Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bakıyorum da bulamadım bir türlü içeriğini üzerinde yazmıyor internette de bulamadım bir de Yves Rocher vardı elimde ona bakayım olmadi bir kaç bir şey alırım oradan ayy bütün kremlerim elimde kaldı

ahahaa B basiliferd kuzusu bizi Müge Anlı'ya çıkarıcak kararlı

yaa çok tatlı değil miyiz yaa benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı yarım saat önce yesen yeter bence hadi bakalım
Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah

yaa çok tatlı değil miyiz yaa benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı yarım saat önce yesen yeter bence hadi bakalım
Ne güzell kızz böylee gönderiyolar senii
Tamam canımm beniimm sağoll

Benimki de buluruz bişi diyor tam canlandıramıyorlar bence kafalarında
Oh sevindim canım yalnız değilmişim
Ayy cano ya resmen kahkaha attım . Neymiş bu Zeynep kamil neyse çok kurcalamamak lazim. Yoksa ya kocadan ya ana babadan bir falso vercez

Evet, ben de çocukken göbek adım Zeynep diye gezerdim.

Aynı hastanede belki de ebemiz bile aynıydı.
Bence de çok güzel.

.

Ne güzellllll ama kuuzzzzzz hem doğdun hem büyüdün hem evlendin irda oturuyorsun harikaaa

Yok, Üsküdar’da büyümedim.
Kartal’da büyüdüm de o zamanlar Kartal Devlet Hastanesi henüz açılmadığından annemi komşunun arabasıyla Üsküdar’a götürmüşler.

.

Reactions: Jou
Yok, Üsküdar’da büyümedim.
Kartal’da büyüdüm de o zamanlar Kartal Devlet Hastanesi henüz açılmadığından annemi komşunun arabasıyla Üsküdar’a götürmüşler.

.
Aboovvvv kuzzzz kartalda bizim çok akrabamız varrr kartal devlet hastanesine çok gelmişimdirr yanii oralarda anneannem oturuyorr bakk hele akraba çıkmayalummm

Evett yaaa güzel birşey buda asıll ben şuanki dr anladımm bide
Şimdiki de çok tatlı çok ilgili. İlk dr muayenehane açtı. Ben de hastanede takibi istediğim için ona gidemedim bu sefer. Hoş gerçi zaten muayenesi 5 sene önce 300tl idi şimdi 700 falan olmuştur heralde istesem de gidemem

Reactions: Jou
Aboovvv çok istiyolar böylee yaa vallaha muayenelerr bile fiyatt ucukk

ahahaa B basiliferd kuzusu bizi Müge Anlı'ya çıkarıcak kararlı
Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur . Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi. Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye

Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.
Hahahayyy valla çok güldüm bende kız diye mango ve zara dan neler neler baktım favorilerime ekledim.Yandım ki ne yandım
Nifty testi nedir ?
Anne kanı alınıp bebeğin kromozom bozukluğu olup olmadığına bakılan bi test.

Newnew pembisleri sen bana yolla kuzum ben kaldığın yerden devam ederim.
Göndereyim hemen tatlışım ama içinde bir miktar umutlarımda kalmış olabilir ahshshahaha

O iğnenin hiçbir zararı yok. Ben de lekelenme yaşadım erken haftada. Doktor riske atmamak için ol dedi. Hiçbir zararı olmadığını en fazla boşuna yapmış olacağımızı söyledi.
Gerçekten mi ? Vallahi aşırı rahatladım. Bir de şöyle durum var depolarda da bulunamıyor hemen geçen gün eczacım dedi.pandemiden dolayımı anlayamadım ilaç depolarda da sıkıntı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…