Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vakumlu için sarkmada daha kötü etkiliyormuş bir de benim için vakit çok önemli olacak o yüzden elektrikli almam gerekiyor o daha hızlı oluyormuş manuelden. Öneri için teşekkürler Sen düşünüyor musun

Ben b12 de d vitamine de baktırdım doktor istedi. Baktırmakta fayda var sanki.
yaaa 11+5 te tahmin oluyor yani. Çok heycanlı. Allah gönlünüze göre versin sizin de
11+4 te öğrendim ben.
yaa çok güzel bende 14 e kadar bekliycem diye düşünüyordum. O zaman 2 haftaya benim de belli olabilir :)

Eklentiler

• 58BCA19E-DCAA-4ACF-BCBA-32AD90D68090.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben sıfır henüz hiç birşey almadım bebek alışverişini 5. Aydan sonra yaparım diye düşünüyorum endişeleniyorum biraz daha zaman geçsin :)

Hanımlar merhaba, bu hamilelikte portakal suyu içmemek mi gerekiyor? Etrafımdakiler düşük tehlikesinden bahsediyor şok oldum açıkçası.
Hayır canım öyle bişey yok. Portakal suyu içmemen gerek çünlü bir bardak portakal suyunda en az 4-5 tane portakal var. Bu fazla şeker demek. Oysa yesen hem posasını alırsın hemde 1 tane yersin. O yüzden yemek gerekiyor ama düşükle alakası yok

Çok duygulandım özellikle kaybettiğimiz bebeklerimizin de bizimle olduğunu okuyunca

Kızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
Ben 1,5 kilo aldım ama sadece kilo da değil rahim de genişlediği için ben pantolonlarımla rahat edemiyorum hepsi skinny 34 bedendi. Şimdi hep lastikli aldım

Ayyysorma gerçektenn dun dizi izlerken de pek bi ağladımm esim diyo hormonların mahvetti seni
Bende 3 günde bir ağlıcak bişe buluyorum. Ama ağlamak iyi geliyo rahatlıyorum. Sonra bi garip geliyor bu haller hep böle mi olcak diyip yine bi hüzün alıyo beni Ağlamasam herhalde patlarım bu duygusal iniş çıkışlardan

Ben zaten hamilelikten önce duygusal birinsandım busefer iyice etkiledi benii

Ben sırf eşimin annesi bir şeyler almasın, yapmasın diye her şeyi fazlasıyla alıcam. Tek bir çöp almasına ya da hazırlamasına izin vermemek için. Şunu alayım dediğinde ben hallettim demek için ne gerekiyorsa yapıcam. Bu zevki tatmasın yeter ki.

Kızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
Benim çıktı ama hamilelik göbeği değil. gluten hassasiyeti var bende. Hamilelikten önce glutenli gıdayı hayatımdan çıkarmıştım diye dümdüzdü karnım. Hamilelikte tutamadım asla. Gluten karnı çıktı. Göbek değil bildiğin midem şişiyor.

Abooo neden kuzu yeminle kendimi okudum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…