Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

İlk zamanlar bende kilo aldım ama ben iğneler yüzünden aldım sanırım öyle diyorlar çünkü kesilince o kiloda gidiyormuş yada şişlik. Sen kullanıyor musun peki

Yalnız değilsin, az önce orta boy pizzayı gömdüm

hakkın varsa git için rahat etsin bi gör gel

ama kafanda kurma enerji diye bir şey var güzeli çek güzel gelsin

inan bir şey görseler şak diye söylüyorlar sonra bütün hamilelik zehir oluyo, sana zaten bir şey söylememiş ki sen niye hem kendine hem miniğine yapıyosun bunu kuzum

yakalıyorlar zaten hiiç endişe etme onlar bir şekilde kendi gününü yakalıyo

kurtlusun sen kurtlu anladım ben

İlk zamanlar bende kilo aldım ama ben iğneler yüzünden aldım sanırım öyle diyorlar çünkü kesilince o kiloda gidiyormuş yada şişlik. Sen kullanıyor musun peki
Şiddetli bir kanamam olmuştu 7-8 haftalarda o zaman kullandım. Sonra da progestan kullandım etkisi olmuş mudur kiloda sence ?

Vallahaaa bana kesinliklee yokk dedii sağlığı için önemli derdiii sucuk sosiss yiyemem diye güvenemedim çünkü fit ten aldımm tabii bana tatlı meyve yasak meselaaa en sevdiğim armut umu yiyemiyomm
Yaa neden ki ?

Reactions: Jou
Olabilir. Eşimde diyor ben 7aylik dogmusum bide şimdi bak 100kiloya 4 kaldı boyumda senden uzun. Sen bir haftayı sorun ediyorsun .

Şekerim varmış kuzumm şekelrme yapıyormuş meyvede zaten ama tansiyonum çok iyi meselaa ben pek şekerlerle aram bile yoktuu 4 5 ayda bir tatlı yaparım yerimm normalde çayım hep şekersizdir mesela eşimde çok şaşırdı hiç beklemiyorsuk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…