- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.501
Ayyyyy asansörde de mi karşılaşmıyorsunuzBenimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmış
Ayyyy cinsiyeti bilmem ama kendisi tam bir ballı lokmaya benziyorMerhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?
Bu elinde oklava sallayan emojiye bayıldım yalnız kendini tutamıcam çok komik hajshshshshSakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahiasla o yüzü vermem asla
Ben çilli koyarım adını yine de onun adını koymam aman allahım meleğime seslenirken onu mu hatırlicam ahahahaBakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini
Ay ben yeni nesil gelinler kvden bu kadar çektiğini bilmiyordumBen çilli koyarım adını yine de onun adını koymam aman allahım meleğime seslenirken onu mu hatırlicam ahahaha
Amiiiin inşallah hepimiz hepbirlikte sağlıkla alalım bebeklerimiziayy ikiniz beraber mi hamilesinizzyaa ne kadar güzell ikiniz de sağlıkla kucağınıza alın
Her türlü kapıştırabilirim.Ayyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pislikler
Benim attığım var ya o kullanan sanırımAvent ile lansinoh aynı anda kullanıp aradaki farkı söyleyecek biri lazım bana sanırım. Lansinoh şu an 470 avent 1800 müydü öyle bişi. Aradaki farkı karşılayacak ne yapıyor acaba? Zamanla gücü azalıyorsa bu hiç hoşuma gitmedi şu anben muhtemelen doğru dürüst emziremicem hep sağmam gerekecek.
Aventte böyle bi güç azalması yaşamamış ablan sanırım değil mi?
Sen aldım dedin yA kullandın mı daha önce yoksa şimdi doğacak bebişe kullanmak üzere mi aldın
Kesinlikle tecrubeli anneler varsa onlar yazsınlar benimki deneme yanılma usulu beğenmezsem de parama acımam dedim yani açıkçasıAventin başlığına hemen her biberon uyuyormuş öyle yazıyordu. Süper yapmışsın valla hiç aklıma gelmemişti dolaptan bakmakher gün sağıp bırakmak zorunda kalacağım için avent daha iyi olabilir o zaman benim için.
Bakim diğer kızlar da araştırır kesin onlardan da duyarım bişilerbiraz daha bekleyim almak için. Çooook teşekkürler
Ya maşallah böyle minikleri gördükçe aglayasim geliyo mutluluktan umarım hepimiz hayırlı iyi evlatlar yetiştiririz de şu devirde güzel insanlar olurlarMerhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?
Hastane tipi ne demek? Seni Google gibi kullanıyorum şu an ama sohbet gibi oluyor zevk alıyorum yaniKesinlikle tecrubeli anneler varsa onlar yazsınlar benimki deneme yanılma usulu beğenmezsem de parama acımam dedim yani açıkçasımedela yı da çok övüyorlar hastane tipi gibi olduğundan eğer ki devamlı sağma durumu olacaksa ona da bakılabilir yurtdışında epey tutulan markaymış
Amiiiin inşallah hepimiz hepbirlikte sağlıkla alalım bebeklerimiziablamın benden önce olduğu için onunla paslaşmak güzel oluyor benimki ilk olacak inşallah bir de evham hep var ama çook uzağız birbirimize şu süreçte yakın olmak çok güzel olurdu burada da kardeş gibi olduk girmesem özlüyorum kızlar ne yapmış acaba kim kontroldeydi bugün diye o kadar iyi geldi ki burası
Bak canım ben öyle biri değildim onu annem kadar yakın tuttum kendime ama meğer yaptığım iyiliklerimin karşısında iki yüzlülük yapmış sadece kendi çıkarı için beni yönetip yalana iftiraya kocamı doldurmaya kadar geldi hiç annelik duygusu yok bunda eşimin asla hakkını vermediler eşim 12 yaşından beri çalışıp onlara bakmış ama bunlar eşimi kimsesizler gibi evlendirdiler ne eşya ne destek bir kova bile ortada yoktu, benle eşim 0 evde kendi kendimize herşeyi aldik bir ay geldi tv aldık diğer ay çamaşır makinesi herşeyi tırnakla yaptık, elbiselerimi anneme götürüp makineye atıyordum, ailem ve ben dahil bunlarin yalancı olduğunu bilmiyorduk eşime de dediler düğünde herşeyi alacağız maalesef hepsi palavraymış allah hakkımızı onların yanına bırakmasın inşallahAy ben yeni nesil gelinler kvden bu kadar çektiğini bilmiyordumannelerimiz çok çekmiş de. Şaşırdım ve sinirlendim kız nasıl insanlar var
Yok bu gösterişi sever. Dikiş nakış vs konusunda da aşırı iyi olduğu için elinden her halt geliyor. Elinde patlatıcam ama hele dursun.Aha bir benbizimki cimri iki kıyafet alır tamam. Gerçi ben konuşmuyorum da
Kesinlikle mobilya daha az tutarHersey cok pahali suan eksik gedik bakiyorum. Yikama seti bile gereksiz pahali alt tarafi plastiksanırım ıvır zıvır mobilyasindan daha cok tutacak
Evet ben de çok duygulanıyorum daha geçen çizgi silik mi değil mi diye tartışırken şimdi böyle fotoğrafları olması çok tatlı. Bir de bir doktor arkadaşım baktı o da kız gibi dedi. Tabii hayırlısıYa maşallah böyle minikleri gördükçe aglayasim geliyo mutluluktan umarım hepimiz hayırlı iyi evlatlar yetiştiririz de şu devirde güzel insanlar olurlarbu arada konudan sapmadan hiç anlamıyorum cinsiyetten ama erkeğe benzettim nedense bende tabi 0 bilgi yada benimkine göre uzun boylu bir kız benimki kaplumbağa gibi topaç resim açısından olabilir
Evet anladığım kadarıyla o hepsini denemiş mübarekBenim attığım var ya o kullanan sanırım
Aha bi benzeri bizimkiler Allahım hepsi mi böyle olurBak canım ben öyle biri değildim onu annem kadar yakın tuttum kendime ama meğer yaptığım iyiliklerimin karşısında iki yüzlülük yapmış sadece kendi çıkarı için beni yönetip yalana iftiraya kocamı doldurmaya kadar geldi hiç annelik duygusu yok bunda eşimin asla hakkını vermediler eşim 12 yaşından beri çalışıp onlara bakmış ama bunlar eşimi kimsesizler gibi evlendirdiler ne eşya ne destek bir kova bile ortada yoktu, benle eşim 0 evde kendi kendimize herşeyi aldik bir ay geldi tv aldık diğer ay çamaşır makinesi herşeyi tırnakla yaptık, elbiselerimi anneme götürüp makineye atıyordum, ailem ve ben dahil bunlarin yalancı olduğunu bilmiyorduk eşime de dediler düğünde herşeyi alacağız maalesef hepsi palavraymış allah hakkımızı onların yanına bırakmasın inşallah
Okudukça içimin yağları eriyor öyle bir yazıyorsun kiYok bu gösterişi sever. Dikiş nakış vs konusunda da aşırı iyi olduğu için elinden her halt geliyor. Elinde patlatıcam ama hele dursun.
Bu da gösterişi sever. Ama aşırı da cimri işteYok bu gösterişi sever. Dikiş nakış vs konusunda da aşırı iyi olduğu için elinden her halt geliyor. Elinde patlatıcam ama hele dursun.
Etiketleyim mi burayaEvet anladığım kadarıyla o hepsini denemiş mübarekavent daha iyi onu anladım ama lansinoh da kötü diyemem diyor kendisinin kullanıcı adı var mı ona yazim kadın profesör olmuş bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?