Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kayın babanız annenize saygısızlık yapsa daha görüşür müsünüz??
Az önce annem konuşmaya gitti arabanın kapısını annemin suratına örttü.
Gitti
Annen ne için konuşmaya gitti neden kayınpeder bu şekilde davrandı bunları bilmediğimiz için çok yorum yapmak doğru değil canım. Ama saygısızlık boyutu tabiki kabul edilemez. Annem ile kayınpederimin diyaloğu çok sınırlı benim. Böyle bir şey yaşansa çok ciddi problemler olmuş olur ona göre tepkimi koyarım.

Şimdi seni doldurmayalım ben bir daha görüşmezdim galibasöylemeden geçemedim yani hele bi de annene
Ben zaten görüşmek istemiyorum bana hakaret etti. Lakin cenaze ortamıydı saygısızlık olmasın dedik ama adam deli çıktı.
Numarasını bile silmek istiyorum yani saçma mi sizce instagram numara silip görmek istemiyorum şoka girdim inanın sebepsiz yaptı üstelik toplumda annemde iyi niyetli yine ayağına gitti

Hayır kuzum cenaze ortamı annemin amcası ölmesine rağmen hoş geldiniz demeye gitti arada sorun yoktu benimle oldu oda kızı ile görüşmek istemediğim için.
Annem olayda dahi yoktu. Bizimde sınırlı yoksa

Hayır kuzum cenaze ortamı annemin amcası ölmesine rağmen hoş geldiniz demeye gitti arada sorun yoktu benimle oldu oda kızı ile görüşmek istemediğim için.
Annem olayda dahi yoktu. Bizimde sınırlı yoksa
Öncelikle başınız sağolsun. Okuduğum kadarıyla kayınpeder ile senin aranda problem var, annen arayı düzeltmek istemiş ama adam ona da ters tepki vermiş.

Doğru anladıysam zaten aranızda sıkıntı olduğu için pek diyalogda değilsindir. Uzak kalmaya devam edersin.

Heee o zaman süpeeerrrr olmuş senin için ii bariii

Sorunum da yok aslında benim kendisi her şeye karışıyor ailemle görüşmeme, hasta olmama her şeye ben de mesafe koydum sadece

ammmaaaaa niden beni çağırmadınızzzzzzzzzzzzzz küstüümmmm siiizzzeeeeeeeeeeeeee daha dün birsey yoktu bugünmu başladı buuuuu küstümmm sizeeeeeeee

Oooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.

.

Oooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.

.
Nebilemm kızzz sonunu okudum demekkii bidahakine beni çağırın yütfennn

Öyle canım gerçekten de dediğin gibi olması lazım. Sevgi-saygı karşılıklı ve birlikte büyütülen bir şey.
Hayırlısı canımm diyebilirdide belki uzaktayızz çok muhabbetimizde olmuyorr ama ben gened enebilim ismini koymak istemezdimm sen genede koyuyosun helal olsun
İsim konusu biraz da o ismi sevmeyle alakalı. Hayatta koymam dediğim isimler var o isimlerden olsaydı gene koymazdım da böyle çok güzel oldu. Gerçi eşim de ben de rüyamızda erkek gördük sanki erkek olacak gibi geliyor bize

sabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…