Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallahaaa bana kesinliklee yokk dedii sağlığı için önemli derdiii sucuk sosiss yiyemem diye güvenemedim çünkü fit ten aldımm tabii bana tatlı meyve yasak meselaaa en sevdiğim armut umu yiyemiyomm

Sendemi yiyemiyorsun çok kötü meyve yememek ya bende en sevdiğim mandalinayı yiyemiyorum

Canım ya çok üzüldüm, bol sebze et yersin sende kan olsun bebeğine

Evet öyle şanslılarda var tabi senin gibi:) ben su içsem yarıyor valla bebeğe de yarar İnş :)
Ben kızımda çok almıştım ama bu tam tersi. Aksine 5 kilo verdim, inşallah hepimiz az kiloyla doğururuz ☺

Doğumdan sonra acısını çıkarırız:)
Oooo eşimde öyle diyo hep
Canım ya çok üzüldüm, bol sebze et yersin sende kan olsun bebeğine
Öyle yapıyorum kuzumm sebze hiç sevmem pekk ama yiyoruz bebeğimm için kurubaklagillerde önemli tabiii ilkbaşta çok zorlandım ama alıştım artıkk
Bende doktorumu zorlicam ip ucu olsada yoksa çatlarım
Bi zahmet söylesinn artıkkınnnnn

Olabilir. Eşimde diyor ben 7aylik dogmusum bide şimdi bak 100kiloya 4 kaldı boyumda senden uzun. Sen bir haftayı sorun ediyorsun .
Ben de kızlarla aynı fikirdeyim daha başlarda belli olmuyor. Biraz daha zaman geçince yapılacak bir yorum bence şimdi sorun etmeyelim bi de özge’ye ben de katılıyorum doktorlar çok acımasız çat çat her şeyi söylüyorlar. Ben her yatışımda jel dökerken bakalım bebek duruyor mu diyor o iki snde aklım gidiyo.
Yemekle ilgisi hele hiç yok bu ilgi olmama olayını kafamda oturtamamıştım bi doktor dedi ki zaten mercimek kadar ihtiyacı da mercimek kadar o yüzden ilk trimesterda etkilenmiyor sonra cuk oturdu kafamda

Ya artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları

İç canım bir şey olmaz 3 4 gün geçmiş zaten

Bende bugün mesela simit yedim 1 tane yarım saat sonra midem kazınıyordu

O senin dediğin ilerleyen haftalarda sıkıntı diye biliyorum sanki

Ay takma gerçekten. Beslenme bende sıfır hiç vitamin alacak şeyler yemiyorum. Şimdilik sorun değil bunlar takılma

Sabah bende sucuklu yumurta görüp uyandım

Bol su için ve iç çamaşırlarınızı ütüleyin mutlaka. Pamuklu çamaşır kullanın. Mümkünse kendi çamaşırlarınızı tek yıkayın başka çamaşır atmayın. Ben tedavinin yanında bunları yapmıştım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…