Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Özge abla naptın yedin mi pizzayı rollercoaster

valla yedim göbek yaptım kuzum

ilk haftalarda bulantılardan 52'den 48 kiloya düşmüştüm, şimdi az önce tartıldım 51,3 eski kilomu yakalıycam böyle yemeye devam edersem

eskiden pizzanın azını ben yerdim şimdi roller değişti

Ohhh afiyet bal şeker olsun. lop lop et olsun bebisine. Ya bende de mide yanması mevcut bu akşam napsam bir bilemedim.

Ohhh afiyet bal şeker olsun. lop lop et olsun bebisine. Ya bende de mide yanması mevcut bu akşam napsam bir bilemedim.

teşekkür ederim Özge kuzusu
16'ya kadar devam edecek muhtemelen yanma son iki haftamız kaldı sabret

ilaç almak istemiyosan bi ne rahatlatıyo onları dene kuzum kendinde, beni muzla ayva rahatlatıyo

Kızlar size ne sorucam bu kan uyuşmazlığı testi ne zaman yapılıyor? Bir de ne olursa olsun bakılıyor mu? Ben eşimle ikimizin de Rh+ diye biliyorum ama yine de bakılsa iyi olur diye geçiriyorum içimden. Nasılsa iğneyle desilmeye alıştım ben

onu ben de merak ediyorum, hatta bugün sordu eşim de bana. bizimkiler muhtemelen uyumsuz
çünkü eşim rh+
ben 0rh negatif

20'lerde falan mı yapılıyor acaba buna bi bakalım netten

Benimkide uykucu çıktı. Bugün gittim doktora gitmeden önce bi de çikolata yedim. Ama nafile haftaya ikili teste çağırdı. Tok gidilcekmiş tatlı da ye dedi heyecanlı dakikalar ama ne kadar büyümüş dimi bebek olmuş artık seçiliyo gözü burnu falan

Yaniii benim çok belli olmadı ama canım ya öyle olsa bakmıştıı demekkii çikolata bile nafiilee
Şu 3 ay içinde çabuk büyüyolar gerçekten çok enteresan

Maşallah gerçekten öyle. Ben bacağını gördüm bir tuhaf oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.

28. Haftada yapılıyormuş Özge abla da acaba ne olursa olsun yapıyorlar mı ?

aynen öyleymiş ama galiba onunşartı var okuduğum kadarıyla mesela anne negatif baba pozitif olursa sorunmuş. benimkinde sorun olabilir bu durumda ama illa sorun olur da dememişler, ilk hamilelikte bir şey olmayabilir de. Benim bir sonraki randevum 24 Aralık, not alayım da sorarım

Eklentiler

• 8178E93A-F314-4C13-BD0D-5FA439B58AD8.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 30
Onun iğnesi oluyor Özge abla. Hamilelikte yapıyorlar sanırsam sıkıntı olmuyor o iğneyi olunca diye biliyorum.

Canım eğer kanaman olursa hemen yapıyorlar iğneyi, çünkü bebeğin kanının sana karışma ihtimali oluyo.
Riske atmıyorlar.
Kuzenim 18.haftasında kanama oldu, RH - olduğu için iğne yaptılar hemen.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…