Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani bir şeyi olumlu olarak anlatmak için illa ötekine çamur mu atmak lazım ben buna sinir oluyorum.
Ina may’ın doğum rehberini okumuştum çok önerilmişti ama sinir bozucu bir kitap. İşte hastanede doğurmak kötüdür hastanede doğan bebekler kötüdür ebeler süperdir tüm kitap bunu vurguluyor. Ve hastanede yapılmış kötü doğum örnekleri veriliyor. Burda örnekleri yazıp aklınıza sokmak istemiyorum ama benim canımı sıkmıştı. Sezaryen kötüleyen ebe görmekten gına geldi bana

En iyisi kafaya bişey takmamak vakti gelince nasibi hangi hastane hangi pozisyon zâten belli olacaktır. Bazen planda olmayan şeyler oluyor akışına bırakmak lazım

Tabi ya öyle ifadeler tam tersi insanın aklına şüphe sokuyor. Ama normalde zaten olumlamada öyle bişey yok o abartmış bence. Yok sezaryenmiş hastaneymiş dediğin gibi bunları kötüleyerek iyi hissedemez ki insan ne yapalım yani acil sezaryene alınıyor insanlar yok ben normal doğuracam mı desin. Önemli olan başımıza ne gelirse gelsin panik yaparak işi ekstra zorlaştırmamak bence. Olumlama deyince ben bunu anlıyorum. Yoksa ne yazıldıysa onu göreceğiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…