- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.101
Sende kaçak yollarla gitmeye bak benim gibiteşekkür ederim kuzucum
hahahahaa ben ikisini bir yazayım dedim hahahha zaten 24üne kadar ben her gün yakınırım hadasdhahaha
ayyy kader ortağımmm napcaz böyle ya hahaha
İnşallahh çıkarHa o şekilde devam konuşmanız olduysa sorun yok o zaman. Zaten sen stres de yapma bence. Ben inanıyorum 24. Haftaya kadar çıkacak senin plasenta yukarı.Benim gibi olsan kanaman hep olurdu.
Valla ne zaman bilmiyorum bile 16.hafta mı 18.hafta da mı gel dedi de. Çok uzak diye tarihe bakmadım bileEvet şimdi sıradaki en yakın kontrole hangi şanslı gidiyor
16dır o 16Valla ne zaman bilmiyorum bile 16.hafta mı 18.hafta da mı gel dedi de. Çok uzak diye tarihe bakmadım bile
Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemiştiİnşallahh çıkarBenim şuana kadar 2 kez kanamam oldu proluton iğnelere devam haftada 1 kez bakalım
Bence kaçardıUltrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemiştikeşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshzhs
Gözün aydın canım çok şükürikili test sonucum çıkmış. çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor. normal değerlerde dedi. teeeeeeeeee 24 aralığa randevu verdi. bekle ki zaman geçsin
çalıştığım için haftaiçi gitmek istemiyorum. çünkü iş yerine daha söylemedim. 1 kişi biliyor sadece iş yerinde o kadar :) o yüzden cumartesi günleri de şehir hastanesi pol. açık değil. tekrar tekrar muayene parası da vermek istemiyorum. şu ocak ayında analık sigortam onaylansın o zaman görün beni net her hafta giderim fshsklsdhfjdklsfSende kaçak yollarla gitmeye bak benim gibiDr dedim ki benim dr izne çıktı kontrol için geldim hahahaha
Canım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.Evet canım ben yeni öğrendim tuvalet iletişimi deniyormuş. Kafama yattı benim. Eğer tuvalet iletişimi yaparsanız bezlerde hiç kaka olmuyormuş. Sadece çişli bezleri günlük biriktirip makineye atıyorsun o kadar diyorlar. O yüzden kadın demek ki 6 tane yıkanabilir bez yetti dedi. Yoksa tuvalet iletişimi yapmayanlar günlük ortalama 8 bez kirletiyormuş tabi onda kaka da oluyormuş. Onu da tuvalete sıyırıp döküyorlarmış. Sonra yine makineye. Ama bence tuvalet iletişimi yoksa yıkanabilir bebek bezi zor olur. Dediğin gibi evde çocukla ilgilenebileler için çok harika bir yöntemmiş. Hatta ybb için zaten tuvalet iletişimi yaparken ek yardımcı gibi düşünün diyorlar. O yüzden az sayıda yeterli oluyormuş. Pişik derdi yok. Ne olduğu belli olmayan maddeler bebeğin vücuduna değmiyor. Ben zaten hep ekolojik organik ürünlere bayılıyorum. Bunda zahmetinden yapamam filan diyordum da araştırdıkça motive olmaya başladım.
Bir de canım sen doona kullanmışsın sana sorayım. Gerçi şimdiden almıyorum bişey ama ikinci el uygun fiyata bulursam bunu kaçırmak istemiyorum. Şimdi benim durumum şöyle. Evim çok küçük ben Hong Kong'da yaşıyorum burda evler kargacık burgacık. Minimalist olmayınca evde adım atacak yer bulunmaz. Ben hep çok amaçlı ürünleri tercih ediyorum bu yüzden. Doona bebek arabası katlanınca puset gibi oluyor ya o şekilde evde kullanılabiliyor mu? Benim evim 30 metrekare. Dış kapıdan adım atınca salon zaten hemen oraya koymam gerek bebek arabasını. Salon mutfak bir arada yani şöyle diyeyim bebek arabasını saklamak için koyacağım yerle bebeği normalde bir pusete koymak istesem oturtacağım yer aynı salona ve mutfağa bakan köşe tam. Arkadaşlarımdan gördüğüme göre bebek emekleme sürecindeyken hep pusette anneyi izliyor vs bana sanki bu doona bebek arabası pusetli olduğu için tam aradığım ürünmüş gibi geldi. Evde bu şekilde normal puset gibi kullanılır mı acaba?
canım yaa onu nasıl yutuyorsun. Çok büyük ve acaip bir şekli var. dün boğazımda kaldı öğürerek zor çıkardım. Bugün de deneyeceğim yutamazsam değiştirmesini isteyeceğim cuma günü. Çok zorlandım yutmakta.Bende kullanıyorum regenesis maxi ilk içtiğimde biraz midem bulanıyor ama geçiyor bir müddet sonra
Canım bence ekonomik durumun müsaitse al gitsin. MAlesefki bu ekonomide 2-3 yıl sonra aldığın paradan fazlasına satarsın 2.elini. yatırım gibi düşünBenim koca kişisi doonaya çok heves etti bence. Ondan bahane de üretiyor biraz.
Pembesini bulmuş beni ikna etmeye çalışıyor.
Ayy ben de ben deDizi başladığı gibi açmıştım kuzumm fragman çıktımı etiket ediyorum haber veriyorumm kızlaraa fragman çıktı diyee sende izliyorsan senide alem araya
Benim ilk hamileliğimde de çok karışan olmuştu. En son canıma tak etti dedim bu bebek benim ve benim içimde. Bırakın da neremden çıkaracağıma ben karar vereyimKesinlikle aynı fikirdeyim. Etrafta da inanılmaz baskı var normal doğum olsun diye. Sanki bizim elimizde. İnsanların bir sürü ek hastalığı var. Normal doğum kafa içi basıncı artırdığı iiçin herkesin ısrar etmesi doğru değil. Gebelik zor bir dönem bir sürü daha önce deneyimlemediğin stresle uğraşıyorsun bir de bu saçmalıklar. çok kızıyorum gerçekten
sağol kuzum. tabi garantisi yok ama olsun :)Gözün aydın canım çok şükür
Ayy bişi kalmadı Cuma’yakızlar valla bir gün giremesem birikiyor sayfalar. Kaçırmak da istemiyorum arada :) sabahtan beri okuyorum tek tek :))
Cuma günü de benim randevum var dualar edin bana herşey yolunda olsun ve hayırlısıyla kızın olacak desin
TamamdırrrrCanım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.
canım yaa onu nasıl yutuyorsun. Çok büyük ve acaip bir şekli var. dün boğazımda kaldı öğürerek zor çıkardım. Bugün de deneyeceğim yutamazsam değiştirmesini isteyeceğim cuma günü. Çok zorlandım yutmakta.
Canım bence ekonomik durumun müsaitse al gitsin. MAlesefki bu ekonomide 2-3 yıl sonra aldığın paradan fazlasına satarsın 2.elini. yatırım gibi düşün
Ayy ben de ben de
Benim ilk hamileliğimde de çok karışan olmuştu. En son canıma tak etti dedim bu bebek benim ve benim içimde. Bırakın da neremden çıkaracağıma ben karar vereyimSonra eşim bile fikir belirtmedi bu konuda. Ufak cinnetler bazen hayat standartlarını çok artırıyor
ben pentinin 2 farklı modelini kullanıyorum memnunum canım. Biri lotus diğerini tam hatırlayamadım bulursam yazayım. Ama bence fırsatın olursa mağazasına bir uğra derim. çalışanlar ihtiyacına göre çok güzel modeller öneriyorlar. Ben önerileriyle aldım hep memnun kaldım. Yıkamayla falan da hiç bozulmadı cupları.Kizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer
Sağol canım inşaallahİyi günlerde kullansın bebiş sağlıcakla giymek nasip olsun inşallahbüyük bile gelicek belki ilk başlarda
Ayyy hm ben de çok seviyorumneler belirledin
Mesela bunu düşündümmben pentinin 2 farklı modelini kullanıyorum memnunum canım. Biri lotus diğerini tam hatırlayamadım bulursam yazayım. Ama bence fırsatın olursa mağazasına bir uğra derim. çalışanlar ihtiyacına göre çok güzel modeller öneriyorlar. Ben önerileriyle aldım hep memnun kaldım. Yıkamayla falan da hiç bozulmadı cupları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?