Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
teşekkür ederim kuzucum

hahahahaa ben ikisini bir yazayım dedim hahahha zaten 24üne kadar ben her gün yakınırım hadasdhahaha

ayyy kader ortağımmm napcaz böyle ya hahaha
Sende kaçak yollarla gitmeye bak benim gibi Dr dedim ki benim dr izne çıktı kontrol için geldim hahahaha

Ha o şekilde devam konuşmanız olduysa sorun yok o zaman. Zaten sen stres de yapma bence. Ben inanıyorum 24. Haftaya kadar çıkacak senin plasenta yukarı. Benim gibi olsan kanaman hep olurdu.
İnşallahh çıkar Benim şuana kadar 2 kez kanamam oldu proluton iğnelere devam haftada 1 kez bakalım

İnşallahh çıkar Benim şuana kadar 2 kez kanamam oldu proluton iğnelere devam haftada 1 kez bakalım
Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemişti keşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshzhs

Sende kaçak yollarla gitmeye bak benim gibi Dr dedim ki benim dr izne çıktı kontrol için geldim hahahaha
çalıştığım için haftaiçi gitmek istemiyorum. çünkü iş yerine daha söylemedim. 1 kişi biliyor sadece iş yerinde o kadar :) o yüzden cumartesi günleri de şehir hastanesi pol. açık değil. tekrar tekrar muayene parası da vermek istemiyorum. şu ocak ayında analık sigortam onaylansın o zaman görün beni net her hafta giderim fshsklsdhfjdklsf

Canım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.
Bende kullanıyorum regenesis maxi ilk içtiğimde biraz midem bulanıyor ama geçiyor bir müddet sonra
canım yaa onu nasıl yutuyorsun. Çok büyük ve acaip bir şekli var. dün boğazımda kaldı öğürerek zor çıkardım. Bugün de deneyeceğim yutamazsam değiştirmesini isteyeceğim cuma günü. Çok zorlandım yutmakta.
Benim koca kişisi doonaya çok heves etti bence. Ondan bahane de üretiyor biraz.
Pembesini bulmuş beni ikna etmeye çalışıyor.
Canım bence ekonomik durumun müsaitse al gitsin. MAlesefki bu ekonomide 2-3 yıl sonra aldığın paradan fazlasına satarsın 2.elini. yatırım gibi düşün
Dizi başladığı gibi açmıştım kuzumm fragman çıktımı etiket ediyorum haber veriyorumm kızlaraa fragman çıktı diyee sende izliyorsan senide alem araya
Ayy ben de ben de
Benim ilk hamileliğimde de çok karışan olmuştu. En son canıma tak etti dedim bu bebek benim ve benim içimde. Bırakın da neremden çıkaracağıma ben karar vereyim Sonra eşim bile fikir belirtmedi bu konuda. Ufak cinnetler bazen hayat standartlarını çok artırıyor

Ayy bişi kalmadı Cuma’ya Hadi inşallah ben de artık biraz prenses duymak istiyorum

Tamamdırrrr

Kizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer

Kizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer
ben pentinin 2 farklı modelini kullanıyorum memnunum canım. Biri lotus diğerini tam hatırlayamadım bulursam yazayım. Ama bence fırsatın olursa mağazasına bir uğra derim. çalışanlar ihtiyacına göre çok güzel modeller öneriyorlar. Ben önerileriyle aldım hep memnun kaldım. Yıkamayla falan da hiç bozulmadı cupları.

İyi günlerde kullansın bebiş sağlıcakla giymek nasip olsun inşallah büyük bile gelicek belki ilk başlarda
Sağol canım inşaallah
Ayyy hm ben de çok seviyorum neler belirledin

Bunlar çok güzel ya cinsiyete göre rengi de değişir ama genel olarak bu tarz düşünüyorum. Bir de burda yazlar aşırı nemli. Kasım ayına kadar da hiç soğumuyor 25 dereceden düşmüyor bile o yüzden uzun kol çok bakmadım birkaç tane yeter çoğu kısa alırım. İnan terapi gibi oldu bana ya bebeği göremedim ya kafa dağıtıyorum bebek kıyafetlerine bakarak

Mesela bunu düşündümm

Ama 90c ve d nedemek oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…