Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım benim üzüldüm ama eşinle daha değerli bi ilişkiniz olmuştur, zaten ilahi adalete inanıyorsan da herkes sonunda layığını bulacaktır

Pazartesi ikili için gittiğimde kız ama haftaya sonuç göstermede daha kesin söylerim dedi 3 gün sonra gidicem isallah ben hep erkek hissettim hatta pipisi yok mu diye garipsiyorum ama kız erkek istediğimden değil hiç farketmez gene de pipisis var mış gibi geliyordu

O zaten Allahın emri. Bizim taksitle aldığımız eşyaları biz aldık diye anlatıyor sağda solda. Daha neler ay bizimkiler birmiş anlatsak roman olur

Ayy nasıl nefes alıyon kız benim nefesim kesildi yerine ayy Rabbim sana kurban olurum ben ne olur onlardan uzak tut iyilikleri de kötülükleri de onların olsun çokça aminnn
Valla çıkacaktık olmadı. Şimdi istediğim gibi ev bulamıyorum. Ama görüşmüyorum ya şu an çok rahatım mis

Hastane tipi ne demek? Seni Google gibi kullanıyorum şu an ama sohbet gibi oluyor zevk alıyorum yani
Ya ne demek paylaşım için buradayız ne güzel ben de çok bildiğimden değil ama bir süre araştırdım hastane tipi olanlar çekişi çok kuvvetli oluyormuş hatta şöyle ki kimisi hastaneden kiralıyormuş özellikle çalışan anneler aylık kiralıyormuş makineyi. Göğüs başlığı biberon gibi kitler satılıyormuş onu alıp kişisel olarak kendin kullanıyormuşsun ama düşününce eğer uzun kullanmayı dğşünüyorsan çok pahalıya geliyor. Bunun çekişinden çok memnunlarmış dediğim gibi bir süre araştırırken denk geldim yönlendirmiş gibi olmayayım kendim hiç ama hiç bilgim yok bu konuda ben de deneme yanılma yolu aldığım için en az risksizini tercih ettim pişman olmamak için

Ay hikayen benle aynı kız . Ama işin kötü tarafı ben laf ceviremiyorum ya. Daha çok kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Bana ince 1 dal bilezik taktı sadece oğluna da dolar taktı . Hele gorumcelerim ayyy ben öyle bişey ilk defa gördüm biri 500 TL taktı. Biri de 800 mu ne neymiş insana o zaman para lazım oluyormuş sanki konu komşu takamazdi ya para çok düşünceliler . Kv taktığı bilezik de kendi düğününden kalmaydı herhalde düğünde bileğimden düşecek diye taaa üst koluma sıvadım ayrıca yamukyumuk olması da cabası yani kolum boştu anlayacağın .

Sakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahi asla o yüzü vermem asla
Kesinlikle hayır. Anneme falan diyorum hastaneye gelir ederse sakın konuşmayacaksın o kadınla. Kız benim aileme neler yaptı biz affettik hep eşimin hatrına. Ama kadın asla durmadı devam etti. Bende en sonunda ki tartışmada senden nefret ediyorum iğreniyorum yoldan geçen biri bile daha kıymetli benim için dedim

Ya ben de hep erkek hissediyordum. Ama kız olsun istiyordum hep Tabii ki fark etmez ama sonradan başka cinsiyette söyleyebiliyorlar şu an çok erken

Ayyyyy asansörde de mi karşılaşmıyorsunuz benim ev sahibim üst katımda oturuyor hiç sevmiyorum arada asansörde karşılaşıyoruz iğrenç

Ayyyy cinsiyeti bilmem ama kendisi tam bir ballı lokmaya benziyor
Ev zaten 3 katlı asansör yok. Hiç karşılaşmıyorum karşılaşsam da konuşmuyorum

Bizimki de eşyaları biz aldık diyormuş sağda solda. Bende denk gelenlere diyorum ki benim her ay ödediğim ne o zaman valla ben çektim işte bitti tamamen

Bende belirttim ayağını denk sen timsah göz yaşlarıyla ancak oğlunun gözünü boyarsın, eğer ileri giderseniz gelmişinizi geçmişinizi önüme gelene anlatirim dedim çünkü ağzımdan çok korkuyorlar ben içim neyse dışıma yansıtıyorum bir ayıpları varsa örtemiyorum

Hastane tipi olayını hiç bilmiyordum sadece artık kafam daha çok karıştı ajsjjshsh. Biraz detaya inerek araştırayım bari iş başa düştü yine yazarım değişik bişi bulursam

Bizimki de eşyaları biz aldık diyormuş sağda solda. Bende denk gelenlere diyorum ki benim her ay ödediğim ne o zaman valla ben çektim işte bitti tamamen
Ajajja kız bunlar bizim bozuntunun lafları memlekette sağda solda eşyalarını aldık düzdük onlara kira bile gönderiyoruz demişler bende naptım önğme gelene kasten eşya düğün mevzusu açıyordum herşeyi bir bir anlattım hepsi şokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…