- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.221
Sabah bende sucuklu yumurta görüp uyandım
Bir daha kontrol etsene işte. Sinir oluyorum böyle doktora. Tedavi ediyorsun da işe yaramış mı bir bak yani. Allahın izniyle bir şey olmamıştır canını sıkma senYa artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları
Ay açılsın biraz ya her şeyden tiksiniyorum ben halaOo iştahlar açılıyor desene:) biraz erken oldu sanki ama neyse :)
Ya artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları
Ay açılsın biraz ya her şeyden tiksiniyorum ben halaAma sürekli de acıkıyorum tabi
Çok teşekkür ederim 2 litre su içiyorum zaten günde iki üç çamaşır değiştiririm ama tek yıkamıyorum tabi karışık atıyorumBol su için ve iç çamaşırlarınızı ütüleyin mutlaka. Pamuklu çamaşır kullanın. Mümkünse kendi çamaşırlarınızı tek yıkayın başka çamaşır atmayın. Ben tedavinin yanında bunları yapmıştım. Geçmiş olsun.
Ay inşallah ya böyle de inan zor oluyor. Ağzımda büyüyor lokmalarOda kötü ya hem isteyip hem tiksinme. Ama eli kulağındadır az kaldı geçer o tiksinmeler 3. Aya girdik çok şükür. Sonra gelsin yemekler
Kadının ben başka rahatlıklarına uyuz olmuştum herşeye relax tı. Bana bebeğin kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.değiştirdim zaten başka doktora gidiyorum iyi ki bu doktor da istedi . Başka ilaç ile düzelir o zaman dimi… inşallah bebeğe zararı olmamıştır 10 hafta yaBir daha o doktora gitme bence. Bu nasıl bir rahatlık ya. Normalde bakması lazım bazı ilaçlar yaramayabiliyor. Bendede oldu ilaç verdi hiç işe yaramadı sonra başka bir ilaç verdi Ozaman geçti. Tekrar bakmadan tahmini bilgilerde bulunamazsın. Cidden ben bile sinir oldum. Sıkma canını birşey olmamıştır canım.
Ya artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları
Kadının ben başka rahatlıklarına uyuz olmuştum herşeye relax tı. Bana bebeğin kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.değiştirdim zaten başka doktora gidiyorum iyi ki bu doktor da istedi . Başka ilaç ile düzelir o zaman dimi… inşallah bebeğe zararı olmamıştır 10 hafta ya
İnşallah canım. Maalesef var böyle doktorlar Ona güvenmemekte haklıymışımBir daha kontrol etsene işte. Sinir oluyorum böyle doktora. Tedavi ediyorsun da işe yaramış mı bir bak yani. Allahın izniyle bir şey olmamıştır canını sıkma sen
Bende zaten hiç semptom olmadı. Asemptomikti. Genel testler esnasında farkedildi sonra ilaç verince ben sordum tekrar mı baksak diye yok yok geçmiştir dedi ya.ama geçmemiş. Şaka gibi.nasıl doktorluk ya iyi ki değiştirdim doktoru. Bende acı falan yok ama 30.000 bakteri kolonisi. Cuma yorum yapacak yeni doktorum.çooooook geçmiş olsun, bu çok önemli hayatı bir durum olsa eski doktor tekrar test istemez miydi? İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda ben açıdan duramıyorum doktor şikayetin yok diye geçtiğini düşündü muhtemelen.
Yeni doktorun bu sonuca bir yorumu oldu mu?
Şimdi biraz baktım da; ortak fikir böbrek iltihabına kadar ilerlemişse bebeği etkileyebilir diyolar. Daha öyle bişi yok sende anladığım kadarıyla. Hiçbir şey olmamıştır inşallah
İnanamıyorum ya. Hamile değilken bile tekrar gidip örnek vermemizi istiyorlar geçmiş mi bakalım diyolar bu kadın neyin kafasını yaşıyor acaba. Şimdi sen sonucun çıktığını gördün doktorla da yarın görüşeceksin değil mi? Önceki sonucuna göre artmıştır doğal olarak. Üzüldüm ya en çok da kızdım ama.Bende zaten hiç semptom olmadı. Asemptomikti. Genel testler esnasında farkedildi sonra ilaç verince ben sordum tekrar mı baksak diye yok yok geçmiştir dedi ya.ama geçmemiş. Şaka gibi.nasıl doktorluk ya iyi ki değiştirdim doktoru. Bende acı falan yok ama 30.000 bakteri kolonisi. Cuma yorum yapacak yeni doktorum.
Evet canım ben almıştım çok memnunum. Astım hastasıyım bana çok iyi geliyor havayı yumuşatıyor içine limon yağı falan koyuyorum mis gibi de kokutuyor
Bana da Monurol verdi tekrar da bakmadı bende işkillendim şimdi. Bu enfeksiyon beni de korkutuyorKadının ben başka rahatlıklarına uyuz olmuştum herşeye relax tı. Bana bebeğin kaç haftalık olduğunu bile söylememişti.değiştirdim zaten başka doktora gidiyorum iyi ki bu doktor da istedi . Başka ilaç ile düzelir o zaman dimi… inşallah bebeğe zararı olmamıştır 10 hafta ya
Kodu neydi aklındaysa bi yazar mısın sana zahmetEvet canım ben almıştım çok memnunum. Astım hastasıyım bana çok iyi geliyor havayı yumuşatıyor içine limon yağı falan koyuyorum mis gibi de kokutuyor
Deerma f301 üstten dolum canımKodu neydi aklındaysa bi yazar mısın sana zahmet
Az önce instagramda canlı yayın vardı çok iyi bir doktor soru cevap yaptı. Bende sorunumu anlattım.kendisi asemptomatik enfeksiyonun tehlikeli olduğunu yazmış. Bendeki gibi.2 ayda bir kültür aldırıyormuş kendi hastalarına. Tedavi edilmezse düşük ve erken doğum tehlikesi dedi. Bence siz de tekrar yaptırın. Monurol bende ile yaramamış işte. Cuma başka ilaç verecek sanırım. Ama ben sonra tekrar baktırıcam. Güvenemem artıkBana da Monurol verdi tekrar da bakmadı bende işkillendim şimdi. Bu enfeksiyon beni de korkutuyor
Çok teşekkür edrrim canım. Cuma sabah gidicem 8 de. Yarın yokmuş doktorum. Ve diğeri de İstanbul’un en iyi ilk beş hastanesinden birinde çalışıyor. İnternette kendisiyle ilgili kötü yorum okuyunca soğumuştum zaten. Hamilelikte tehlikeli içeren birşeyi kontrol bile etmedi. Evet belirtil yoktu ama yanma başladı arttı kesinİnanamıyorum ya. Hamile değilken bile tekrar gidip örnek vermemizi istiyorlar geçmiş mi bakalım diyolar bu kadın neyin kafasını yaşıyor acaba. Şimdi sen sonucun çıktığını gördün doktorla da yarın görüşeceksin değil mi? Önceki sonucuna göre artmıştır doğal olarak. Üzüldüm ya en çok da kızdım ama.
içimizi ferah tutalım minik kuşumuz hiç etkilenmemiştir inşallahKaçta gideceksin yarın?
Az önce instagramda canlı yayın vardı çok iyi bir doktor soru cevap yaptı. Bende sorunumu anlattım.kendisi asemptomatik enfeksiyonun tehlikeli olduğunu yazmış. Bendeki gibi.2 ayda bir kültür aldırıyormuş kendi hastalarına. Tedavi edilmezse düşük ve erken doğum tehlikesi dedi. Bence siz de tekrar yaptırın. Monurol bende ile yaramamış işte. Cuma başka ilaç verecek sanırım. Ama ben sonra tekrar baktırıcam. Güvenemem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?