- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.761
Çok sevindim canım gözün aydınGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Ya bende link açılmıyoray bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)
Amin amin canim. RABBIM en güzeliyle mukafatlandirsin inşallah bütün evlatlarin hayırlı sağlıklı olsun inşallah. En güzel haberlerini bekliyoruzSağol canım Allah razı olsun inşallah normal tarama testi için bende aynı hiç inanmam riskli çıksa bundan önceki hamileliklerimde hiç yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığında sıkıntı olabilir deyince tedirgin oldum oyuzden daha güvenilir sonuç diye fetal dna için kan verdim inşallah korktuğumuzdan emin ummuduğumuza nail eyler güzel RabbimHepimiz noksansız sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Ayy amin inşallahben de hem mustelayı hem desweetgirlcandy nin önerdiğini aldım şimdi inşallah az çatlakla atlatırız
ben johnons baby almıştım bir de. sanırım paraben olmayan çok az var ya.Çok sevindim canım gözün aydın
Ya bende link açılmıyorsweetgirlcandy bende almıştım krem ama sonra şüpheye düştüm bugünde markette dalinin bebe yağını gördün içinde paraben var diye almadim.
Bende videosunu izlemiştim 1 hafta hiç içmedim sonra canım bir şeye çok sıkıldı tekrar başlamıştım. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an hiç içmedim yaniKonu aslında bı 5-6 sayfa geçmiş ama sigara içen arkadaşlar vardı yazmadan edemedim ben liseden beri eşimden daha fazla sigara içerim neyse ama iki kere bırakma.deneyim iki hafta kafamın aptal gibi dönmesi aklımda hep sigarayla geçip bırakmamıştım sonra Instagram'da bı sayfada allen Carr sigara bırakmanın kolay yolu kitabi ile biri bırakmış anlattılar falan dedim nolcak en fazla kitap okumuş olurum hatta para bile vermeden bedava PDF indirdim hakka girdim diye üzüldüm hatta sonra Dr dan da aldım da eşime amaneyse ben onunla bıraktım sigarayı sigara içme zararlı falan demiyor bambaşka bir yöntem bilinçaltin istemiyor resmen ki hiç bırakma niyetim yoktu varsa okuyayım dedim yani yeni birakmislar aranızda unutamayanlar varsa acı cektirmeyin kendinize kısa bı kitap çok rahatlicaksiniz aklınıza öyle gelmicek eskisi gibi bir kişi bile olsa okuyan fayda faydadir ben Nisan'da bıraktım bu arada eşim hala içiyor kitabı okumaya korkuyor çünkü sanırım sigarayı seviyor ama asla birdaha azıma sürmem yemin ederim önceden bırakma çalışmalarımda çile çekmiş kendime eziyet etmişim
Hadi çatlaksız göbüșler büyüsünekledim, bi de Canan'ın söylediği mustela bebe yağı alıcam, o hangisi biliyo musunuz bulamadım, Canan'ı etiketlemedim yazmasın şimdi uyusun biraz
editliyorum: buldum galiba
Ben hiç başlamadım bakalım. Benim vücut da kuru normalde bakalım nolacakay bir önceki indirimde alacaktım almamıştım. şimdi sen de önerince alayım dedim.
mustela aldım çatlak önleyici. ama vücudum o kadar kuru ki mübarek emip duruyor. şişenin yarısına geldim bile :)
İnşallahben de hem mustelayı hem desweetgirlcandy nin önerdiğini aldım şimdi inşallah az çatlakla atlatırız
Süresi bitmiş olabilir 1 saatlik indirimmiș sanırımÇok sevindim canım gözün aydın
Ya bende link açılmıyorsweetgirlcandy bende almıştım krem ama sonra şüpheye düştüm bugünde markette dalinin bebe yağını gördün içinde paraben var diye almadim.
ekledim, bi de Canan'ın söylediği mustela bebe yağı alıcam, o hangisi biliyo musunuz bulamadım, Canan'ı etiketlemedim yazmasın şimdi uyusun biraz
editliyorum: buldum galiba
Düşünceli arkadaşım benim.
Ya biraz önce hapşırdım, ve bebeğin olduğu taraf o kadar ağrıdı ki.
Biliyorum, hapşırmakla bir şey olmuyo ama niye böyle oldu anlamadım.
Yatıyordum, oturur pozisyona gelip hapşırdım aslında.
.
Benim de bu aralar arabadan inerken kanepeden kalkar falan hafif kasılma oluyor normal şeylerdir rahat olDüşünceli arkadaşım benim.
Ya biraz önce hapşırdım, ve bebeğin olduğu taraf o kadar ağrıdı ki.
Biliyorum, hapşırmakla bir şey olmuyo ama niye böyle oldu anlamadım.
Yatıyordum, oturur pozisyona gelip hapşırdım aslında.
.
YaaBende diyodum benim yorumumu gördüde atladımı falann
Benim eşim de aynısını dedi. Canlı göreceğimiz bir yer bulalım diyor. Doona yı gördü ya illa bunu da görecek.ayaza canım stokta 3 tane renk varmış doona muadilinin. Sorunca açıyormuș. Eşime hemen alalım dedim de bi canlı görsek dedi şimdi bakıyor Ankarada varsa satılan bi mağaza ordan bakacağız önce
Hangi ildeydin. Eşim bakarken sizin ile de baksınBenim eşim de aynısını dedi. Canlı göreceğimiz bir yer bulalım diyor. Doona yı gördü ya illa bunu da görecek.
Yaayok yok bugün diğer grupta doğum var yine 4. Doğum gerçekleşti..tek tek bebişlerine kavuşuyorlar.
İkizlerimiz geliyor.yoğun bir yazışma var geç bakabildim buraya
Hahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamettYaayok yok bugün diğer grupta doğum var yine 4. Doğum gerçekleşti..tek tek bebişlerine kavuşuyorlar.
İkizlerimiz geliyor.yoğun bir yazışma var geç bakabildim buraya
Balıkesir’deyiz. Biraz zor bizim bulmamız.Hangi ildeydin. Eşim bakarken sizin ile de baksın
ahaha ben de, sağ taraftan battı bana da yani bu süreçte eskisi gibi sıkmadan, narin olmadan, kasmadan hapşırmaya çalışıyorum ama bu sefer de canavar gibi hapşırıyorum, ayarını tutturamıyorum
off mustelayı aldım sonunda, şu süreçte ilk defa bir şey almış oldum
önerilerden bir de hamile taytı ve çamaşır eklemiştim onları daha almadım sepette duruyo
nasıl oldun bulantın vardı, geçmiştir uyuyunca
Çokkk GüzellHahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamett
Benim de bu aralar arabadan inerken kanepeden kalkar falan hafif kasılma oluyor normal şeylerdir rahat ol
Nekadar güzel bi duygu hernekadar msj mesafesi kadar olsakta birbirimizi merak ediyoruz anlıyoruzz destek olmaya çalışıyoruzzÇokkk Güzellburası da öyle olacak ileride..
Şimdiye kadar olan doğumlar hep acil sezeryan oldu ve heyacanlı oldu.Bizde telefon başında anneden haber bekledik
Aynen, benim bebeğim de sağda.
Ondan korktum biraz.
Hadi bakalım, hayırlı olsun.
İnşallah memnun kalırsın.
Benim göbek çıktı ama hamile taytına henüz gerek yok, kıyafetlerim oluyo şimdilik.
Ya bulantım var maalesef.
Ben azalacak diye beklerken gün geçtikçe artıyo.
Özellikle sabah ve akşamları çok zorluyo.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?