Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım ben bu duymuştummm cocuklarda yapılıyorrr evettt te ayu nebilimm ayak kokuyo sarımsakk
Jou cum çok geçmiş olsun canım
Sağoll canım benimm vallaha hamileyken zorr iyileşmekk ilaç içemezsin birşey içemezz

Hahaha guuzzz kayınvalideler eltilermi konuşuldu burdaa ayy ben nasıl kacırdımm bu dedikoduyuuuu

Amiinn amiinnn

Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Vayyyyyy hahahahah yaptırmasaydın onuu resmen kız diye odayı döşiycektinn pembelerrr kiyafetler pembelerrr olcaktı bi doğurcaktınki erkek

Vayyyyyy hahahahah yaptırmasaydın onuu resmen kız diye odayı döşiycektinn pembelerrr kiyafetler pembelerrr olcaktı bi doğurcaktınki erkek

Bir de o var dii mi?
Doğuma kadar ille belli olurdu, detaylı ultrasonda falan ama dediğin gibi.
Bi dolu eşya da alınmış olabilirdi.

.

Bir de o var dii mi?

.
Bir de o var dii mi?

.
Yaniiiii ben cinsiyet ögrenir öğrenmezz dayanamam alırım mesela herşeyyy hahahaha inşaallahh ikili testte belli olur demii kızzz

Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk
Ay oluyo demek ki böyle şeyler.
Yoksa Ramzi amcam erkek mi demişti?

.
Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuş tam 7haftalık burda karından

Eklentiler

• B04199D4-6039-43F6-82C3-EC1149AD8F53.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızzz pembe battaniye örerken şirketten aradılar erkek diye şok oldum şokkk

Ay vallahi hiç hatırlamıyorum ki atayım sana fotosunu bak bakiim ramziciğimmm ne diyomuş tam 7haftalık burda karından
Hadddiiiiii aboovvvv bide başlamış çoktan örmeye hele olsunn pembe battaniyede olur neolcakkk bu zaman pembe gömlek giyiyo erkeklerr

Bakalım bu topicte kv isim krizi yaşanacak mı
var mı koyacak aramızda kayınvalide hazretlerinin ismini
Kız olursa biz kayınvalidemin adını koyacağız çok şükür 10 yıllık evliyim bir sorun yaşamadık. Bu ilk gebeliğim. Bir kere bile kızım sorun ne, olmuyor mu, tedavi görüyor musunuz, şunu iç, bunu yap demedi. Onun adıyla benim adım birbirine çok benziyor. İki harf farklı sadece. Kızıma o ismi koyarsam benim adımla da çok uyumlu olacak ki zaten çok sevdiğim bir isim. Benden başka var mıdır bilmem kayınvalidesinin adını koyacak

Çok pozitif maşallah onlar trde mi yaşıyorlar sizin orda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…