Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yaa ne insanlar var ben okudukça şok oluyorum. eşinin en azından olanları görmesi çok güzel bir şey ya göremeseydi.
ayyy allah sana sabır versin bu tarz insanlar ile uğraşmak çok zor. utanmamışlardır yaptıklarından.

Çok net solda canım.
Karındansa Ramzi’ye göre erkek cidden.

.
Ayy ramzi amcacım yine haklı çıktı desene
O ayrı bi fiyat nekadar acepo
Biz 3500 e yaptırdık ama 4000 olmuş sanırım
Çok şükür gözün aydın canım sağlıklı bebiş sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Ah canım benim çok sağol hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallah

sabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.
Ahh bendee benimde köpeğim var anneme geldim o eşimle kaldı evde böyle bile vicdan azabı çekiyorumöyle üzüldüm ki o paylaşıma

Ayyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pislikler
ayy allahım neler okudum bugün böyle kv ile alakalıı. nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlardan nefret ediyorum

sabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.
hayvanlar zaten en hassas noktam onlara hiç kıyamıyorum. hayvanlarla ilgili kötü bi haber falan hiç izlemem hemen değiştiririm eskiden beri. şimdi daha çok duygusalız bi de uzak durmaya çalış cnm o tarz paylaşımlardan ((

ben biliyordum öncesinden köpeğinin öldüğünü. ama ezgi mola da böyle duygusal şeyler çok fazla paylaşmaz. önce erol evginle olan şeyi izledim. arkasından köpeği ile alakalı paylaşımı çıktı. ikisi de bir kayıp. şarkının cuk oturması ve tabii ki sezen aksu yorumu. perişan etti beni

Aaa, köpeği mi ölmüş.
Daha yakınlarda bi reklam çekiminde görmüştüm köpeğiyle beraber fotoğrafını.

.

3bin gibi bir şeydi ama tabii dolar aldı başını gitti.
Şimdi ne oldu bilmem.
Abooovvv verememm ben ona okadar verebileceksemm veririmm bebek arabasına daha iyi
Tamam tamam, etiketleriz seni.

.
Yüütttfeeeennnnnn
Yaaaa hayırlısı olsun tabii canım beniimm ya ben isim konusunda bile çok şey değilimm onca sene beklemişimm neolcaksa olsun
Ayy ramzi amcacım yine haklı çıktı desene

Biz 3500 e yaptırdık ama 4000 olmuş sanırım

Ah canım benim çok sağol hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallah
Abooovvvv vallaha şaşırdım enfazla 600 falan dedim ammmaaaaaaa

13 +2 canim ama almanyada yasadigim icin burada 18 haftadan once soylemiyorlar
Burda da cinsiyete bağlı bebek aldırma hadiseleri olmasın diye geç söylüyor devlet hastaneleri. Bir de ultrason çok sınırlı bebek o muayenede uygun pozisyonda değilse öğrenemiyorlar cinsiyeti. Bazıları özel hastaneye gidiyor, bazıları da doğumda öğrenmeyi tercih ediyor.

@newmew.!.: bu arada sonucun nekadarda geldi tam olarak ben cinsiyet söylediklerini bilmiyodum bak bu tahlilde hadi hayırlısı bakalım günler geçmiyo bana Çok stres yaptım uyku tutmuyo
Canım kaç gün oldu senin kan vereli pazartesi miydi?
Kızlar kayın babanız annenize saygısızlık yapsa daha görüşür müsünüz??
Az önce annem konuşmaya gitti arabanın kapısını annemin suratına örttü.
Gitti
Valla görüşme desek de pek mümkün olmuyor canım bu. Tavrını belli et mesafeni koru eşine de olanları aktar en iyi kararı verecek ikinizsiniz.
Oooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.

.
Bazen bende atlıyorum valla özellikle 10 sayfa eklemisse son yazdığımin üzerine . Ama genelde okuyorum.
sweetgirlcandy tabloya beni de kız olarak yazabilirsin

Aynen canim tamamen aldirmanin onunene gecmek icin oyle yapiyorlar

B basiliferd evet canım bugündü.
Drdan geldim. Ultrason ölçümleri iyi çıktı. Kan verdim. Haftaya cts için randevu verdi tekrar. Sonuçlar o zaman çıkacakmış. El salladı bebişim bize çok tatlıydı cinsiyetle ilgili çok uğraştı ama göremedi. Cts geldiğinizde tekrar deneriz dedi. Hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı takip edebiliyorum ama yazışmalarınıza ara ara katılabiliyorum umarım hepimiz Sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Hastaneden ikili test sonuçlarının çıktığı mesajı geldi ama internet sitesinden göremedim sonuçları e nabızda baktım pap-a 1,01
Beta hcg 65,1
çıkmış anlayan var mı bu değerlerden çok gerildim Dr um whatsaptan bilgi verecek ama ister istemez tedirgin oldum önceden yaptıran arkadaşlar belki yardımcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…