Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Hoşgeldin
Ertan hoca 9. Hafta da kız gibi demişti 11. Haftada Üniversitedeki doktorlar kız gibi dedi valla erkek çıktı şoktayım
Newnew pembisleri sen bana yolla kuzum ben kaldığın yerden devam ederim.

Kızlar karın bölgesinin sağ ve sol tarafıni sert hisseden var mı?
Bende de oluyor canım sertlik
Yaa bunu bende merak ediyorum kahvaltı edip gidicem randevu 12 de ne zaman yesek ki çikolataları

Bende de oluyor canım sertlik

Yaa bunu bende merak ediyorum kahvaltı edip gidicem randevu 12 de ne zaman yesek ki çikolataları
Bence bı saat önce yiyin ya kana karışma saati var çünkü Allah'ım nasıl bir soru cevapladım cevabı bilemiyorum da güzel attım

Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.

valla %90 erkek deyince biz de isimle seslenmeye başladık artık çok geç ben 3d printerda bir şeyler bastım bile ismine

Ben bunu ilk defa duydum. Benim babamda a annem 0 abim a ama bir sorun olmadı diye biliyorum ben.

Büyük olasılıkla annen A0 baban da B0 dir canım o yüzden kan grubun sıfır olmustur.

Valla umarım annem A0, babam B0’dır.
Birinden birinde 0 yoksa ben kesin hastanede karıştırıldım.

.

Ay eşim bir heyecanla geldi.
Bulantın için bir şey buldum diye.
Taze zencefil almış, tam da iğne saatim.
Dur bi bakalım dedim.
Şimdi etkileşime falan geçmesin.
Bir de ne göreyim.
Zencefilin kan sulandırma özelliğinden dolayı cerrahi operasyon öncesi tüketimi durdurulmalıdır. Zencefilin 2 yaşından küçüklere verilmemesi önerilmektedir. Eğer çocuklar için kullanılacaksa önerilen dozun üçte biri kullanılmalıdır. Kan sulandırıcı ilaçlarla birlikte tüketilmemelidir.”

.

Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Ben yazmıştım kzuum doktora günde bir fincan ıhlamur icebilirisn demişti. Çok geçmiş olsun ateşini kontrol altına al kuzum bir ılık duş al istersen. Cotton bir kaşık zeytinyağı gerçekten çok iyi geliyor canım zorla da olsa bence bir kaşık al. Bende zorla da olsa içmiştim. Hem içinde OMEGA da içeriyormus bebeğine de faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…