- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.761
yaa ne insanlar var ben okudukça şok oluyorum. eşinin en azından olanları görmesi çok güzel bir şey ya göremeseydi.İlk hamileliğim de ilk haftalardan itibaren çok büyük zorluklar yaşadım ben. Eşim de ben de maddi-manevi aşırı yıprandık. Sürekli diken üstündeydik. Birkaç kez, her defasında birkaç hafta hastanede yattım.Eşimin annesi eltimle birlikte iki kez eve ziyaretime geldiler sözümona. Evden çıkamıyordum, sürekli yatıyordum. Beni ziyarete gelip sabah evden çıkıp gece 1-2 gibi eve geliyorlardı.(Tatil bölgesinde yaşıyorum.) Birinde de gelip akşama kadar genç kızlığında çok çektiğini anlatıp ağladı. Teyzelerinin gıybetini yaptı. O halde onun için ağladım bir de. Her geldiğinde çocuk odası hazırlamamız için eşime baskı yaptı sürekli. Normalde biz doğumca zaten yanımızda olacak diye oda falan hazırlamayı düşünmüyorduk. Doktorlara 100 bine yakın paramız gitmişti zaten. Eşim sırf dırdır etmesin diye oda boyadı, birkaç bir şey aldı. Ben kalkamıyorum diye tek başına gidip beni görüntülü arayarak yaptı bunları. Haftada 3-4 kez eltimle arayıp bebek odası süsleri gösterip hangisini yapalım diye beynimi yediler. En son dedim ki benim bebeğimin yaşayıp yaşamayacağı belli değil, siz neyin derdindesiniz. Cevap: Sen kafana takma, biz şunu seçtik, yapıyoruz. Oldu. Ben hastanede yatarken evime gelip bir dünya şey almış koymuş eve. Israrla istemiyorum dediğim halde bebek yanına gelenlere hediyelik bir şeyler yaptırmış. Doğum yaptım İstanbul’da. Bebeğim direk makinaya bağlandı. Görmedim bile. Hastanede ziyaretime gelip geri gittiler. Dikişlerle öğretmenevinde kaldım 5 gün. Eşim koşturdu her şeyime. Bebeğim vefat edince geri döndük. Evime bi geldim her yer eşya dolu. Şampuana kadar aklınıza ne gelirse. Ağlaya ağlaya topladım oğlumun 7sinde mezarını ziyarete gittiğimde kapısına bıraktım. Eltim de benim hamile olduğumu duyduktan 1 ay sonra hamile kaldı. Ona verirsin dedim. Sonra eltim doğurdu. Sosyal medyada fotoğraf paylaştı eşimin annesi. “2. Kez babaanne olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” Oysa 3. Torunuydu. Benim çocuğumu torundan saymadı. Eşim o paylaşımı görünce hıçkıra hıçkıra ağladı.
And içtim. Babaanne olma duygusu tattırmayacağım ona. Hala haberleri yok. 5. Ay dolmadan haberleri olursa boşarım seni dedim eşime de. O da kırgın zaten. Söylemedik. Onların haberi olana kadar ben her şeyi almış olacağım zaten.
(Roman yazma erginliğine varmışım sanırım.)
Ayy ramzi amcacım yine haklı çıktı deseneÇok net solda canım.
Karındansa Ramzi’ye göre erkek cidden.
.
Biz 3500 e yaptırdık ama 4000 olmuş sanırımO ayrı bi fiyat nekadar acepo
Ah canım benim çok sağol hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallahÇok şükür gözün aydın canım sağlıklı bebişsağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Ahh bendeesabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.
ayy allahım neler okudum bugün böyle kv ile alakalıı. nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlardan nefret ediyorumAyyy inan gözlerim dolu dolu okudum. Lanet olsun böyle insanlara. Benimki de son tartışma da bana 3 senedir çocuk da doğuramadın dedi orda ipler koptu tamamıyla pislikler
hayvanlar zaten en hassas noktam onlara hiç kıyamıyorum. hayvanlarla ilgili kötü bi haber falan hiç izlemem hemen değiştiririm eskiden beri. şimdi daha çok duygusalız bi de uzak durmaya çalış cnm o tarz paylaşımlardansabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.
ayy sorma eve gidince kedime sıkı sıkı sarılcam. evlat gibi onlar da bizlere. dilsiz kullarAhh bendeebenimde köpeğim var anneme geldim o eşimle kaldı evde böyle bile vicdan azabı çekiyorum öyle üzüldüm ki o paylaşıma
ben biliyordum öncesinden köpeğinin öldüğünü. ama ezgi mola da böyle duygusal şeyler çok fazla paylaşmaz. önce erol evginle olan şeyi izledim. arkasından köpeği ile alakalı paylaşımı çıktı. ikisi de bir kayıp. şarkının cuk oturması ve tabii ki sezen aksu yorumu. perişan etti benihayvanlar zaten en hassas noktam onlara hiç kıyamıyorum. hayvanlarla ilgili kötü bi haber falan hiç izlemem hemen değiştiririm eskiden beri. şimdi daha çok duygusalız bi de uzak durmaya çalış cnm o tarz paylaşımlardan((
Bakalm kuzum 5 hafta sonra ogrenicem
Ayy ramzi amcacım yine haklı çıktı desene
Biz 3500 e yaptırdık ama 4000 olmuş sanırım
sabah ezgi molanın paylaşımına hönküre hönküre ağladım. iş yerindekiler ne oluyor diyor. dedim sinirlerim bozuldu. Benim de evcil hayvanım var. direk onun yerine koydum o kadar kötü oldum ki.
13 +2 canim ama almanyada yasadigim icin burada 18 haftadan once soylemiyorlarKaçıncı haftandasın ki canım?
.
Abooovvv verememm ben ona3bin gibi bir şeydi ama tabii dolar aldı başını gitti.
Şimdi ne oldu bilmem.
YüütttfeeeennnnnnTamam tamam, etiketleriz seni.
.
Yaaaa hayırlısı olsun tabii canım beniimm ya ben isim konusunda bile çok şey değilimm onca sene beklemişimm neolcaksa olsunÖyle canım gerçekten de dediğin gibi olması lazım. Sevgi-saygı karşılıklı ve birlikte büyütülen bir şey.
İsim konusu biraz da o ismi sevmeyle alakalı. Hayatta koymam dediğim isimler var o isimlerden olsaydı gene koymazdım da böyle çok güzel oldu. Gerçi eşim de ben de rüyamızda erkek gördük sanki erkek olacak gibi geliyor bize
Abooovvvv vallaha şaşırdım enfazla 600 falan dedim ammmaaaaaaaAyy ramzi amcacım yine haklı çıktı desene
Biz 3500 e yaptırdık ama 4000 olmuş sanırım
Ah canım benim çok sağol hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallah
Burda da cinsiyete bağlı bebek aldırma hadiseleri olmasın diye geç söylüyor devlet hastaneleri. Bir de ultrason çok sınırlı bebek o muayenede uygun pozisyonda değilse öğrenemiyorlar cinsiyeti. Bazıları özel hastaneye gidiyor, bazıları da doğumda öğrenmeyi tercih ediyor.13 +2 canim ama almanyada yasadigim icin burada 18 haftadan once soylemiyorlar
Canım kaç gün oldu senin kan vereli pazartesi miydi?@newmew.!.: bu arada sonucun nekadarda geldi tam olarak ben cinsiyet söylediklerini bilmiyodum bak bu tahlilde hadi hayırlısı bakalım günler geçmiyo banaÇok stres yaptım uyku tutmuyo
Valla görüşme desek de pek mümkün olmuyor canım bu. Tavrını belli et mesafeni koru eşine de olanları aktar en iyi kararı verecek ikinizsiniz.Kızlar kayın babanız annenize saygısızlık yapsa daha görüşür müsünüz??
Az önce annem konuşmaya gitti arabanın kapısını annemin suratına örttü.
Gitti
Bazen bende atlıyorum vallaOooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.
.
Aynen canim tamamen aldirmanin onunene gecmek icin oyle yapiyorlarBurda da cinsiyete bağlı bebek aldırma hadiseleri olmasın diye geç söylüyor devlet hastaneleri. Bir de ultrason çok sınırlı bebek o muayenede uygun pozisyonda değilse öğrenemiyorlar cinsiyeti. Bazıları özel hastaneye gidiyor, bazıları da doğumda öğrenmeyi tercih ediyor.
13 +2 canim ama almanyada yasadigim icin burada 18 haftadan once soylemiyorlar
Anladım canım.
Burda da tahmini söylüyorlar işte, sonra yanlış çıkıyo, battaniyeler yarım kalıyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?