- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.721
yeni başlamıştımHadddiiiiii aboovvvv bide başlamış çoktan örmeye hele olsunn pembe battaniyede olur neolcakkkbu zaman pembe gömlek giyiyo erkeklerr
Helal olsun sanaaa benim kayınvalidemdee asla bikere bile karıştığını bilmemm bikere bilee olmuyormu kızım çocuk hiç söz etmezdii ama ismini hiç düşünemezdim koymayı ama tamda sevdiğin ismin olarak denk gelmiş genede düşünmen bile güzel birşeyyKız olursa biz kayınvalidemin adını koyacağızçok şükür 10 yıllık evliyim bir sorun yaşamadık. Bu ilk gebeliğim. Bir kere bile kızım sorun ne, olmuyor mu, tedavi görüyor musunuz, şunu iç, bunu yap demedi. Onun adıyla benim adım birbirine çok benziyor. İki harf farklı sadece. Kızıma o ismi koyarsam benim adımla da çok uyumlu olacak ki zaten çok sevdiğim bir isim. Benden başka var mıdır bilmem kayınvalidesinin adını koyacak
Türkiye'deler canım.Çok pozitifmaşallah onlar trde mi yaşıyorlar sizin orda mı
Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Kız insan unisex bi renk alır gidip pembe mi aldın
Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Ya ne güzel. Gerçekten çocuk konusu çok hassas insanın elinden gelmiyor ki. Kayınvalideler akrabalar hele sorunca ayrı bir baskı olur. Çok şükür bu konuda nasipliymişizHelal olsun sanaaa benim kayınvalidemdee asla bikere bile karıştığını bilmemm bikere bilee olmuyormu kızım çocuk hiç söz etmezdii ama ismini hiç düşünemezdim koymayı ama tamda sevdiğin ismin olarak denk gelmiş genede düşünmen bile güzel birşeyy
Cotton geçmiş olsun canım. Bır an önce iyilesirsin inşallah canım. Hamilelikte hasta olmak da valla stresliHahaha guuzzz kayınvalideler eltilermi konuşuldu burdaa ayy ben nasıl kacırdımm bu dedikoduyuuuu
Amiinn amiinnn
Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk
Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuştam 7haftalık burda karından
Maşallah canım Allah ağzınızın tadını bozmasınKız olursa biz kayınvalidemin adını koyacağızçok şükür 10 yıllık evliyim bir sorun yaşamadık. Bu ilk gebeliğim. Bir kere bile kızım sorun ne, olmuyor mu, tedavi görüyor musunuz, şunu iç, bunu yap demedi. Onun adıyla benim adım birbirine çok benziyor. İki harf farklı sadece. Kızıma o ismi koyarsam benim adımla da çok uyumlu olacak ki zaten çok sevdiğim bir isim. Benden başka var mıdır bilmem kayınvalidesinin adını koyacak
Eki Görüntüle 2963717 Ramzi emmiye gore nedir kizlar anlayan varmi 7 hafta 3 günlük vajinal
Canancimm❤Cotton geçmiş olsun canım. Bır an önce iyilesirsin inşallah canım. Hamilelikte hasta olmak da valla stresli
newnew sağlıkla kucağına al inşallah ya ne güldüm kız beklerken erkek çıkmış. Ya bir de doğumda ogrenseydiniz maşallah hamarat kadının hali de başka oluyor.
Maşallah canım Allah ağzınızın tadını bozmasınvalla bizde gelin aldık annem kızı gibi görür bizde kardeşimiz misali. İnsanız yani birine nasıl bakmak istersen öyle de görürsün. Kusur ararsan bulursun, görmezden gelirsen sever sevilirsin bu kadar basit mantık hayat
-C-A-N-A-N- bu işlerden daha iyi anlıyor ama vajinalsa kız diye biliyorum canım
Hayırlısı canımm diyebilirdide belki uzaktayızz çok muhabbetimizde olmuyorr ama ben gened enebilim ismini koymak istemezdimm sen genede koyuyosun helal olsunYa ne güzel. Gerçekten çocuk konusu çok hassas insanın elinden gelmiyor ki. Kayınvalideler akrabalar hele sorunca ayrı bir baskı olur. Çok şükür bu konuda nasipliymişiz
Sorma hemde ne stresliiCotton geçmiş olsun canım. Bır an önce iyilesirsin inşallah canım. Hamilelikte hasta olmak da valla stresli
newnew sağlıkla kucağına al inşallah ya ne güldüm kız beklerken erkek çıkmış. Ya bir de doğumda ogrenseydiniz maşallah hamarat kadının hali de başka oluyor.
Maşallah canım Allah ağzınızın tadını bozmasınvalla bizde gelin aldık annem kızı gibi görür bizde kardeşimiz misali. İnsanız yani birine nasıl bakmak istersen öyle de görürsün. Kusur ararsan bulursun, görmezden gelirsen sever sevilirsin bu kadar basit mantık hayat
-C-A-N-A-N- bu işlerden daha iyi anlıyor ama vajinalsa kız diye biliyorum canım
Rabbim sifanı versin kuzum biran önce.Sorma hemde ne streslii
Sağol canım beniim görmedim kaçırmışım hepRabbim sifanı versin kuzum biran önce.sayfada rahatsız olan bir kaç arkadaş daha oldu onlarla etkileşim de ol. Ben hasta olduğum da Balkiz94 sağolsun bildiklerini aktarmıştı. Bu arada Balkızim nasılsın canım moreller keyifler yerindedir inşallah
Yaa 2 tane doktor ayrı ayrı kız diyince ben çok ümitlenmiştimKız insan unisex bi renk alır gidip pembe mi aldın
Evet çok şükür temiz çıktııyaaa çok şükür test sonucun temiz gelmiş ki cinsiyete şaşırmış sın elhamdulillah inşallah darısı bız sonuç bekliyenlere sağlıkla al oğlunu inşallah kucağına canım hafta olarak zaten küçük 16 haftadan önceok netleşmiyor arkadaşlar hazırlıkları hatta ayrıntılı sonrasına bırakırsanız daha iyi doktorunuz %100 gördüm demiyosa benim ikinci kızım 18 hafta erkek di sağlıklı ömürlü olsunlar inşallah hepsi
22 kasımda kan vermiştim 12. Günde çıktı canım evet kromozomlara baktıkları için cinsiyette belli oluyor@newmew.!.: bu arada sonucun nekadarda geldi tam olarak ben cinsiyet söylediklerini bilmiyodum bak bu tahlilde hadi hayırlısı bakalım günler geçmiyo banaÇok stres yaptım uyku tutmuyo
Ikili teste oluyo demi cano buYaa 2 tane doktor ayrı ayrı kız diyince ben çok ümitlenmiştim
Evet çok şükür temiz çıktıı
22 kasımda kan vermiştim 12. Günde çıktı canım evet kromozomlara baktıkları için cinsiyette belli oluyor.Stres yapma hiç tertemiz çıkar inşallah
Yokkk canım ben ikili test yaptırmadım hiç.Fetal Dna test yaptırdım bende kan alıp Amerika’ya yolladılar.Bebeğin dnasına bakıldı.Ikili teste oluyo demi cano bu
Anladımm canımmYokkk canım ben ikili test yaptırmadım hiç.Fetal Dna test yaptırdım bende kan alıp Amerika’ya yolladılar.Bebeğin dnasına bakıldı.
Evet doktorum ben nifty test öneriyorum hastalarıma doğruluğu %99.9 ama ikili tarama testlerinin %70- 80 arası eğer durumunuz varsa öneririm diyince bizde yaptıralım dedik.Ama iyi ki yaptırdık artık içim çok rahatAnladımm canımmdrun tavsiyesiylemi
Şimdi seni doldurmayalımKızlar kayın babanız annenize saygısızlık yapsa daha görüşür müsünüz??
Az önce annem konuşmaya gitti arabanın kapısını annemin suratına örttü.
Gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?