Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyi günlerde kullansın bebiş sağlıcakla giymek nasip olsun inşallah büyük bile gelicek belki ilk başlarda

Ayyy hm ben de çok seviyorum neler belirledin

ikili test sonucum çıkmış. çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor. normal değerlerde dedi. teeeeeeeeee 24 aralığa randevu verdi. bekle ki zaman geçsin
Kız önce normal sonuca mutlu olalım da sonra yarın falan sonraki randevu için yakınırız hadi gözünaydın

Miracelik16 senin 3'teydi, kontroldesindir

güzel haberlerle hadi
Şimdi çıktım canım ne tuhaf ilgileniyorlar ya doktor resmen iki odayı idare ediyorlardı neyse detaya geleyim

Çok şükür iki bebişte iyilerdi alttaki 2. Bebiş parmağını ağzına atıp duruyordu diğeri miskin miskin uyuyordu hahahah çok şükür günlerini yakalamışlar 10 gün önce 6 gün gerideydi 1 kg da almışım Dr herşey yolunda dedi darısı sizlerin başına inşallah

Görüyon mu biri aç

süper çok şükür

ahahaa iki ayrı karakter doğuyo desene

Çok heyecanlı yaaa gözünaydın kuzucuklara maşallah

Hadi gözün aydın
teşekkür ederim kuzucum
Kız önce normal sonuca mutlu olalım da sonra yarın falan sonraki randevu için yakınırız hadi gözünaydın
hahahahaa ben ikisini bir yazayım dedim hahahha zaten 24üne kadar ben her gün yakınırım hadasdhahaha
gözün aydın ahaha ikimizin günü aynı bekle ki geçsin şimdi
ayyy kader ortağımmm napcaz böyle ya hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…