Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de aynı bildiğin şeytandan fena. Üst katımda ama asla görüşmüyorum. Senin yine uzakmış
Ayyyyy asansörde de mi karşılaşmıyorsunuz benim ev sahibim üst katımda oturuyor hiç sevmiyorum arada asansörde karşılaşıyoruz iğrenç
Merhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?
Ayyyy cinsiyeti bilmem ama kendisi tam bir ballı lokmaya benziyor

Sakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahi asla o yüzü vermem asla
Bu elinde oklava sallayan emojiye bayıldım yalnız kendini tutamıcam çok komik hajshshshsh

Bakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini
Ben çilli koyarım adını yine de onun adını koymam aman allahım meleğime seslenirken onu mu hatırlicam ahahaha

ayy ikiniz beraber mi hamilesinizz yaa ne kadar güzell ikiniz de sağlıkla kucağınıza alın
Amiiiin inşallah hepimiz hepbirlikte sağlıkla alalım bebeklerimizi ablamın benden önce olduğu için onunla paslaşmak güzel oluyor benimki ilk olacak inşallah bir de evham hep var ama çook uzağız birbirimize şu süreçte yakın olmak çok güzel olurdu burada da kardeş gibi olduk girmesem özlüyorum kızlar ne yapmış acaba kim kontroldeydi bugün diye o kadar iyi geldi ki burası

Ayyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pislikler
Her türlü kapıştırabilirim.
Eşimle düğünümüz dahil her şeyi kendimiz yaptık. Hiçbir şey talep etmedik. 2-3 sene eşya taksidi ödedik haliyle. Eşimin abisi evlendiğinde hazır ev vermişler. Bize dediler ki siz çift maaşsınız, ev alamadınız. Herhalde rahat harcamayı seviyorsunuz. Çok şükür düğün borcu ödemekten rahat nasıl bir şey tatmadık henüz dedim. 4 bilezik almışlardı. Sonradan öğrendim onu da eşim öğrenciyken çalışıyormuş. Parasını alıp altın alıyormuş kadın. O bilezikleri de kocam almış. Onu bildiğimi de söyledim. Biz kirada da borçla da mutluyuz. Yeter ki anlayışsız akrabalar burnunu sokmasın hayatımıza dedim. Bir daha da yüzüme hadsizlik yapamadı para konularında. Beddua etmiyorum. Ağzımı kirletmeye değecek kadar değerli değiller benim için. Ama o kadar gardımı almış vaziyetteyim ki en ufak falsosunda s.ktir çekebilirim.

Benim attığım var ya o kullanan sanırım

Kesinlikle tecrubeli anneler varsa onlar yazsınlar benimki deneme yanılma usulu beğenmezsem de parama acımam dedim yani açıkçası medela yı da çok övüyorlar hastane tipi gibi olduğundan eğer ki devamlı sağma durumu olacaksa ona da bakılabilir yurtdışında epey tutulan markaymış

Merhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?
Ya maşallah böyle minikleri gördükçe aglayasim geliyo mutluluktan umarım hepimiz hayırlı iyi evlatlar yetiştiririz de şu devirde güzel insanlar olurlar bu arada konudan sapmadan hiç anlamıyorum cinsiyetten ama erkeğe benzettim nedense bende tabi 0 bilgi yada benimkine göre uzun boylu bir kız benimki kaplumbağa gibi topaç resim açısından olabilir

Hastane tipi ne demek? Seni Google gibi kullanıyorum şu an ama sohbet gibi oluyor zevk alıyorum yani

evet yaa aynı şeyi düşünüyorum birbirimize destek

Ay ben yeni nesil gelinler kvden bu kadar çektiğini bilmiyordumannelerimiz çok çekmiş de. Şaşırdım ve sinirlendim kız nasıl insanlar var
Bak canım ben öyle biri değildim onu annem kadar yakın tuttum kendime ama meğer yaptığım iyiliklerimin karşısında iki yüzlülük yapmış sadece kendi çıkarı için beni yönetip yalana iftiraya kocamı doldurmaya kadar geldi hiç annelik duygusu yok bunda eşimin asla hakkını vermediler eşim 12 yaşından beri çalışıp onlara bakmış ama bunlar eşimi kimsesizler gibi evlendirdiler ne eşya ne destek bir kova bile ortada yoktu, benle eşim 0 evde kendi kendimize herşeyi aldik bir ay geldi tv aldık diğer ay çamaşır makinesi herşeyi tırnakla yaptık, elbiselerimi anneme götürüp makineye atıyordum, ailem ve ben dahil bunlarin yalancı olduğunu bilmiyorduk eşime de dediler düğünde herşeyi alacağız maalesef hepsi palavraymış allah hakkımızı onların yanına bırakmasın inşallah

Evet ben de çok duygulanıyorum daha geçen çizgi silik mi değil mi diye tartışırken şimdi böyle fotoğrafları olması çok tatlı. Bir de bir doktor arkadaşım baktı o da kız gibi dedi. Tabii hayırlısı Senin ki kız mı canım? Tüm mesajları okuyamadım her gün işe gitmekten

Aha bi benzeri bizimkiler Allahım hepsi mi böyle olur

Yok bu gösterişi sever. Dikiş nakış vs konusunda da aşırı iyi olduğu için elinden her halt geliyor. Elinde patlatıcam ama hele dursun.
Bu da gösterişi sever. Ama aşırı da cimri işte eşim baştan bişey almayın demiş. Almayacaklarını da biliyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…