Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç korkma allaha emanet benim arada taş gibi oluyor göğüslerim el değmiyor kimi zamanda hiç birşey yok gibi sönük acıda kalmamış oluyor en son doktora gittiğimde göğsümdeki belirti sıfıra inmişti ve çok korkarak gittim çok şükür kıpır kıpırdı

Bi doktor olarak bunu böyle açıklaması çok saçma ve gereksiz.

Gittiğim hastane uzak biraz ondan yakından alayım dedim cuma günü devlette de randevum var onu mu beklesem acaba? Özel gibi ultrasona koyar mı beni kan testi için randevu almıştım ama bakar sanırım
Kan tahlili için gitmiştim bende devlete ultrasonda bakmıştı canım doktordan doktora fark edebilir belki bende kürtaj olduğum doktorla devam ediyorum ama her gittiğimde ultrasonda görene kadar stres oluyorum

Ay yok artık 5 hafta mı bence ek olarak başka yerler bize şart oldu kendi Dr dan sonra devlete al randevu ultrason da görürken teselli oluruz diğer randevu gelene kadar az zaman kalır
Yaa benim doktorum bu konuda çok iyi 3 hafta sonraya kontrol veriyor arada da ekliyor kendine stres yapma 3 hafta beklemek istemezsen nezaman gelmek istersen gel diyor

Ben de bayıldım bunlara ellerine sağlık. Baktım hemen internetten de gerçekten elde çok hızlı yapılıyormuş. Kaç yumaktan bir battaniye çıkıyor?
5 taneden çıkıyor. Düz modeli de var o daha kolay ama herkeste var ondan Ben bunu baya arayıp bulmuştum

Nasil yiyebiliyorsun canım. Ben çok sertken yemiştim sert yenmiyormus
Evet canım sertken tadı kötü oluyor. Dışı böyle hafif olgun armut gibi olacak parmağınla bastırdığında çok hafif yumuşaklık olmalı. Ama çok yumuşarsa kestiğinde içinde siyahlıklar oluyor tadı biraz kaçıyor. Birkaç denemede istediğin kıvamı bulursun zaten. Yoğurda karıştırınca güzel bir de limon ya da nar ekşisiyle karıştıran var. Ben genelde sade yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…