- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.521
Ben de her şeyi gömüyorum ya. Cumartesi arkadaşları yemeğe alcaz mesela. Kalamar- midye yicem diye çok heyecanlıyım.Ben her türlü gömüyorumcotton peynirli snow karışık gömmüştü
Canım benim üzüldüm ama eşinle daha değerli bi ilişkiniz olmuştur, zaten ilahi adalete inanıyorsan da herkes sonunda layığını bulacaktırBak canım ben öyle biri değildim onu annem kadar yakın tuttum kendime ama meğer yaptığım iyiliklerimin karşısında iki yüzlülük yapmış sadece kendi çıkarı için beni yönetip yalana iftiraya kocamı doldurmaya kadar geldi hiç annelik duygusu yok bunda eşimin asla hakkını vermediler eşim 12 yaşından beri çalışıp onlara bakmış ama bunlar eşimi kimsesizler gibi evlendirdiler ne eşya ne destek bir kova bile ortada yoktu, benle eşim 0 evde kendi kendimize herşeyi aldik bir ay geldi tv aldık diğer ay çamaşır makinesi herşeyi tırnakla yaptık, elbiselerimi anneme götürüp makineye atıyordum, ailem ve ben dahil bunlarin yalancı olduğunu bilmiyorduk eşime de dediler düğünde herşeyi alacağız maalesef hepsi palavraymış allah hakkımızı onların yanına bırakmasın inşallah
Pazartesi ikili için gittiğimde kız ama haftaya sonuç göstermede daha kesin söylerim dedi 3 gün sonra gidicem isallah ben hep erkek hissettim hatta pipisi yok mu diye garipsiyorum ama kız erkek istediğimden değil hiç farketmez gene de pipisis var mış gibi geliyorduEvet ben de çok duygulanıyorum daha geçen çizgi silik mi değil mi diye tartışırken şimdi böyle fotoğrafları olması çok tatlı. Bir de bir doktor arkadaşım baktı o da kız gibi dedi. Tabii hayırlısıSenin ki kız mı canım? Tüm mesajları okuyamadım her gün işe gitmekten
bence evetEtiketleyim mi buraya
O zaten Allahın emri. Bizim taksitle aldığımız eşyaları biz aldık diye anlatıyor sağda solda. Daha neler ay bizimkiler birmiş anlatsak roman olurHahaha iki kıyafet mi ben onu bile beklemiyorum. Aman getirmesinler de zaten sonra biz aldık biz yaptık diye pıt pıt kafamı didikliceklerine yapmasınlar. Kinam oldu nişanim oldu arayıp da bir defa bişeye ihtiyacın var mı dediklerini hatırlamıyorum. Nişanı evde yaptık onca şey yapmışsınız deyip insan bir teşekkür için geri arar. Bendekiler de böyle daha çok şey varda neyse
BendimBen her türlü gömüyorumcotton peynirli snow karışık gömmüştü
Valla çıkacaktık olmadı. Şimdi istediğim gibi ev bulamıyorum. Ama görüşmüyorum ya şu an çok rahatım misAyy nasıl nefes alıyon kız benim nefesim kesildi yerineayy Rabbim sana kurban olurum ben ne olur onlardan uzak tut iyilikleri de kötülükleri de onların olsun çokça aminnn
Ya ne demek paylaşım için buradayız ne güzel ben de çok bildiğimden değil ama bir süre araştırdım hastane tipi olanlar çekişi çok kuvvetli oluyormuş hatta şöyle ki kimisi hastaneden kiralıyormuş özellikle çalışan anneler aylık kiralıyormuş makineyi. Göğüs başlığı biberon gibi kitler satılıyormuş onu alıp kişisel olarak kendin kullanıyormuşsun ama düşününce eğer uzun kullanmayı dğşünüyorsan çok pahalıya geliyor. Bunun çekişinden çok memnunlarmış dediğim gibi bir süre araştırırken denk geldim yönlendirmiş gibi olmayayım kendim hiç ama hiç bilgim yok bu konuda ben de deneme yanılma yolu aldığım için en az risksizini tercih ettim pişman olmamak içinHastane tipi ne demek? Seni Google gibi kullanıyorum şu an ama sohbet gibi oluyor zevk alıyorum yani
Ay hikayen benle aynı kızHer türlü kapıştırabilirim.
Eşimle düğünümüz dahil her şeyi kendimiz yaptık. Hiçbir şey talep etmedik. 2-3 sene eşya taksidi ödedik haliyle. Eşimin abisi evlendiğinde hazır ev vermişler. Bize dediler ki siz çift maaşsınız, ev alamadınız. Herhalde rahat harcamayı seviyorsunuz. Çok şükür düğün borcu ödemekten rahat nasıl bir şey tatmadık henüz dedim. 4 bilezik almışlardı. Sonradan öğrendim onu da eşim öğrenciyken çalışıyormuş. Parasını alıp altın alıyormuş kadın. O bilezikleri de kocam almış. Onu bildiğimi de söyledim. Biz kirada da borçla da mutluyuz. Yeter ki anlayışsız akrabalar burnunu sokmasın hayatımıza dedim. Bir daha da yüzüme hadsizlik yapamadı para konularında. Beddua etmiyorum. Ağzımı kirletmeye değecek kadar değerli değiller benim için. Ama o kadar gardımı almış vaziyetteyim ki en ufak falsosunda s.ktir çekebilirim.
Ben her türlü gömüyorumcotton peynirli snow karışık gömmüştü
Kesinlikle hayır. Anneme falan diyorum hastaneye gelir ederse sakın konuşmayacaksın o kadınla. Kız benim aileme neler yaptı biz affettik hep eşimin hatrına. Ama kadın asla durmadı devam etti. Bende en sonunda ki tartışmada senden nefret ediyorum iğreniyorum yoldan geçen biri bile daha kıymetli benim için dedimSakın bebek olayını fırsata çevirmesine izin verme ben şimdiden o kadinin ne planladığını çok iyi biliyorum bebek bahanesiyle bana yakınlaşmaya çalışacak keserim wallahiasla o yüzü vermem asla
Ya ben de hep erkek hissediyordum. Ama kız olsun istiyordum hepPazartesi ikili için gittiğimde kız ama haftaya sonuç göstermede daha kesin söylerim dedi 3 gün sonra gidicem isallah ben hep erkek hissettim hatta pipisi yok mu diye garipsiyorum ama kız erkek istediğimden değil hiç farketmez gene de pipisis var mış gibi geliyordu
Ev zaten 3 katlı asansör yok. Hiç karşılaşmıyorum karşılaşsam da konuşmuyorumAyyyyy asansörde de mi karşılaşmıyorsunuzbenim ev sahibim üst katımda oturuyor hiç sevmiyorum arada asansörde karşılaşıyoruz iğrenç
Ayyyy cinsiyeti bilmem ama kendisi tam bir ballı lokmaya benziyor
Çok gece ağlayıp sakinleşmek için kafamda planlar kurdum. Fazla doluyum o yüzden.Okudukça içimin yağları eriyor öyle bir yazıyorsun ki
Bizimki de eşyaları biz aldık diyormuş sağda solda. Bende denk gelenlere diyorum ki benim her ay ödediğim ne o zamanHer türlü kapıştırabilirim.
Eşimle düğünümüz dahil her şeyi kendimiz yaptık. Hiçbir şey talep etmedik. 2-3 sene eşya taksidi ödedik haliyle. Eşimin abisi evlendiğinde hazır ev vermişler. Bize dediler ki siz çift maaşsınız, ev alamadınız. Herhalde rahat harcamayı seviyorsunuz. Çok şükür düğün borcu ödemekten rahat nasıl bir şey tatmadık henüz dedim. 4 bilezik almışlardı. Sonradan öğrendim onu da eşim öğrenciyken çalışıyormuş. Parasını alıp altın alıyormuş kadın. O bilezikleri de kocam almış. Onu bildiğimi de söyledim. Biz kirada da borçla da mutluyuz. Yeter ki anlayışsız akrabalar burnunu sokmasın hayatımıza dedim. Bir daha da yüzüme hadsizlik yapamadı para konularında. Beddua etmiyorum. Ağzımı kirletmeye değecek kadar değerli değiller benim için. Ama o kadar gardımı almış vaziyetteyim ki en ufak falsosunda s.ktir çekebilirim.
Bende belirttim ayağını denk sen timsah göz yaşlarıyla ancak oğlunun gözünü boyarsın, eğer ileri giderseniz gelmişinizi geçmişinizi önüme gelene anlatirim dedimKesinlikle hayır. Anneme falan diyorum hastaneye gelir ederse sakın konuşmayacaksın o kadınla. Kız benim aileme neler yaptı biz affettik hep eşimin hatrına. Ama kadın asla durmadı devam etti. Bende en sonunda ki tartışmada senden nefret ediyorum iğreniyorum yoldan geçen biri bile daha kıymetli benim için dedim
Hastane tipi olayını hiç bilmiyordum sadece artık kafam daha çok karıştı ajsjjshsh. Biraz detaya inerek araştırayım bari iş başa düştüYa ne demek paylaşım için buradayız ne güzel ben de çok bildiğimden değil ama bir süre araştırdım hastane tipi olanlar çekişi çok kuvvetli oluyormuş hatta şöyle ki kimisi hastaneden kiralıyormuş özellikle çalışan anneler aylık kiralıyormuş makineyi. Göğüs başlığı biberon gibi kitler satılıyormuş onu alıp kişisel olarak kendin kullanıyormuşsun ama düşününce eğer uzun kullanmayı dğşünüyorsan çok pahalıya geliyor. Bunun çekişinden çok memnunlarmış dediğim gibi bir süre araştırırken denk geldim yönlendirmiş gibi olmayayım kendim hiç ama hiç bilgim yok bu konuda ben de deneme yanılma yolu aldığım için en az risksizini tercih ettim pişman olmamak için
Ohh afiyet olsunBen de her şeyi gömüyorum ya. Cumartesi arkadaşları yemeğe alcaz mesela. Kalamar- midye yicem diye çok heyecanlıyım.
Ajajja kız bunlar bizim bozuntunun lafları memlekette sağda solda eşyalarını aldık düzdük onlara kira bile gönderiyoruz demişlerBizimki de eşyaları biz aldık diyormuş sağda solda. Bende denk gelenlere diyorum ki benim her ay ödediğim ne o zamanvalla ben çektim işte bitti tamamen
Tamam birazdan bulup etiketleyimbence evetBu tecrübe boşa gitmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?