- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.421
Vakumlu için sarkmada daha kötü etkiliyormuş bir de benim için vakit çok önemli olacak o yüzden elektrikli almam gerekiyor o daha hızlı oluyormuş manuelden. Öneri için teşekkürlerAblam pek emziremedi yani sadece ilk aylar emzirdi ama elektrikli bilmemne her türlü pompayı denemesine rağmen elinde sadece lansinoh vakumlu anne sutu toplayıcı diye geçio onu tuttu yani makine elektrikli değil altı silikon gibi elinle sıkarak pompaliyosun çokta güzel vakumluyo demişti resim ekliyorum bence yeterli olur bu yani ekstrasina makinasına ihtiyaç olursa belki bakılır
Dev hizmet ahhahahah teşekkürler
Ayyy evet bu öyleymiş ben başka bişi ile karıştırdım önerimi geri alıyorum hemenBu sanırım emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için öyle yazmışlardı
Ben b12 de d vitamine de baktırdım doktor istedi. Baktırmakta fayda var sanki.Benim doktorum da bazı vitamin değerlerini istememişti. Kalsiyum magnezyum gibi onları sağlık ocağındaki doktor fazladan istemişti. Aslında B12 vitamini nede baktırmak gerekir mi? Birde D vitamini sahi artık takviyelere de başlamış bulundum ama. Bazen iğne gerekterecek derecede düşük olabiliyor bu değerler.
Ben nipt ile 12. Haftada öğrenmiştim canım.
Doktorların aldığı ölçümler farklı olabilir. Bir cihaz daha iyi gösterirken diğeri daha kötü olabilir. Aman ben bır defa heyecanla gittim bir tip merkezine 11haftalik bebem 8 haftalık gibiydi.Herhalde milattan kalma ultrason kullanıyorlar deyip çıktım zaten doktorda öyleydi.
yaaa 11+5 te tahmin oluyor yani. Çok heycanlı. Allah gönlünüze göre versin sizin deBen pazartesi 11+5 te gittim Nutella yiyerek bana kıza brnziyor ama haftaya gelince daha kesin söylerim dedi bişey almayın dedi ben 10 günlük kontrollerin hepsinde gidiyorum sonrada 3 hafta sonra çağırır ben 4 hafta sonra gidiyorummuayene paraları malum bide aklınızda olsun saglikocagi kan idrar testleri vs yapıyor hemşireler numaralarinida verdi öyle şimdilik pazartesi gidicem ikili test sonucu ve cinsiyet için tekrar
yaa çok güzel bende 14 e kadar bekliycem diye düşünüyordum. O zaman 2 haftaya benim de belli olabilir :)11+4 te öğrendim ben.
Ben sıfır henüz hiç birşey almadım bebek alışverişini 5. Aydan sonra yaparım diye düşünüyorum endişeleniyorum biraz daha zaman geçsin :)Kızlar bebişlere bir şeyler almaya başladınız mı?
Kendinize çatlak kremi vs neler alıyorsunuz memnun olduklarımızı paylaşalım. :)
Bebek arabası bakıyorum, kıyafet bakıyorum sonra hop erken diye duruyorum cesarer alayım
Dev hizmet ahhahahah teşekkürler
Hayır canım öyle bişey yok. Portakal suyu içmemen gerek çünlü bir bardak portakal suyunda en az 4-5 tane portakal var. Bu fazla şeker demek. Oysa yesen hem posasını alırsın hemde 1 tane yersin. O yüzden yemek gerekiyor ama düşükle alakası yokHanımlar merhaba, bu hamilelikte portakal suyu içmemek mi gerekiyor? Etrafımdakiler düşük tehlikesinden bahsediyor şok oldum açıkçası.
Çok duygulandımBir de az önce şöyle bir şey okudum içim bir değişik oldusizinle de paylaşmak istedim
“Hamileyken bebeğin hücreleri annenin kan dolaşımına göç eder ve daha sonra tekrar bebeğe döner, buna “fetal-maternal mikrokimerizm” denir.
41 hafta boyunca hücreler ileri geri dolaşır, birleşir ve bebek doğduktan sonra bu hücrelerin çoğu annenin vücudunda kalır, annenin dokularında, kemiklerinde, beyninde ve cildinde kalıcı bir iz bırakır ve sıklıkla orada kalır. onyıllarcadır bu süre. Bir annenin sonradan sahip olduğu her çocuk onun vücudunda da benzer bir iz bırakacaktır.
Hamilelik tam olarak sona ermese veya kürtaj yaptırsanız bile, bu hücreler kan dolaşımınıza göç etmeye devam eder.
Araştırmalar, bir annenin kalbi yaralanırsa, fetal hücrelerin yaralanma bölgesine yöneleceğini ve kalbi onarmada uzmanlaşmış farklı hücre tiplerine dönüşeceğini göstermiştir.
Anne bebeği inşa ederken, bebek annenin onarılmasına yardımcı olur.
Ne kadar güzel değil mi?
Bu genellikle hamilelik sırasında bazı hastalıkların kaybolmasının nedenidir.
Anne bedenlerinin bebeği ne pahasına olursa olsun koruması ve bebeğin anneyi koruyup yeniden inşa etmesi inanılmaz bir şeydir - böylece bebek güvenli bir şekilde gelişebilir ve hayatta kalabilir.
Araştırmalar ayrıca, doğumdan 18 yıl sonra bir annenin beynindeki bir fetüsün hücrelerini de göstermiştir. Eğer bir anneyseniz, çocuğunuzu orada değilken bile sezgisel olarak nasıl hissedebileceğinizi bilirsiniz…. Şimdi, annelerin onları doğurduktan sonra bile yıllarca taşıdıklarına dair bilimsel kanıtlar var. Ne hamilelik ne de annelik 9 ayda bitiyormuş..." ALINTI
Ben 1,5 kilo aldım ama sadece kilo da değil rahim de genişlediği için ben pantolonlarımla rahat edemiyorum hepsi skinny 34 bedendi. Şimdi hep lastikli aldımKızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
Foofoo canım. Trendyolda var şu an.
Bende 3 günde bir ağlıcak bişe buluyorum. Ama ağlamak iyi geliyo rahatlıyorum. Sonra bi garip geliyor bu haller hep böle mi olcak diyip yine bi hüzün alıyo beniAyyysorma gerçektenn dun dizi izlerken de pek bi ağladımm esim diyo hormonların mahvetti seni
Ben zaten hamilelikten önce duygusal birinsandım busefer iyice etkiledi beniiBende 3 günde bir ağlıcak bişe buluyorum. Ama ağlamak iyi geliyo rahatlıyorum. Sonra bi garip geliyor bu haller hep böle mi olcak diyip yine bi hüzün alıyo beniAğlamasam herhalde patlarım bu duygusal iniş çıkışlardan
Ben sırf eşimin annesi bir şeyler almasın, yapmasın diye her şeyi fazlasıyla alıcam. Tek bir çöp almasına ya da hazırlamasına izin vermemek için. Şunu alayım dediğinde ben hallettim demek için ne gerekiyorsa yapıcam. Bu zevki tatmasın yeter ki.Kızlar bebişlere bir şeyler almaya başladınız mı?
Kendinize çatlak kremi vs neler alıyorsunuz memnun olduklarımızı paylaşalım. :)
Bebek arabası bakıyorum, kıyafet bakıyorum sonra hop erken diye duruyorum cesarer alayım
Haftada 4-5 gün içiyorum. Az önce de bir su bardağı limon suyu içtim. Doktorunun dışındakilerin söylediklerine kulak asma.Hanımlar merhaba, bu hamilelikte portakal suyu içmemek mi gerekiyor? Etrafımdakiler düşük tehlikesinden bahsediyor şok oldum açıkçası.
Ben zaten hamilelikten önce duygusal birinsandım busefer iyice etkiledi benii
Hayırlısı olsunBende öyleyim bende İki katına çıktı şimdi
Benim çıktı ama hamilelik göbeği değil.Kızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
AboooBen sırf eşimin annesi bir şeyler almasın, yapmasın diye her şeyi fazlasıyla alıcam. Tek bir çöp almasına ya da hazırlamasına izin vermemek için. Şunu alayım dediğinde ben hallettim demek için ne gerekiyorsa yapıcam. Bu zevki tatmasın yeter ki.
Bu insanlar bir alem gerçekten, portakalı folik asit biliyorum normalde çay yerine portakal suyuna geçeyim dedim, neler duydumHaftada 4-5 gün içiyorum. Az önce de bir su bardağı limon suyu içtim. Doktorunun dışındakilerin söylediklerine kulak asma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?