Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tamamm canımm öyle yapayiimm

İlk defa duyydum yahuu üçer üçer ben normalde özel polikliniğe gidiyorum amaa arada devlete de gittiğim oluyor teker teker alınır normalde üç hasta almıyorlar

Kesinlikle dediğine katılıyorum. Doğurup doğurup sokağa salanlar yada çöpe atanlar. Kimin ne dediğine çok takılmayın. Herkes herşeyi çok biliyor. Bizde de okumakla adam olunmaz derler o insanın kendi içinde olan birsey. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .
Bana kıza benziyo dedi doktorum 9. Haftamda şimdi 13. Haftadayım tabii kesin değil ama başka bi doktor daha kız gibi gibi dedi 1-2 haftaya kesin öğrenicez inşallah
Bence sıkıntı olmaz demeye çalışmış newnew . Bu arada prensesin olacakmis isim düşündün mü?
Valla Google da öyle yorumlar okudum ki maalesef öyle doktorlar varmış. doğum izin gunune gelecek diye daha haftası varken suni sancı verip zorla doğurtanlar ,doğmuyor deyip sezeryana alanlar. Umarım hiçbirimiz öyle doktorlara denk gelmeyiz.
Canım benİmde kanamam olmuştu doktoruma sordum hocam kanama sebebi eşin önde olması olabilir mi diye ,bana 20 ila 24. Haftaya kadar eşi önde olabilir hatta rahmin her yerinde olabilir şuanda dedi. Bu haftalardan sonra geri çekilir dedi. Aslında benim cevabını almak istediğim şey yerlesimiyle ilgili sıkıntı var mı yok mu oydu. Ama istediğim cevabı alamadım. Açıkçası bana kanamanın nedeni nedir onu da belirtmedi.
Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemişti keşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshz

Hiçç isim düşünemedim şuan o kadar çok sağlığına odaklıyım ki .Sağlıkla gelsin başka bişi istemem Ya evet 20. Haftadan önce böylr olabiliyormuş ilerleyen haftalarfa çıkıyor diyorlar ben zaten kurtlu biriyimdir hiç yerimde duramam yataktan çıkamadığım her saat bana ızdırap bitsin bu çile bi an önce

Muhtemelen alacağız zaten. 20. Haftayı atlatıp almayı planlıyorum inşallah.

kızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
Bende yaşadım ve sizin gibi korkup buraya yazmıştım ama normalmiş, 1 gün sürdü sadece zaten.

İlk defa duyydum yahuu üçer üçer ben normalde özel polikliniğe gidiyorum amaa arada devlete de gittiğim oluyor teker teker alınır normalde üç hasta almıyorlar
Ya iğrenç gerçekten üç kişi giriyoruz sırayla dinliyor yani en en en özel bölüm belki de ama. Kalabalık çok fena o yüzden mecbur yapıyor da hiç hoş olmuyor
Ya Umarım kazasız belasız atlatcaz şu ayları
Tüh. Acaba prilam içsen mi en azından biraz rahatlarsın((((
Bennn
Cumartesi kontrolüm
Süper

kızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
Cnm benim oldu..
Bende idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim.idrar tahlili verdim biraz enfeksiyon çıktı.istersen idrar tahlili ver belki enfeksiyondur..
Başka bir aksi durum var mi koku kasık ağrısı falan..

Kizlar basım acayip ağrıyor en son parol ben geçen 3-4 gün once içmiştim içsem mi günde 3e kdr icilirmis yazıyo internette tabi ben hiç icmeyeye çalışıyorum da olmuyor şimdi bu saatte kimseye de sorarmam napsam bilemedim

Korona olduğumdan doktoruma ağrım olduğunda içmemin bir sıkıntısı olur mu demiştim. Olmuyormuş. 2 gün üst üste içmiştim oyüzden.

Kızlar benim gibi iştahı açılan olsun lütfen. Zaten hiç kapanmamıştıda full açıldı bu sefer. Ne yesem doymuyorum hemen geri acıkıyorum. Rüyamda bile yemek görüyorum hep. Hatta en son ki rüyamda elime koca bi ekmek almışım bi sevinçle koşa koşa gidiyordum. İnş çok kilo almam amin :)

Ya kızlar ben kafaya taktım iyice bebeğin karın ölçümü -2 hafta olması gelişim geriliği olarak nitelendirilebilirmis. Ben simdi sat a göre 14. Haftadayim ama ultrason da karın çevresi 12+4 çıkmış. Doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama beni şimdi deli dürttü

Geç döllenmedir belki en başından mı öyle gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…