Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah iyilerdir kuzum sağlıkla gelsinler
Evet canim ya üst üste geldi gerçekten toparlanamadim bir türlü çocuğumu görünce geçecek inşallah
Korkma. Benim göğüsler de hassasiyet vardı gitti. Hiç dolgunlașmadı bile
Bir anda olunca acaba mi dedim ama sakinim biraz daha şimdi

O panik halini biz saninleştiririzzz sen rahattt ooolllll

Sabah bi doktor paylaşmış. Sezaryenle doğan bebekler 1-0 geriden başlıyor normal doğum şöyle iyi normal doğum böyle iyi. Nedense beni rahatsız ediyor böyle konuşmaları. Sezaryen olmak zorunda kalanları üzmekten başka ne işe yarıyor bu anlamış değilim şahsen okuyunca direkt üzüldüm belki normal doğuramıcam yani. Bi de çoğu insanda tansiyon var normal doğuramaz. Bu zorlama beni çok geriyo

Hiç bakma onlaraa yaaa banada öyle diyolarr kale almıyorumm doktorun tavsiyesiyle nasıl olurda öyle olur bende normal doğum istiyorum ama bakalımm rahmimiz açılcakmı nasılolcak bazen bizim istediğimiz gibi olmuyorr doğumlar oyüzden bende pek şimdiden düşünmüyorum bunları sen hamileliğin tadıni çıkar birşeyler ebakmaa

Kızlar youtube da gebelikte dinlemek için çok güzel olumlama ve meditasyonlar var. Aklınıza kötü bir şey düştüğü anda açıp birini dinleyebilirsiniz. Ya da bazıları günlük belli bir dakika ayırıyor dinlemek için öyle de yapabilirsiniz. İstemeden bazen acaba bebeğim iyi mi kaygısına kapılabiliyoruz. O stres de iyi değil aslında durduk yere bebek de acaba tehlikede miyim hissine kapılır diyordu bir dr onu hatırladım. Bu videolar çok hoş gerçekten. Örnek olsun diye bir tane bırakıyorum buraya. Siz kendinize göre bakarsınız artık içinize hangisi sinerse.

Bu olumlamaların kolay doğum için olanları da varmış. Sancılar başladığında insan kendini çok kasarsa, eskiden dinlediği doğum hikayelerini hatırlayıp panik yaparsa açılma daha zor oluyormuş. Bi kadın anlattı youtube da yeni dinledim hipnodoğum diyolar bu dinlemeleri yapmış doğuma kadar ve o kadar rahatmış ki hastaneye gittiğinde doğum başlamadı diye eve göndermişler doğum başlasa böyle rahat konuşamazsın çok ağrın olur daha vakit var vs demişler sonra kadın eve gitmiş ama acil ambulansla hastaneye dönmek zorunda kalmış hemen doğurmuş. Hastanede doktora ebelere söyleyin bu tekniği uyguladığınızı yoksa diğer kadınlar gibi ağrılı panik halde görmeyince onlar da daha vakit var diye yavaştan alabilirler diyor.

Yaniii aynen öyle

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…