Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou bak bu

Kizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer

Ben de yeni penti lotus aldım çok güzel tutuyor. Ama nolursa olsun sonuçta sütyen yani rahat olması imkansız bence
Nası ne demek kız normalde ne kullanıyorsun ki sütyen beden olarak

Anladım canım. Evet ağırlığı çok sorun değil. Yer sıkıntısı daha fazla. Kılıf da güzel fikir bakayım ben o zaman. İkinci el üçte bir fiyatına düşüyor facebook markete. Acelesi yok diye piyasayı yokluyorum bir iki ay izleyeceğim ikinci el fiyatları... sonra temiz ve uygun fiyat bulunca alırım muhtemelen. Çok teşekkür ederim

Yicemmmmmm bu ne tatlışlık

Ben de yeni penti lotus aldım çok güzel tutuyor. Ama nolursa olsun sonuçta sütyen yani rahat olması imkansız bence

Nası ne demek kız normalde ne kullanıyorsun ki sütyen beden olarak
Aldığımda pek bakmıyordum b c diye oyüzden aldığıma iyi denk geliyordu ondan sordum aldığım sütyenlerde yazmıyor b c diye

Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemişti keşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshzhs
Valla benim doktorum ultrasonda anladı ama ben anlamadım tabii.Ama bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.Sende de mi aynı sorun var?
Ya yutmak çok sıkıntı ama onu yutunca bi kaç bişi tıkıştırıyorum ağzıma

Aldığımda pek bakmıyordum b c diye oyüzden aldığıma iyi denk geliyordu ondan sordum aldığım sütyenlerde yazmıyor b c diye
He anladım. Şimdi benim büyümüş sil baştan ölçüp aldım. Beden tablosu var ya orda yazıyor pentide. Göğüsü alttan ölçünce sayı olan beden uçlarından ölçünce de kup bedeni.
Hiç tasvip etmediğim bir şekilde sütyen denemeye izin veriyorlarmağazadan al bence
Valla benim doktorum ultrasonda anladı ama ben anlamadım tabii.Ama bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.Sende de mi aynı sorun var?
Bende ne sorun var bilmiyorum ahsjshsh üç kişi birden alıyor içeri kalabalıktan kafam karışıyor alelacele girip çıkmam bir oluyor. Kızlar diğer devlet hastanelerinde de böyle mi ya içeri üçer üçer alıyorlar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…