- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.481
Ohhhhhh afiyet olsun Özge abla nereden söyledinizya ben çok evhamliyim dışardan bişey yemeye çok korkar oldum ya hamilelikten beri
Bana kalsa söylemem de eşime de kıyamıyorum. Ailesini tamamen silemez ki adam. O yanımda böyle dik dursun benim ahdım var onların burnundan getiricem.i
bööylesine doğunca da söylemeyeceksin aslında. Hamileliğinin keyfini çıkar. Herşey güzel olacak senin için inanıyorum
Rica ederim cano ne demekDev hizmet ahhahahah teşekkürler
Bende burda okuduklarımdan biliyorumAyyy evet bu öyleymiş ben başka bişi ile karıştırdım önerimi geri alıyorum hemen
Amin canım. Yaşamam gerekiyormuş yaşadım. Ama dersimi alarak çıktım o süreçten. Aynen. Önemli olan bebeğim, eşim ve ben. Geri kalan herkes dış kapının mandalı.Ne çekmişsin canım benimm yaanlayışsız insanlar etrafımızdan uzak olsunlar gerçekten.Sağlıkla gelsin bebeğin
Bunun satıldığı yerleri bulcam size eşim araştırmadafofoo paylaşılmıştı ben o gün ekran görüntüsü almıştım sonra sorarız, hatırlayamayız diye
Aha bir benBen sırf eşimin annesi bir şeyler almasın, yapmasın diye her şeyi fazlasıyla alıcam. Tek bir çöp almasına ya da hazırlamasına izin vermemek için. Şunu alayım dediğinde ben hallettim demek için ne gerekiyorsa yapıcam. Bu zevki tatmasın yeter ki.
Ablamın ilk günler sütü hemen gelmediği için kullandık damla damla geldiği günü hatırlıyorum da nasıl sevinmiştik çok işine yaramıştı masaj başlığı var ciddi bir acıtma yapmamıştı tabi hassasiyete göre değişebilir bu ama. Sonra da sütü geldi kanalları açılınca aktif kullanmadı diye biliyorum. Çalışan biri vs olsaydı daha net yorum alabilirdim. İsteyecektim ondan ama kendisi de şuan hamiş olduğu için artık kendi kullanırAvent ile lansinoh aynı anda kullanıp aradaki farkı söyleyecek biri lazım bana sanırım. Lansinoh şu an 470 avent 1800 müydü öyle bişi. Aradaki farkı karşılayacak ne yapıyor acaba? Zamanla gücü azalıyorsa bu hiç hoşuma gitmedi şu anben muhtemelen doğru dürüst emziremicem hep sağmam gerekecek.
Aventte böyle bi güç azalması yaşamamış ablan sanırım değil mi?
Sen aldım dedin yA kullandın mı daha önce yoksa şimdi doğacak bebişe kullanmak üzere mi aldın
Ayyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pisliklerİlk hamileliğim de ilk haftalardan itibaren çok büyük zorluklar yaşadım ben. Eşim de ben de maddi-manevi aşırı yıprandık. Sürekli diken üstündeydik. Birkaç kez, her defasında birkaç hafta hastanede yattım.Eşimin annesi eltimle birlikte iki kez eve ziyaretime geldiler sözümona. Evden çıkamıyordum, sürekli yatıyordum. Beni ziyarete gelip sabah evden çıkıp gece 1-2 gibi eve geliyorlardı.(Tatil bölgesinde yaşıyorum.) Birinde de gelip akşama kadar genç kızlığında çok çektiğini anlatıp ağladı. Teyzelerinin gıybetini yaptı. O halde onun için ağladım bir de. Her geldiğinde çocuk odası hazırlamamız için eşime baskı yaptı sürekli. Normalde biz doğumca zaten yanımızda olacak diye oda falan hazırlamayı düşünmüyorduk. Doktorlara 100 bine yakın paramız gitmişti zaten. Eşim sırf dırdır etmesin diye oda boyadı, birkaç bir şey aldı. Ben kalkamıyorum diye tek başına gidip beni görüntülü arayarak yaptı bunları. Haftada 3-4 kez eltimle arayıp bebek odası süsleri gösterip hangisini yapalım diye beynimi yediler. En son dedim ki benim bebeğimin yaşayıp yaşamayacağı belli değil, siz neyin derdindesiniz. Cevap: Sen kafana takma, biz şunu seçtik, yapıyoruz. Oldu. Ben hastanede yatarken evime gelip bir dünya şey almış koymuş eve. Israrla istemiyorum dediğim halde bebek yanına gelenlere hediyelik bir şeyler yaptırmış. Doğum yaptım İstanbul’da. Bebeğim direk makinaya bağlandı. Görmedim bile. Hastanede ziyaretime gelip geri gittiler. Dikişlerle öğretmenevinde kaldım 5 gün. Eşim koşturdu her şeyime. Bebeğim vefat edince geri döndük. Evime bi geldim her yer eşya dolu. Şampuana kadar aklınıza ne gelirse. Ağlaya ağlaya topladım oğlumun 7sinde mezarını ziyarete gittiğimde kapısına bıraktım. Eltim de benim hamile olduğumu duyduktan 1 ay sonra hamile kaldı. Ona verirsin dedim. Sonra eltim doğurdu. Sosyal medyada fotoğraf paylaştı eşimin annesi. “2. Kez babaanne olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” Oysa 3. Torunuydu. Benim çocuğumu torundan saymadı. Eşim o paylaşımı görünce hıçkıra hıçkıra ağladı.
And içtim. Babaanne olma duygusu tattırmayacağım ona. Hala haberleri yok. 5. Ay dolmadan haberleri olursa boşarım seni dedim eşime de. O da kırgın zaten. Söylemedik. Onların haberi olana kadar ben her şeyi almış olacağım zaten.
(Roman yazma erginliğine varmışım sanırım.)
Ay desteği kendine kalsın. İlk evlendiğim zamanlar iyi niyetliydim. Sonra afedersin ne bok olduğunu gördükçe araya mesafe koydum. Anlatmaya kalksam kitap yazarım.Ay kuzum ilk bu yazıyı gördüm, dedim hahah bizimki de bizim gelin doğuracak hamiledir ,bir destegimizde bizden olsun dediği yok sen niye istemiyorsun dicektim ama ne mal oldukları belliymis. En iyisini yapmışsın boşver hiç de söyleme hatta git doğur doğurdugunda haberi olsun.. Bende kv görümce ne ararim ne sorarım nasılsınız napionuz diye. Hiçbir iyiliklerini görmedim ancak insanların arkasından konuşmayı bilirler. Kendi kız kardeşinin dedikodusunu yapan insandan ,herkesin olumsuz yönünü gören bir insandan ne beklersin ki. O yüzden mecbur kaldıkça muhatap olmuyorum. Ben annemlere kalmaya gidince evime gelir ben eve gelince gider .
Allah'tan erkek adı. Aramızda erkek olmasını da birazda o yüzden istemedim.Eşim bir ara dedi ama şakamı gerçek mi bilemiyorum .
Fetal yaptırdım.
Ya ben hissetmiyorum ama göbek deligim çekilio onu hissediyorum. Çok erken degil mi kaçıncı haftan?
Benimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmışGerçekten insan dışı hareketler, bende de bir tane kv denmez de işte (o kadın) onun hikayesini yazmıyorum bile çünkü psikolojiniz kaldırmaz onu kısaca şöyle diyeyim şeytana bile pabucu ters giydirecek biri çok şükür kendisiyle konuşmuyorumneyse ki benden çoook uzakta ki yüzünü görüp strese girmiyorum ama varlığı bile beni rahatsız ediyor sen düşün artık neler yapmıştır da bu hale gelmişimdir.. Bize uzak Allah'a yakın olsun böyleleri inşaAlahh
Ablamın ilk günler sütü hemen gelmediği için kullandık damla damla geldiği günü hatırlıyorum da nasıl sevinmiştik çok işine yaramıştı masaj başlığı var ciddi bir acıtma yapmamıştı tabi hassasiyete göre değişebilir bu ama. Sonra da sütü geldi kanalları açılınca aktif kullanmadı diye biliyorum. Çalışan biri vs olsaydı daha net yorum alabilirdim. İsteyecektim ondan ama kendisi de şuan hamiş olduğu için artık kendi kullanırben ise aventi dolaptan çok uygun fiyata çok az kullanılmış bulunca aldım hatta hamile bile değildim aylar önce denk gelince almıştım. Gelince dezenfekte ettim. Doğuma yakın inşallah kaynatırım bir daha öyle koyarım benim aldığım ürünün biberonu yoktu zaten hijyen açısından da kullanmazdım kendim aventin cam biberonunu aldım orijinalindeki plastik hem.Göğüs başlığını vs de kendi sitesinden temin edebiliyormuşsunuz hijyen açısından bana böyle çok mantıklı geldiği için böyle yaptım. Önemli olan makinesi zaten asıl parayı ona veriyoruz. Aktif çalışma durumu yoksa kanallar da açık olursa makine çok kısa süre kullanılıyor. O yüzden çok fazla para bayılmak istemedim zaten bir sürü alınacak şeyler var.
Hahaha iki kıyafet mi ben onu bile beklemiyorum. Aman getirmesinler de zaten sonra biz aldık biz yaptık diye pıt pıt kafamı didikliceklerine yapmasınlar. Kinam oldu nişanim oldu arayıp da bir defa bişeye ihtiyacın var mı dediklerini hatırlamıyorum. Nişanı evde yaptık onca şey yapmışsınız deyip insan bir teşekkür için geri arar. Bendekiler de böyle daha çok şey varda neyseAha bir benbizimki cimri iki kıyafet alır tamam. Gerçi ben konuşmuyorum da
Ayy nasıl nefes alıyon kız benim nefesim kesildi yerineBenimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmış
Aventin başlığına hemen her biberon uyuyormuş öyle yazıyordu. Süper yapmışsın valla hiç aklıma gelmemişti dolaptan bakmakAblamın ilk günler sütü hemen gelmediği için kullandık damla damla geldiği günü hatırlıyorum da nasıl sevinmiştik çok işine yaramıştı masaj başlığı var ciddi bir acıtma yapmamıştı tabi hassasiyete göre değişebilir bu ama. Sonra da sütü geldi kanalları açılınca aktif kullanmadı diye biliyorum. Çalışan biri vs olsaydı daha net yorum alabilirdim. İsteyecektim ondan ama kendisi de şuan hamiş olduğu için artık kendi kullanırben ise aventi dolaptan çok uygun fiyata çok az kullanılmış bulunca aldım hatta hamile bile değildim aylar önce denk gelince almıştım. Gelince dezenfekte ettim. Doğuma yakın inşallah kaynatırım bir daha öyle koyarım benim aldığım ürünün biberonu yoktu zaten hijyen açısından da kullanmazdım kendim aventin cam biberonunu aldım orijinalindeki plastik hem.Göğüs başlığını vs de kendi sitesinden temin edebiliyormuşsunuz hijyen açısından bana böyle çok mantıklı geldiği için böyle yaptım. Önemli olan makinesi zaten asıl parayı ona veriyoruz. Aktif çalışma durumu yoksa kanallar da açık olursa makine çok kısa süre kullanılıyor. O yüzden çok fazla para bayılmak istemedim zaten bir sürü alınacak şeyler var.
Sakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahiAha bir benbizimki cimri iki kıyafet alır tamam. Gerçi ben konuşmuyorum da
9+2 de hareket ediyordu. 12+0 da bildiğin sırt üstü zıplıyorduKizcelerim bebisleriniz oynuyormu sizinde kacinci haftada oynamaya basladi
Ben her türlü gömüyorumDün sanki biri pizza gömdüm demiştineyliydi acaba peynirli miydi yazıyodu unuttum yaa? sebzeli mi peynirli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?