Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım eğer kanaman olursa hemen yapıyorlar iğneyi, çünkü bebeğin kanının sana karışma ihtimali oluyo.
Riske atmıyorlar.
Kuzenim 18.haftasında kanama oldu, RH - olduğu için iğne yaptılar hemen.

.

24'ünde galiba tam 17. haftamda oluyorum, sanırım yetişiyo ama öncesinde ben yine bi mesaj atayım

Yani ödesen bile söylemezsin kiduyurmazsın sağa sola oğlum mahcup olmasın dersin. Ama sefan olsun şimdi sevincini paylaşamıyor iyi olmuş ona
Aynen öyle. Gerçekten bunu kendi yaptı. Ben eşimin hatrına kaç kere affettim ama o asla düzelmedi aynı devam etti. En sonunda tamamen bitirdim

Kızlar yarın öğlen kontrolüm var. Dua edin bana. 2 li test beni tedirgin ediyor nedense içim bir huzursuz herşey yolunda çıkar inşallah
Allahın izniyle güzel sonuç gelecek. Hiç olumsuz düşünüp kötü enerji gönderme evrene

Bende zorla uyandırdım ya, çikolata ye gel dedi kolunu kaldırmaya takati yoktu normal mi bu
Akıllı olur işte. Valla ben tatlı yemediğim halde dalga gibi dans ediyordu sırt üstü kendi alıp alıp atıyordu. Şok olduk doktor aşırı hareketli dedi

Canım eğer kanaman olursa hemen yapıyorlar iğneyi, çünkü bebeğin kanının sana karışma ihtimali oluyo.
Riske atmıyorlar.
Kuzenim 18.haftasında kanama oldu, RH - olduğu için iğne yaptılar hemen.

.
Ben 8. Haftamda lekelenme oldum, bizde de kan uyuşmazlığı var doktor iğneyi yaptırdı. Ondan sonra şükür olmadı hiç kanama. İnsan çok tedirgin oluyor erkenden iğne yapmak ne kadar doğru çünkü bilmiyoruz ama doktora güvenmek lazım.

Akıllı olur işte. Valla ben tatlı yemediğim halde dalga gibi dans ediyordu sırt üstü kendi alıp alıp atıyordu. Şok olduk doktor aşırı hareketli dedi
Maşallah barekallah, Dedim eğer böye de doğrsa çok uysal bir bebek olucak. eğer seninki doğuncada hareketliyse şimdiden enerji topla. şaka bir yana allahım vakti zamanı gelince afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.

Çokk güzelmiş modeli iyi günlerde kullan canım

Bence böyle kuduruk olacak. Eşime dedim çekeceğimiz var bu nasıl hareketler

Kızlar 10. Haftalarda adet olacakmış hissi yaşayanınız oldu mu? Benim uzun süredir yoktu ama bu akşam yine o his var
Ben öyleydim arkadaşım, bol bol dinlen ben 13. Haftaya kadar hep yattım. İş yapmamaya eğilip kalkmamaya çalış. Ben çektim o ağrıyı ama şükür şimdi iyiyim. İnşallah seninki de geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…