Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki aşırı yalancı söylediklerimi inkar eder bide yapmadım demedim etmedim

Bende öyle açıklıyorum Bizi o besliyormuș öyle diyordu bi ara faturaları falan ödüyormuș

Ben çok sağlam laf sokuyorum. Ama asla tartışarak falan değil. Gayet gülümseyerek, sakin sakin söylüyorum her şeyi. Para pul kısmı inan umurumda değil. Allah herkesin kendisine nasip etsin. Ama çocuğum konusunda zindan edeceğim ona hayatını. Mesela asla çocuğumla fotoğraf çektirmesine izin vermiycem. Çocuğa bakmak için gelmek isteyecek. Ben şimdiden 2 sene sonrasına bakıcı ayarladım mesela. Doğumdan sonra gelip kalmak isteyecek sözümona lohusayım diye. Direkt benim evime gelemezsin diycem. 5 günlük lohusaydım. Çocuğumu defnedip evime geldim. Kapımızı arkadaşlarımız çaldı. Ben ilk kez lohusa değildim. En zor günümüzde kocamla üstesinden geldik. Ayağımıza dolaşacak kimseye ihtiyacımız yok diycem. Eşim de söz verdi. Gelemezler dedi.

Tüylerim diken diken oldu şu an elime verseler kendisini parçalayabilirim

Tüylerim diken diken oldu şu an elime verseler kendisini parçalayabilirim
Eşimi gün aşırı aramasa varlığını hatırlamam. O kadar çıkardım hayatımdan hepsini. 2 saat uzaklıktalar oturduğumuz yere. Oğlumun mezarına gidiyoruz ayda 1 kez. Evleri tam mezarlığın karşısında. Denk gelmeyelim diye gece gidiyoruz dönüyoruz. En son 5-6 ay önce gördüm suratlarını.

Gerçekten öyle ya bende aynı şekilde düşünüyorum .

Ayy benim kıza arkadaşlar geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmeyi nasip etsin
Valla bende öyle canım ne olursa olsun hep Allah kendinden versin diye dua ediyorum. Çok şükür durumumuza da. Paralarinda felan değilim sadece oğulları değil de bir yabancinin dugundeymis gibi yapmaları sözden düğüne kadar aşırı tuhafıma gitmişti. Ki eşim bile diyor ben davetiyeleri akrabalara kendim götürdüm uğraşamam deyip başından savmislar. Yalnızlığımı o zaman anladım deyip içini dökmüştü. Aman benden uzak Allah a da olabildigince yakın olsunlar.

ayaza canım yaşadıkların için çok üzüldüm. Ama sen bunları daha fazla düşünüp kendini de bebeğini de strese sokma artık. Ne yapsan hakkındır. Şanslısın ki eşin de bunu biliyor ve yanında gerisini boşver. Dediğin gibi eşin bebeğin ve sen.
Benim de ilk hamileliğimde çok sıkıntılar yaşadık 29. Haftada doğum başladı hastaneye yattım. Sonra hep yattım evde. Yattığım süreçte de psikolojim çok kötüydü hep bebeğime birşey olacak diye korktum. Eşimin annesi ebe hemşireymiş zamanında. Bir akşam geldi. Dedi ne kadarlık oldu. 8 e girdi çok şükür dedim. Dedi ki ayy 8 aylık doğan bebek pek yaşamaz! Gidince bütün gece ağladım. Eşim o zaman beni anlamamıştı abartma ne alakası var falan demişti. Ama kısa süre sonra zaten doğum yaptım. Çok şükür bebeğim hayata tutundu 33 haftalık doğmasına rağmen. Ama hala alerjisi bağışıklığı falan bize miras erken doğumdan. Bu hamileliğimde öğrenince dedim ki eşime ilkinde stresten neler yaşadık bu sefer dedim beni strese sokan sen bile olsan koyarım kapıya dedim çok net sonra işte bulantılar falan su içsem kustuğum dönemdeyim annesi arayıp arayıp su iç kızım diyor. Sonra bir seferinde dediki su iç kızım düşük yaparsın! Dedim demeyin böyle şeyler ben stres yapıyorum kafama takıyorum. Akşama da eşime dedim. O da kızdı. Artık ona ne dedi bilmiyorum ama bir daha hiç sormadı birşey ben de aynı kafadayım artık. Şuan en önemli şey benim dolayısıyla bebeğimin mutlu ve sağlıklı olması hiç sıkma canını sen de. Herşey hepimiz için çok güzel olacak

Bakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini
Ben ilkinde yaşadım artık deneyimliyim. Oğlumda babamın ismi diye tutturdu. Benim de beğendiğim bir isimdi 2. İsim olarak koyduk. Şimdi bi diyecek oldu kız olursa annemin adı diye dedim dur bakalım şampiyon yavaş gel. Annenin adı emine. Hayatta koymam kızıma. Hem zaten kızlarda 2 isim olmaz dedim evlenince soyadını kullanmak isterse çok uzun oluyor. Kıza tek isim seçicez. bu sefer de demez mi erkek olursa senin babanınkini koyalım diye dedim çocuk benim baba benim koymuyorum. Tek isimli olacak bu bebe. Kapattık konuyu

Merhaba kızlar bu gün 2li tarama testi yapıldı çok şükür her şey yolunda görünüyor dedi doktor. Cinsiyeti sordum henüz net bir şey diyemem ama kıza benziyor dedi. Aranızda anlayan var mı ?
Bana kız gibi geldi, tatlı bir prenses geliyor sanki

Yaaa benim kızım çift isimli, hiç işin o kısmını düşünmemiştim. Şimdi kizcaazim kendi soyadını da kullanırsa ilerde evlendiğinde hakikaten de çok uzun olacak

Valla süper karar benim tek tavsiyem sakın iki isim koymayın ben ismimin tekini mahkemede sildirdim artık düşün nasıl yıldıysam. Çok zor bişi iki isimli olmak herkes başka sesleniyor gıcık bi durum. Yani herkes koyulsun ister tabii adını da herkesin de her istediğini yapamayız kusura bakmayacaklar artık

Yaaa benim kızım çift isimli, hiç işin o kısmını düşünmemiştim. Şimdi kizcaazim kendi soyadını da kullanırsa ilerde evlendiğinde hakikaten de çok uzun olacak
Belki 2.soyadı kısa olur bilemeyiz ki belki de kendi kullanmak istemez. Benim ismim tek ama soyadım uzun diye kullanmak istemedim 2 soyisim. Aslında bu işin biraz bahane kısmı benim için kv adı koymamak için

Bende sadece Mustela yağını aldım kendime çatlak içinhemüz bebiş için birşey almadım ama araştırmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…