Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Helal olsun sanaaa benim kayınvalidemdee asla bikere bile karıştığını bilmemm bikere bilee olmuyormu kızım çocuk hiç söz etmezdii ama ismini hiç düşünemezdim koymayı ama tamda sevdiğin ismin olarak denk gelmiş genede düşünmen bile güzel birşeyy

Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
yaaa çok şükür test sonucun temiz gelmiş ki cinsiyete şaşırmış sın elhamdulillah inşallah darısı bız sonuç bekliyenlere sağlıkla al oğlunu inşallah kucağına canım hafta olarak zaten küçük 16 haftadan önceok netleşmiyor arkadaşlar hazırlıkları hatta ayrıntılı sonrasına bırakırsanız daha iyi doktorunuz %100 gördüm demiyosa benim ikinci kızım 18 hafta erkek di sağlıklı ömürlü olsunlar inşallah hepsi

Ya ne güzel. Gerçekten çocuk konusu çok hassas insanın elinden gelmiyor ki. Kayınvalideler akrabalar hele sorunca ayrı bir baskı olur. Çok şükür bu konuda nasipliymişiz

Hahaha guuzzz kayınvalideler eltilermi konuşuldu burdaa ayy ben nasıl kacırdımm bu dedikoduyuuuu

Amiinn amiinnn
Cotton geçmiş olsun canım. Bır an önce iyilesirsin inşallah canım. Hamilelikte hasta olmak da valla stresli
Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk

Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuş tam 7haftalık burda karından
newnew sağlıkla kucağına al inşallah ya ne güldüm kız beklerken erkek çıkmış. Ya bir de doğumda ogrenseydiniz maşallah hamarat kadının hali de başka oluyor.
Maşallah canım Allah ağzınızın tadını bozmasın valla bizde gelin aldık annem kızı gibi görür bizde kardeşimiz misali. İnsanız yani birine nasıl bakmak istersen öyle de görürsün. Kusur ararsan bulursun, görmezden gelirsen sever sevilirsin bu kadar basit mantık hayat
Eki Görüntüle 2963717 Ramzi emmiye gore nedir kizlar anlayan varmi 7 hafta 3 günlük vajinal
-C-A-N-A-N- bu işlerden daha iyi anlıyor ama vajinalsa kız diye biliyorum canım

@newmew.!.: bu arada sonucun nekadarda geldi tam olarak ben cinsiyet söylediklerini bilmiyodum bak bu tahlilde hadi hayırlısı bakalım günler geçmiyo bana Çok stres yaptım uyku tutmuyo

Canancimm❤kiymetli yorumuni bekliyorum

Ya ne güzel. Gerçekten çocuk konusu çok hassas insanın elinden gelmiyor ki. Kayınvalideler akrabalar hele sorunca ayrı bir baskı olur. Çok şükür bu konuda nasipliymişiz
Hayırlısı canımm diyebilirdide belki uzaktayızz çok muhabbetimizde olmuyorr ama ben gened enebilim ismini koymak istemezdimm sen genede koyuyosun helal olsun

Sorma hemde ne streslii

Sorma hemde ne streslii
Rabbim sifanı versin kuzum biran önce. sayfada rahatsız olan bir kaç arkadaş daha oldu onlarla etkileşim de ol. Ben hasta olduğum da Balkiz94 sağolsun bildiklerini aktarmıştı. Bu arada Balkızim nasılsın canım moreller keyifler yerindedir inşallah

Sağol canım beniim görmedim kaçırmışım hep

Kız insan unisex bi renk alır gidip pembe mi aldın
Yaa 2 tane doktor ayrı ayrı kız diyince ben çok ümitlenmiştim
Evet çok şükür temiz çıktıı
@newmew.!.: bu arada sonucun nekadarda geldi tam olarak ben cinsiyet söylediklerini bilmiyodum bak bu tahlilde hadi hayırlısı bakalım günler geçmiyo bana Çok stres yaptım uyku tutmuyo
22 kasımda kan vermiştim 12. Günde çıktı canım evet kromozomlara baktıkları için cinsiyette belli oluyor.Stres yapma hiç tertemiz çıkar inşallah

Ikili teste oluyo demi cano bu

Kızlar kayın babanız annenize saygısızlık yapsa daha görüşür müsünüz??
Az önce annem konuşmaya gitti arabanın kapısını annemin suratına örttü.
Gitti
Şimdi seni doldurmayalım ben bir daha görüşmezdim galibasöylemeden geçemedim yani hele bi de annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…