Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir daha kontrol etsene işte. Sinir oluyorum böyle doktora. Tedavi ediyorsun da işe yaramış mı bir bak yani. Allahın izniyle bir şey olmamıştır canını sıkma sen

Bir daha o doktora gitme bence. Bu nasıl bir rahatlık ya. Normalde bakması lazım bazı ilaçlar yaramayabiliyor. Bendede oldu ilaç verdi hiç işe yaramadı sonra başka bir ilaç verdi Ozaman geçti. Tekrar bakmadan tahmini bilgilerde bulunamazsın. Cidden ben bile sinir oldum. Sıkma canını birşey olmamıştır canım.

Ay açılsın biraz ya her şeyden tiksiniyorum ben hala Ama sürekli de acıkıyorum tabi

Oda kötü ya hem isteyip hem tiksinme. Ama eli kulağındadır az kaldı geçer o tiksinmeler 3. Aya girdik çok şükür. Sonra gelsin yemekler

Çok teşekkür ederim 2 litre su içiyorum zaten günde iki üç çamaşır değiştiririm ama tek yıkamıyorum tabi karışık atıyorum

Kadının ben başka rahatlıklarına uyuz olmuştum herşeye relax tı. Bana bebeğin kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.değiştirdim zaten başka doktora gidiyorum iyi ki bu doktor da istedi . Başka ilaç ile düzelir o zaman dimi… inşallah bebeğe zararı olmamıştır 10 hafta ya

çooooook geçmiş olsun, bu çok önemli hayatı bir durum olsa eski doktor tekrar test istemez miydi? İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda ben açıdan duramıyorum doktor şikayetin yok diye geçtiğini düşündü muhtemelen.
Yeni doktorun bu sonuca bir yorumu oldu mu?
Şimdi biraz baktım da; ortak fikir böbrek iltihabına kadar ilerlemişse bebeği etkileyebilir diyolar. Daha öyle bişi yok sende anladığım kadarıyla. Hiçbir şey olmamıştır inşallah

Düzelir canım inş. Kültür sonucuna göre vermiştir ilacı. Bol su içmeyi ihmal etme ben günde 3 lt su içiyorum bu yüzden. Bitince kontrolüne daha varsa o dönem sağlık ocağında mutlaka idrar testi yaptır yine gerekirse doktora atarsın. Ben öyle yapmıştım hemen ilaç başlamıştı ikincisinde

Bende zaten hiç semptom olmadı. Asemptomikti. Genel testler esnasında farkedildi sonra ilaç verince ben sordum tekrar mı baksak diye yok yok geçmiştir dedi ya.ama geçmemiş. Şaka gibi.nasıl doktorluk ya iyi ki değiştirdim doktoru. Bende acı falan yok ama 30.000 bakteri kolonisi. Cuma yorum yapacak yeni doktorum.

İnanamıyorum ya. Hamile değilken bile tekrar gidip örnek vermemizi istiyorlar geçmiş mi bakalım diyolar bu kadın neyin kafasını yaşıyor acaba. Şimdi sen sonucun çıktığını gördün doktorla da yarın görüşeceksin değil mi? Önceki sonucuna göre artmıştır doğal olarak. Üzüldüm ya en çok da kızdım ama.
içimizi ferah tutalım minik kuşumuz hiç etkilenmemiştir inşallah Kaçta gideceksin yarın?

Balkiz94 kuzu sendin demi deerma nın hava nemlendiricisini alan demi?

Memnun musun nasıl?
Evet canım ben almıştım çok memnunum. Astım hastasıyım bana çok iyi geliyor havayı yumuşatıyor içine limon yağı falan koyuyorum mis gibi de kokutuyor

Bana da Monurol verdi tekrar da bakmadı bende işkillendim şimdi. Bu enfeksiyon beni de korkutuyor

Bana da Monurol verdi tekrar da bakmadı bende işkillendim şimdi. Bu enfeksiyon beni de korkutuyor
Az önce instagramda canlı yayın vardı çok iyi bir doktor soru cevap yaptı. Bende sorunumu anlattım.kendisi asemptomatik enfeksiyonun tehlikeli olduğunu yazmış. Bendeki gibi.2 ayda bir kültür aldırıyormuş kendi hastalarına. Tedavi edilmezse düşük ve erken doğum tehlikesi dedi. Bence siz de tekrar yaptırın. Monurol bende ile yaramamış işte. Cuma başka ilaç verecek sanırım. Ama ben sonra tekrar baktırıcam. Güvenemem artık

Çok teşekkür edrrim canım. Cuma sabah gidicem 8 de. Yarın yokmuş doktorum. Ve diğeri de İstanbul’un en iyi ilk beş hastanesinden birinde çalışıyor. İnternette kendisiyle ilgili kötü yorum okuyunca soğumuştum zaten. Hamilelikte tehlikeli içeren birşeyi kontrol bile etmedi. Evet belirtil yoktu ama yanma başladı arttı kesin

Canım çok geçmiş olsun.
Hemen karalar bağlama, dur bakalım.
Herkeste böyle kötü sonuçlar olacak diye bir şey yok.
Ne güzel, bu doktorun iyi ki tekrar kültür istemiş senden.
Bundan sonra takiptesin.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…