- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.981
Bilmiyorumm korkmaya başladımkuzum sen niye böyle oldun yaa
Ay eşim bir heyecanla geldi.
Bulantın için bir şey buldum diye.
Taze zencefil almış, tam da iğne saatim.
Dur bi bakalım dedim.
Şimdi etkileşime falan geçmesin.
Bir de ne göreyim.
“Zencefilin kan sulandırma özelliğinden dolayı cerrahi operasyon öncesi tüketimi durdurulmalıdır. Zencefilin 2 yaşından küçüklere verilmemesi önerilmektedir. Eğer çocuklar için kullanılacaksa önerilen dozun üçte biri kullanılmalıdır. Kan sulandırıcı ilaçlarla birlikte tüketilmemelidir.”
.
Yaz bence belki bişiler önerir canım dikkat etKızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Duş aldım kuzumm ıhlamurda azönce içtim limon sıktım zeytinyağ çiğden bikaşıkmı içiyimm arada birde hapşırıyorummBen yazmıştım kzuum doktora günde bir fincan ıhlamur icebilirisn demişti. Çok geçmiş olsun ateşini kontrol altına al kuzum bir ılık duş al istersen. Cotton bir kaşık zeytinyağı gerçekten çok iyi geliyor canım zorla da olsa bence bir kaşık al. Bende zorla da olsa içmiştim. Hem içinde OMEGA da içeriyormus bebeğine de faydasi olur.
Ooo zeynep kamildemi doğdun iyi bilirim oralarıAma orda doğdum
Canım ateşine dikkat et 38 in üstüne çıkarma. Ilık duş al çıkarsa ve soğuk ıslak bezi eklem yerlerine falan koy. Gerekirse 1 tane parol icebilirsin demişti bana doktorum.Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Benimki de buluruz bişi diyorYa ben kocama isim diyorum adamın umrunda değil ya acaba bir benimki mi böyle sorunlu?
Hergün günde olur demi ıhlamurr duş aldımm kuzumm başım pek ağrımıyorr ama geçerr yaa sizi telaşlandırdımmCanım ateşine dikkat et 38 in üstüne çıkarma. Ilık duş al çıkarsa ve soğuk ıslak bezi eklem yerlerine falan koy. Gerekirse 1 tane parol icebilirsin demişti bana doktorum.
Her gün limon bal ılık su yapmıştım. 1 kere ıhlamur içmiştim doktorum günde 1 fincan icebilirsin demişti
agaha ben üsküdar Zeynep Kâmil'de doğdum
böyle şeyler söyleme inanırım
Balkız her marka kötü değil bazıları hamilelikte de kullanılıyor. Caudalie’nin akne serisi hariç diğer tüm ürünleri güvenli müşteri hizmetlerine sormuştum artı içeriklerine de bakmıştım ben onu kullanıyorum.Kızlar yüz kremi falan kullanıyor musunuz Bioderma nemlendirici var bende kullanmıyordum ama yüzüm mahvoldu kuruluktan. İlk 3 ay da bitti sayılır kullansam mi artık nemlendirici vs.
Evet canım günde bir. Ihlamuru çok içmedim ama limonlu su çok rahatlatiyordu onu çok içtim. Dikkat et kendine aman hamileler hasta olmasın 1 hafta kivrandim ateşle öksürükle. Allah kimsenin başına vermesinHergün günde olur demi ıhlamurr duş aldımm kuzumm başım pek ağrımıyorr ama geçerr yaa sizi telaşlandırdımm
yaa kıyamam onlar da n'apsın elinden geldiğince el yordamıyla yardımcı olmaya çalışıyo
bak ben de bilmiyodum bunu halbu ki zencefil hep yazılıyodu, tüketiliyodu
Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Evet bende duyunca çok şaşırmıştımAaa, bir yaşıma daha girdim.
Deneyeceğim tatlım, sağol.
.
Ahahah bunu da ilk kez duydumOnu duru görü açılsın diye de yapıyorlar gece yatmadan. Görülen rüyaya önem veriyorlar falan
87’ye kadar başka kadın doğum hastanesi yokmuş Anadolu yakasında.
Bizim nesil hep orda doğdu.
Eşimle aynı yıl doğduk ama farklı ay, o da Zeynep Kamil doğal olarak.
Geçen şöyle bir muhabbet geçti.
Doğumdan sonra annem görmüş beni, ama ertesi gün emzirmeye bi getirmişler aynı kundakta başka bir bebek.
Tam emzirecekken, bu benim değil demiş annem.
Peki dedim ben neredeydim o vakit, ya başkasını emdiysem.
Eşim diyo, merak etme aynı hastanede doğduk ama farklı ay.
Süt kardeş olamayız.
Kuzum telaş etme bişey olmaz inşallah. Bak greyfurt unda ilaçlarla etkileşimi oluyormuş bende yiyordum bilmeden bıraktım yine doktoruna sor istersen ama çok çok yememissindir zaten etkisi fazlaca tüketimde oluyordur bence.Ay eşim bir heyecanla geldi.
Bulantın için bir şey buldum diye.
Taze zencefil almış, tam da iğne saatim.
Dur bi bakalım dedim.
Şimdi etkileşime falan geçmesin.
Bir de ne göreyim.
“Zencefilin kan sulandırma özelliğinden dolayı cerrahi operasyon öncesi tüketimi durdurulmalıdır. Zencefilin 2 yaşından küçüklere verilmemesi önerilmektedir. Eğer çocuklar için kullanılacaksa önerilen dozun üçte biri kullanılmalıdır. Kan sulandırıcı ilaçlarla birlikte tüketilmemelidir.”
.
Ama orda doğdum
Ya Balkız bende bu konuda çok muzdaripim ya. Boynumda kolye tahriş yaptı nemlendirici krem bulmam lazım evde Bepanthol vardı doktora sordum kullan dedi ama içinde alkol var. YouTube da bir doktor var içinde alkol paraben vs içeriği olmasın diyor. Ama kullanıyorum vallaKızlar yüz kremi falan kullanıyor musunuz Bioderma nemlendirici var bende kullanmıyordum ama yüzüm mahvoldu kuruluktan. İlk 3 ay da bitti sayılır kullansam mi artık nemlendirici vs.
Evet kuzum çiğ özellikle gece yatarken için rahat da uyutur. Rabbim şifa versin tez vakitteDuş aldım kuzumm ıhlamurda azönce içtim limon sıktım zeytinyağ çiğden bikaşıkmı içiyimm arada birde hapşırıyorumm
Ooyyyyy vallahamıı kuzuu yaaa zorr yaaa buiş gerçektenEvet canım günde bir. Ihlamuru çok içmedim ama limonlu su çok rahatlatiyordu onu çok içtim. Dikkat et kendine aman hamileler hasta olmasın 1 hafta kivrandim ateşle öksürükle. Allah kimsenin başına vermesin
Yarın yazayımm o zamannOyyyyy, kuzummmm...
Parol var mı evde, ateşini ölç de çok yükselirse muhakkak parol iç.
Ben olsam yazardım, hangi ilaçları kullanayım, ne dersiniz diye.
Belki farklı bir vitamin verir.
.
Tamam canım beniimm sağoll öylede yaparımmKuzum telaş etme bişey olmaz inşallah. Bak greyfurt unda ilaçlarla etkileşimi oluyormuş bende yiyordum bilmeden bıraktım yine doktoruna sor istersen ama çok çok yememissindir zaten etkisi fazlaca tüketimde oluyordur bence.
Şaka yaptım dicem şaka da değil kız. değildir öyle bişey benzerlik varsa ana babaya devam . Ayrıca onca yıl emek vermişler napcan yani kan grubu uymuyor diye gidip başka anne baba mi arayacaksın
Ya Balkız bende bu konuda çok muzdaripim ya. Boynumda kolye tahriş yaptı nemlendirici krem bulmam lazım evde Bepanthol vardı doktora sordum kullan dedi ama içinde alkol var. YouTube da bir doktor var içinde alkol paraben vs içeriği olmasın diyor. Ama kullanıyorum vallaçok çok az sürüyorum. Yoksa boynum daha kötü krem kullanmazsam.
Evet kuzum çiğ özellikle gece yatarken için rahat da uyutur. Rabbim şifa versin tez vakitte
Kuzum telaş etme bişey olmaz inşallah. Bak greyfurt unda ilaçlarla etkileşimi oluyormuş bende yiyordum bilmeden bıraktım yine doktoruna sor istersen ama çok çok yememissindir zaten etkisi fazlaca tüketimde oluyordur bence.
Şaka yaptım dicem şaka da değil kız. değildir öyle bişey benzerlik varsa ana babaya devam . Ayrıca onca yıl emek vermişler napcan yani kan grubu uymuyor diye gidip başka anne baba mi arayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?