Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
i

bööylesine doğunca da söylemeyeceksin aslında. Hamileliğinin keyfini çıkar. Herşey güzel olacak senin için inanıyorum
Bana kalsa söylemem de eşime de kıyamıyorum. Ailesini tamamen silemez ki adam. O yanımda böyle dik dursun benim ahdım var onların burnundan getiricem.

Ne çekmişsin canım benimm ya anlayışsız insanlar etrafımızdan uzak olsunlar gerçekten.Sağlıkla gelsin bebeğin
Amin canım. Yaşamam gerekiyormuş yaşadım. Ama dersimi alarak çıktım o süreçten. Aynen. Önemli olan bebeğim, eşim ve ben. Geri kalan herkes dış kapının mandalı.

Aha bir ben bizimki cimri iki kıyafet alır tamam. Gerçi ben konuşmuyorum da

Ablamın ilk günler sütü hemen gelmediği için kullandık damla damla geldiği günü hatırlıyorum da nasıl sevinmiştik çok işine yaramıştı masaj başlığı var ciddi bir acıtma yapmamıştı tabi hassasiyete göre değişebilir bu ama. Sonra da sütü geldi kanalları açılınca aktif kullanmadı diye biliyorum. Çalışan biri vs olsaydı daha net yorum alabilirdim. İsteyecektim ondan ama kendisi de şuan hamiş olduğu için artık kendi kullanır ben ise aventi dolaptan çok uygun fiyata çok az kullanılmış bulunca aldım hatta hamile bile değildim aylar önce denk gelince almıştım. Gelince dezenfekte ettim. Doğuma yakın inşallah kaynatırım bir daha öyle koyarım benim aldığım ürünün biberonu yoktu zaten hijyen açısından da kullanmazdım kendim aventin cam biberonunu aldım orijinalindeki plastik hem.Göğüs başlığını vs de kendi sitesinden temin edebiliyormuşsunuz hijyen açısından bana böyle çok mantıklı geldiği için böyle yaptım. Önemli olan makinesi zaten asıl parayı ona veriyoruz. Aktif çalışma durumu yoksa kanallar da açık olursa makine çok kısa süre kullanılıyor. O yüzden çok fazla para bayılmak istemedim zaten bir sürü alınacak şeyler var.

Ayyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pislikler

Ay desteği kendine kalsın. İlk evlendiğim zamanlar iyi niyetliydim. Sonra afedersin ne bok olduğunu gördükçe araya mesafe koydum. Anlatmaya kalksam kitap yazarım.
Asla arayıp sormam da. Eşimle konuşunca selam yolluyor, eşim de onun da selamı var diyor. Bütün münasebetimiz bu. Allah muhabbetimizi arttırmasın İnşallah.

Benimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmış

ayy ikiniz beraber mi hamilesinizz yaa ne kadar güzell ikiniz de sağlıkla kucağınıza alın

Merhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?

Eklentiler

• E4C19562-521C-460B-8137-19F35DA7D82F.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 60
Hahaha iki kıyafet mi ben onu bile beklemiyorum. Aman getirmesinler de zaten sonra biz aldık biz yaptık diye pıt pıt kafamı didikliceklerine yapmasınlar. Kinam oldu nişanim oldu arayıp da bir defa bişeye ihtiyacın var mı dediklerini hatırlamıyorum. Nişanı evde yaptık onca şey yapmışsınız deyip insan bir teşekkür için geri arar. Bendekiler de böyle daha çok şey varda neyse

Benimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmış
Ayy nasıl nefes alıyon kız benim nefesim kesildi yerine ayy Rabbim sana kurban olurum ben ne olur onlardan uzak tut iyilikleri de kötülükleri de onların olsun çokça aminnn

Aventin başlığına hemen her biberon uyuyormuş öyle yazıyordu. Süper yapmışsın valla hiç aklıma gelmemişti dolaptan bakmakher gün sağıp bırakmak zorunda kalacağım için avent daha iyi olabilir o zaman benim için.
Bakim diğer kızlar da araştırır kesin onlardan da duyarım bişiler biraz daha bekleyim almak için. Çooook teşekkürler

Sakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahi asla o yüzü vermem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…