- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.421
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.141
Tamamm canımm öyle yapayiimmHe anladım. Şimdi benim büyümüş sil baştan ölçüp aldım. Beden tablosu var ya orda yazıyor pentide. Göğüsü alttan ölçünce sayı olan beden uçlarından ölçünce de kup bedeni.
Hiç tasvip etmediğim bir şekilde sütyen denemeye izin veriyorlarmağazadan al bence
Bende ne sorun var bilmiyorum ahsjshsh üç kişi birden alıyor içeri kalabalıktan kafam karışıyor alelacele girip çıkmam bir oluyor. Kızlar diğer devlet hastanelerinde de böyle mi ya içeri üçer üçer alıyorlar burda
İlk defa duyydum yahuu üçer üçerHe anladım. Şimdi benim büyümüş sil baştan ölçüp aldım. Beden tablosu var ya orda yazıyor pentide. Göğüsü alttan ölçünce sayı olan beden uçlarından ölçünce de kup bedeni.
Hiç tasvip etmediğim bir şekilde sütyen denemeye izin veriyorlarmağazadan al bence
Bende ne sorun var bilmiyorum ahsjshsh üç kişi birden alıyor içeri kalabalıktan kafam karışıyor alelacele girip çıkmam bir oluyor. Kızlar diğer devlet hastanelerinde de böyle mi ya içeri üçer üçer alıyorlar burda
Kesinlikle dediğine katılıyorum. Doğurup doğurup sokağa salanlar yada çöpe atanlar. Kimin ne dediğine çok takılmayın. Herkes herşeyi çok biliyor. Bizde de okumakla adam olunmaz derler o insanın kendi içinde olan birsey. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEmpatiden yoksun işte. Benim ilk hamileliğimde plasentam rahim ağzını kapatmıştı. Sürekli kanamam vardı zaten. Normal doğum ihtimalim yoktu. Sezeryanla bile hayati tehlikem vardı. Bir daha da normal doğum şansım olmayacak ne yazık ki. Normal doğurup analık babalık yapmayanları da görüyoruz. Kim ister kendini kestirip biçtirmeyi ki? Takma. Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.
Bence sıkıntı olmaz demeye çalışmışBana kıza benziyo dedi doktorum 9. Haftamdaşimdi 13. Haftadayım tabii kesin değil ama başka bi doktor daha kız gibi gibi dedi 1-2 haftaya kesin öğrenicez inşallah
Valla Google da öyle yorumlar okudum ki maalesef öyle doktorlar varmış. doğum izin gunune gelecek diye daha haftası varken suni sancı verip zorla doğurtanlar ,doğmuyor deyip sezeryana alanlar. Umarım hiçbirimiz öyle doktorlara denk gelmeyiz.Kızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
Canım benİmde kanamam olmuştu doktoruma sordum hocam kanama sebebi eşin önde olması olabilir mi diye ,bana 20 ila 24. Haftaya kadar eşi önde olabilir hatta rahmin her yerinde olabilir şuanda dedi. Bu haftalardan sonra geri çekilir dedi. Aslında benim cevabını almak istediğim şey yerlesimiyle ilgili sıkıntı var mı yok mu oydu. Ama istediğim cevabı alamadım. Açıkçası bana kanamanın nedeni nedir onu da belirtmediYaniii o zaman kimse ameliyat da olmasın organları “doğal” akışına bırakalım. Benim safra kesem alındı alınmasaydı madem doğal doğal dursaydı
gereksiz sezaryen yapan doktor var mıdır bilmiyorum ama sezaryen düşmanlığı anneleri üzmekten başka bi işe yaramıyor. Cesaretlendirmek için yapıyorlar belki ama maalesef tam tersi yönde etkilediğini düşünüyorum.
Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemiştikeşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshz
Hiçç isim düşünemedim şuan o kadar çok sağlığına odaklıyım ki .Sağlıkla gelsin başka bişi istememKesinlikle dediğine katılıyorum. Doğurup doğurup sokağa salanlar yada çöpe atanlar. Kimin ne dediğine çok takılmayın. Herkes herşeyi çok biliyor. Bizde de okumakla adam olunmaz derler o insanın kendi içinde olan birsey. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bence sıkıntı olmaz demeye çalışmışnewnew . Bu arada prensesin olacakmis isim düşündün mü?
Valla Google da öyle yorumlar okudum ki maalesef öyle doktorlar varmış. doğum izin gunune gelecek diye daha haftası varken suni sancı verip zorla doğurtanlar ,doğmuyor deyip sezeryana alanlar. Umarım hiçbirimiz öyle doktorlara denk gelmeyiz.
Canım benİmde kanamam olmuştu doktoruma sordum hocam kanama sebebi eşin önde olması olabilir mi diye ,bana 20 ila 24. Haftaya kadar eşi önde olabilir hatta rahmin her yerinde olabilir şuanda dedi. Bu haftalardan sonra geri çekilir dedi. Aslında benim cevabını almak istediğim şey yerlesimiyle ilgili sıkıntı var mı yok mu oydu. Ama istediğim cevabı alamadım. Açıkçası bana kanamanın nedeni nedir onu da belirtmedi.
Muhtemelen alacağız zaten. 20. Haftayı atlatıp almayı planlıyorum inşallah.Canım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.
canım yaa onu nasıl yutuyorsun. Çok büyük ve acaip bir şekli var. dün boğazımda kaldı öğürerek zor çıkardım. Bugün de deneyeceğim yutamazsam değiştirmesini isteyeceğim cuma günü. Çok zorlandım yutmakta.
Canım bence ekonomik durumun müsaitse al gitsin. MAlesefki bu ekonomide 2-3 yıl sonra aldığın paradan fazlasına satarsın 2.elini. yatırım gibi düşün
Ayy ben de ben de
Benim ilk hamileliğimde de çok karışan olmuştu. En son canıma tak etti dedim bu bebek benim ve benim içimde. Bırakın da neremden çıkaracağıma ben karar vereyimSonra eşim bile fikir belirtmedi bu konuda. Ufak cinnetler bazen hayat standartlarını çok artırıyor
Benim kocam kişisi 0 ve 2. El bütün sitelerde her rengi favoriye almış gösterip duruyor bana sürekli. He desem şimdi alcak adam.
BennnEvet şimdi sıradaki en yakın kontrole hangi şanslı gidiyor
Bende yaşadım ve sizin gibi korkup buraya yazmıştım ama normalmiş, 1 gün sürdü sadece zaten.kızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
Ya iğrenç gerçekten üç kişi giriyoruz sırayla dinliyor yani en en en özel bölüm belki de ama. Kalabalık çok fena o yüzden mecbur yapıyor da hiç hoş olmuyorİlk defa duyydum yahuu üçer üçerben normalde özel polikliniğe gidiyorum amaa arada devlete de gittiğim oluyor teker teker alınır normalde üç hasta almıyorlar
Ya Umarım kazasız belasız atlatcaz şu aylarıCanım benİmde kanamam olmuştu doktoruma sordum hocam kanama sebebi eşin önde olması olabilir mi diye ,bana 20 ila 24. Haftaya kadar eşi önde olabilir hatta rahmin her yerinde olabilir şuanda dedi. Bu haftalardan sonra geri çekilir dedi. Aslında benim cevabını almak istediğim şey yerlesimiyle ilgili sıkıntı var mı yok mu oydu. Ama istediğim cevabı alamadım. Açıkçası bana kanamanın nedeni nedir onu da belirtmedi.
Tüh. Acaba prilam içsen mi en azından biraz rahatlarsınrollercoaster ve My-little-bird
Sorduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar.
Sabahtan beri midem fena.
Bir iki kere anca girebildim foruma.
K kdv veMiracelik16
Gözünüz aydın kızlar.
Sağlıkla devam etsin inşallah.
.
Bennn
Cumartesi kontrolüm
Cnm benim oldu..kızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
Kizlar basım acayip ağrıyor en son parol ben geçen 3-4 gün once içmiştim içsem mi günde 3e kdr icilirmis yazıyo internette tabi ben hiç icmeyeye çalışıyorum da olmuyor şimdi bu saatte kimseye de sorarmam napsam bilemedim
Bende de aynı sorun var. Lotus iyi duruyorSağoll kuzum ama ben ona pek rahat olamıyorum nedense göğüs aşşağıdaa gibii duruyo
Allah razı olsun tatlım, inşallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle dönerizrollercoaster ve My-little-bird
Sorduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar.
Sabahtan beri midem fena.
Bir iki kere anca girebildim foruma.
K kdv veMiracelik16
Gözünüz aydın kızlar.
Sağlıkla devam etsin inşallah.
.
Ya kızlar ben kafaya taktım iyicebebeğin karın ölçümü -2 hafta olması gelişim geriliği olarak nitelendirilebilirmis. Ben simdi sat a göre 14. Haftadayim ama ultrason da karın çevresi 12+4 çıkmış. Doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama beni şimdi deli dürttü
Cokiyi o alacammBende de aynı sorun var. Lotus iyi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?