalım nolacak
ben de hem mustelayı hem de sweetgirlcandy nin önerdiğini aldım şimdi inşallah az çatlakla atlatırız
İnşallah
Süresi bitmiş olabilir 1 saatlik indirimmiș sanırım

ekledim, bi de Canan'ın söylediği mustela bebe yağı alıcam, o hangisi biliyo musunuz bulamadım, Canan'ı etiketlemedim yazmasın şimdi uyusun biraz

editliyorum: buldum galiba

Düşünceli arkadaşım benim.

Ya biraz önce hapşırdım, ve bebeğin olduğu taraf o kadar ağrıdı ki.

Biliyorum, hapşırmakla bir şey olmuyo ama niye böyle oldu anlamadım.

Yatıyordum, oturur pozisyona gelip hapşırdım aslında.

.

ahaha ben de, sağ taraftan battı bana da yani bu süreçte eskisi gibi sıkmadan, narin olmadan, kasmadan hapşırmaya çalışıyorum ama bu sefer de canavar gibi hapşırıyorum, ayarını tutturamıyorum

off mustelayı aldım sonunda, şu süreçte ilk defa bir şey almış oldum

önerilerden bir de hamile taytı ve çamaşır eklemiştim onları daha almadım sepette duruyo

nasıl oldun bulantın vardı, geçmiştir uyuyunca

Benim de bu aralar arabadan inerken kanepeden kalkar falan hafif kasılma oluyor normal şeylerdir rahat ol

Benim eşim de aynısını dedi. Canlı göreceğimiz bir yer bulalım diyor. Doona yı gördü ya illa bunu da görecek.

Yaa yok yok bugün diğer grupta doğum var yine 4. Doğum gerçekleşti..tek tek bebişlerine kavuşuyorlar.
İkizlerimiz geliyor.yoğun bir yazışma var geç bakabildim buraya
Hahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamett

Aynen, benim bebeğim de sağda.
Ondan korktum biraz.

Hadi bakalım, hayırlı olsun.
İnşallah memnun kalırsın.

Benim göbek çıktı ama hamile taytına henüz gerek yok, kıyafetlerim oluyo şimdilik.

Ya bulantım var maalesef.
Ben azalacak diye beklerken gün geçtikçe artıyo.

Özellikle sabah ve akşamları çok zorluyo.

.

Benim de bu aralar arabadan inerken kanepeden kalkar falan hafif kasılma oluyor normal şeylerdir rahat ol

Ben yataktan kalkarken 1-2 gündür göbeğin alt kısmında bi ağrı hissediyorum.

Hani spora başlarsın da hamlarsın, karın kasların ağrır. Aradan 3 gün geçer, tam bir ağrı değil ama hissettirir orda bir değişiklik olduğunu.
Tam öyle bir ağrı işte.

.

Çokkk Güzellburası da öyle olacak ileride..
Şimdiye kadar olan doğumlar hep acil sezeryan oldu ve heyacanlı oldu.Bizde telefon başında anneden haber bekledik
Nekadar güzel bi duygu hernekadar msj mesafesi kadar olsakta birbirimizi merak ediyoruz anlıyoruzz destek olmaya çalışıyoruzz

çıkartma da yine iyi, benim yediklerim hep havaya gitmişti bu hafta da 2 kere çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…