Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
i
bööylesine doğunca da söylemeyeceksin aslında. Hamileliğinin keyfini çıkar. Herşey güzel olacak senin için inanıyorum

Canım lansinohtan çok memnun olan var ama yorumlarda zamanla çekişinde azaldığını çok yazan da vardı ben onu eledim ama şöyle ki biberonunu çok tavsiye ediyorlar meme reddi yapmıyormuş. Ablam avent kullandı memnundu ben de avent tercih ettim. Bir de madela markasının çok iyi olduğunu duydum hastane tipine yakınmış. Ama mini olanı değil swing olan modeli çok iyiymiş. Onu alacaktım fiyatları çok yüksek geldi. İkinci elde de istediğim fiyatta bulamadığım için alamadım. Makineyi temiz ikinci el alıp ekipmanlarını yenilemeyi düşünüyordum böylece çok daha uyguna geliyordu

Ne çekmişsin canım benimm ya anlayışsız insanlar etrafımızdan uzak olsunlar gerçekten.Sağlıkla gelsin bebeğin

Ay kuzum ilk bu yazıyı gördüm, dedim hahah bizimki de bizim gelin doğuracak hamiledir ,bir destegimizde bizden olsun dediği yok sen niye istemiyorsun dicektim ama ne mal oldukları belliymis. En iyisini yapmışsın boşver hiç de söyleme hatta git doğur doğurdugunda haberi olsun.. Bende kv görümce ne ararim ne sorarım nasılsınız napionuz diye. Hiçbir iyiliklerini görmedim ancak insanların arkasından konuşmayı bilirler. Kendi kız kardeşinin dedikodusunu yapan insandan ,herkesin olumsuz yönünü gören bir insandan ne beklersin ki. O yüzden mecbur kaldıkça muhatap olmuyorum. Ben annemlere kalmaya gidince evime gelir ben eve gelince gider .
Bakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini
Allah'tan erkek adı. Aramızda erkek olmasını da birazda o yüzden istemedim. Eşim bir ara dedi ama şakamı gerçek mi bilemiyorum .
Kızlar 2 li tarama testi yada fetal testini yaptıran varmı? Fetal daha iyi diye araştırdım ben siz oldudunuzmuuu???
Fetal yaptırdım.
Kizcelerim bebisleriniz oynuyormu sizinde kacinci haftada oynamaya basladi
Ya ben hissetmiyorum ama göbek deligim çekilio onu hissediyorum. Çok erken degil mi kaçıncı haftan?

Dün sanki biri pizza gömdüm demişti neyliydi acaba peynirli miydi yazıyodu unuttum yaa? sebzeli mi peynirli mi?
Dün yazan ben değildim ama denk gelmiş dün bende vejetaryen pizza yedim kasara benzer bı peynir vardı o biber domates zeytin mantar ve misir vardı hatirladigim evde de yapılabilir çok rahat

13 cü haftamdayim canim bilmiyorum ama bunu cok erken hissetim erken oynadi

Avent ile lansinoh aynı anda kullanıp aradaki farkı söyleyecek biri lazım bana sanırım. Lansinoh şu an 470 avent 1800 müydü öyle bişi. Aradaki farkı karşılayacak ne yapıyor acaba? Zamanla gücü azalıyorsa bu hiç hoşuma gitmedi şu an ben muhtemelen doğru dürüst emziremicem hep sağmam gerekecek.
Aventte böyle bi güç azalması yaşamamış ablan sanırım değil mi?
Sen aldım dedin yA kullandın mı daha önce yoksa şimdi doğacak bebişe kullanmak üzere mi aldın

göbek deliği çekilmesi bende de oluyo

çok iyi hissediyorum öyle olduğunda aramızda bi bağ olduğunu hatırlatıyo

bu uygulamalarda bizim haftamız için şey diyo; artık tat almaya başladığı için sevdiği sevmediği yemeklerde kordon çekerek tepki verebilir diyo ama bizim hissettiğimiz o olmayabilir

adam oldular da kordon çekiyolar

Hareket hissetme diyorsan henüz erken canım. Ama en son ultrasonda bildiğin dansöz gibiydi zilli. Doktor bile şaşırdı çok oynak diye.
Benimde ilk hamileligimde kizim asiri hareketliydi doktor direk ultrasyonda gordugunde demisti cok hareketli hiperaktif olacak demisti gercektende oyle oldu yerinde durmayan bi kizim var onunda hareketlerni 14 haftada hissettim ner bi sekilde tekmesiyle

Ayyy ben de mi yapsam öyle hiç istemiyorum az çektirmediler bana düşündükçe üzülüyorum kendime özellikle kayın babam istemem çöp dahi almasın, benden çooook uzak olsun
Ben yaşadıklarımdan sonra kendime söz verdim canım. O sözle de ayağa kalktım diyebilirim. Hayatıma saygısı olmayanın hayatımda yeri de olmaması için elimden geleni yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…