Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yüz kremi falan kullanıyor musunuz Bioderma nemlendirici var bende kullanmıyordum ama yüzüm mahvoldu kuruluktan. İlk 3 ay da bitti sayılır kullansam mi artık nemlendirici vs.

yaa kıyamam onlar da n'apsın elinden geldiğince el yordamıyla yardımcı olmaya çalışıyo

bak ben de bilmiyodum bunu halbu ki zencefil hep yazılıyodu, tüketiliyodu

Duş aldım kuzumm ıhlamurda azönce içtim limon sıktım zeytinyağ çiğden bikaşıkmı içiyimm arada birde hapşırıyorumm

Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Canım ateşine dikkat et 38 in üstüne çıkarma. Ilık duş al çıkarsa ve soğuk ıslak bezi eklem yerlerine falan koy. Gerekirse 1 tane parol icebilirsin demişti bana doktorum.
Her gün limon bal ılık su yapmıştım. 1 kere ıhlamur içmiştim doktorum günde 1 fincan icebilirsin demişti

Hergün günde olur demi ıhlamurr duş aldımm kuzumm başım pek ağrımıyorr ama geçerr yaa sizi telaşlandırdımm

agaha ben üsküdar Zeynep Kâmil'de doğdum

böyle şeyler söyleme inanırım

87’ye kadar başka kadın doğum hastanesi yokmuş Anadolu yakasında.
Bizim nesil hep orda doğdu.

Eşimle aynı yıl doğduk ama farklı ay, o da Zeynep Kamil doğal olarak.
Geçen şöyle bir muhabbet geçti.

Doğumdan sonra annem görmüş beni, ama ertesi gün emzirmeye bi getirmişler aynı kundakta başka bir bebek.
Tam emzirecekken, bu benim değil demiş annem.
Peki dedim ben neredeydim o vakit, ya başkasını emdiysem.

Eşim diyo, merak etme aynı hastanede doğduk ama farklı ay.
Süt kardeş olamayız.

Kızlar yüz kremi falan kullanıyor musunuz Bioderma nemlendirici var bende kullanmıyordum ama yüzüm mahvoldu kuruluktan. İlk 3 ay da bitti sayılır kullansam mi artık nemlendirici vs.
Balkız her marka kötü değil bazıları hamilelikte de kullanılıyor. Caudalie’nin akne serisi hariç diğer tüm ürünleri güvenli müşteri hizmetlerine sormuştum artı içeriklerine de bakmıştım ben onu kullanıyorum.
Aveda da aynı şekilde bitkisel içerik.
Yves rocher de bir tık doğal sayılır ama etiket okumak lazım bazen güvenli kimyasal adı altında zararlı maddeler oluyo onda.
Ayrıca Elindeki kremde de içerikte ekteki maddeler yoksa sorun olacağını sanmıyorum

Eklentiler

• B9079201-9656-4EC6-8E6B-94D4A7CAD8C4.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
Hergün günde olur demi ıhlamurr duş aldımm kuzumm başım pek ağrımıyorr ama geçerr yaa sizi telaşlandırdımm
Evet canım günde bir. Ihlamuru çok içmedim ama limonlu su çok rahatlatiyordu onu çok içtim. Dikkat et kendine aman hamileler hasta olmasın 1 hafta kivrandim ateşle öksürükle. Allah kimsenin başına vermesin

yaa kıyamam onlar da n'apsın elinden geldiğince el yordamıyla yardımcı olmaya çalışıyo

bak ben de bilmiyodum bunu halbu ki zencefil hep yazılıyodu, tüketiliyodu

Evet yaa, benim midem bulandıkça ne yapacağını şaşırıyo.

Ben de bilmiyordum, öylesine bi bakalım dedim ve şok oldum.

Yarın sabahtan içerim ama, kan sulandırıcının etkisi azalmış olur.

.

Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii

Oyyyyy, kuzummmm...

Parol var mı evde, ateşini ölç de çok yükselirse muhakkak parol iç.

Ben olsam yazardım, hangi ilaçları kullanayım, ne dersiniz diye.

Belki farklı bir vitamin verir.

.

ahahahaaa

aynı hastanede doğmuş olmanız çok tatlı

ben de burundan karadeniz burnu olarak annemlere zayıflıktan ve karalıktan da babama benziyorum, oradan biraz yırtmış olabilirim

bi de Zeynep Kâmil'de doğan kızların göbek adı Zeynep, erkeklerin Kâmil olur diye bi şehir efsanesi var

Kuzum telaş etme bişey olmaz inşallah. Bak greyfurt unda ilaçlarla etkileşimi oluyormuş bende yiyordum bilmeden bıraktım yine doktoruna sor istersen ama çok çok yememissindir zaten etkisi fazlaca tüketimde oluyordur bence.
Ama orda doğdum
Şaka yaptım dicem şaka da değil kız. değildir öyle bişey benzerlik varsa ana babaya devam . Ayrıca onca yıl emek vermişler napcan yani kan grubu uymuyor diye gidip başka anne baba mi arayacaksın
Ya Balkız bende bu konuda çok muzdaripim ya. Boynumda kolye tahriş yaptı nemlendirici krem bulmam lazım evde Bepanthol vardı doktora sordum kullan dedi ama içinde alkol var. YouTube da bir doktor var içinde alkol paraben vs içeriği olmasın diyor. Ama kullanıyorum valla çok çok az sürüyorum. Yoksa boynum daha kötü krem kullanmazsam.
Duş aldım kuzumm ıhlamurda azönce içtim limon sıktım zeytinyağ çiğden bikaşıkmı içiyimm arada birde hapşırıyorumm
Evet kuzum çiğ özellikle gece yatarken için rahat da uyutur. Rabbim şifa versin tez vakitte

Evet canım günde bir. Ihlamuru çok içmedim ama limonlu su çok rahatlatiyordu onu çok içtim. Dikkat et kendine aman hamileler hasta olmasın 1 hafta kivrandim ateşle öksürükle. Allah kimsenin başına vermesin
Ooyyyyy vallahamıı kuzuu yaaa zorr yaaa buiş gerçekten
Oyyyyy, kuzummmm...

Parol var mı evde, ateşini ölç de çok yükselirse muhakkak parol iç.

Ben olsam yazardım, hangi ilaçları kullanayım, ne dersiniz diye.

Belki farklı bir vitamin verir.

.
Yarın yazayımm o zamann
Ateşime baktımda 36 idi
Tamam canım beniimm sağoll öylede yaparımm

Yok yok, bi bakayım da öyle hazırla dedim.
Hazırlamadı eşim.

Yarın deneyeceğim artık.

.
Şaka yaptım dicem şaka da değil kız. değildir öyle bişey benzerlik varsa ana babaya devam . Ayrıca onca yıl emek vermişler napcan yani kan grubu uymuyor diye gidip başka anne baba mi arayacaksın

Az biraz babama benziyorum bence.

Aynen öyle, gelmişim 37 yaşıma girecem şurda 2 ay sonra.
Yeni ana baba hiiiiiiiç uğraşamam.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…