- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.001
Bakıyorum da bulamadım bir türlü içeriğini üzerinde yazmıyor internette de bulamadım bir de Yves Rocher vardı elimde ona bakayım olmadi bir kaç bir şey alırım oradan ayy bütün kremlerim elimde kaldıBalkız her marka kötü değil bazıları hamilelikte de kullanılıyor. Caudalie’nin akne serisi hariç diğer tüm ürünleri güvenli müşteri hizmetlerine sormuştum artı içeriklerine de bakmıştım ben onu kullanıyorum.
Aveda da aynı şekilde bitkisel içerik.
Yves rocher de bir tık doğal sayılır ama etiket okumak lazım bazen güvenli kimyasal adı altında zararlı maddeler oluyo onda.
Ayrıca Elindeki kremde de içerikte ekteki maddeler yoksa sorun olacağını sanmıyorum
Yok yok, bi bakayım da öyle hazırla dedim.
Hazırlamadı eşim.
Yarın deneyeceğim artık.
.
Az biraz babama benziyorum bence.
Aynen öyle, gelmişim 37 yaşıma girecem şurda 2 ay sonra.
Yeni ana baba hiiiiiiiç uğraşamam.
.
yaaKızlar komik bir soru sorcam gülmeyin ama
Benim şimdi yarın kontrolüm var çikolata yiyecem bebek coşsun diye, ama bizim hastane arabayla 45 dk uzak biraz. Çikolatayı çıkmadan önce mi yiyeyim yoksa hastanede mi yiyeyim ?
canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallahKızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
Yalnız benim son adet tarihim de 17 Eylülsweetgirlcandy , 1000 sayfaya ulaşmışız.
Yalnız anlamadığım, sen niye 17 Eylül’de böyle bir konu açtın?
Planlı bir bebek galiba?
Benim adetimin son günüydü de o gün.
.
Ooo zeynep kamildemi doğdun iyi bilirim oraları
Ne güzell kızz böylee gönderiyolar seniiyaaçok tatlı değil miyiz yaa benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı yarım saat önce yesen yeter bence hadi bakalım
Tamam canımm beniimm sağollcanım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah
Ne güzellllll ama kuuzzzzzz hem doğdun hem büyüdün hem evlendin irda oturuyorsun harikaaaKardeşler arasında bir tek ben Üsküdar doğumluyum ve bir tek ben Üsküdar’da oturuyorum.
.
Oh sevindim canım yalnız değilmişimBenimki de buluruz bişi diyortam canlandıramıyorlar bence kafalarında
Ayy cano ya resmen kahkaha attım87’ye kadar başka kadın doğum hastanesi yokmuş Anadolu yakasında.
Bizim nesil hep orda doğdu.
Eşimle aynı yıl doğduk ama farklı ay, o da Zeynep Kamil doğal olarak.
Geçen şöyle bir muhabbet geçti.
Doğumdan sonra annem görmüş beni, ama ertesi gün emzirmeye bi getirmişler aynı kundakta başka bir bebek.
Tam emzirecekken, bu benim değil demiş annem.
Peki dedim ben neredeydim o vakit, ya başkasını emdiysem.
Eşim diyo, merak etme aynı hastanede doğduk ama farklı ay.
Süt kardeş olamayız.
Yok yok, bi bakayım da öyle hazırla dedim.
Hazırlamadı eşim.
Yarın deneyeceğim artık.
.
Az biraz babama benziyorum bence.
Aynen öyle, gelmişim 37 yaşıma girecem şurda 2 ay sonra.
Yeni ana baba hiiiiiiiç uğraşamam.
.
ahahahaaa
aynı hastanede doğmuş olmanız çok tatlı
ben de burundan karadeniz burnu olarak annemlerezayıflıktan ve karalıktan da babama benziyorum, oradan biraz yırtmış olabilirim
bi de Zeynep Kâmil'de doğan kızların göbek adı Zeynep, erkeklerin Kâmil olur diye bi şehir efsanesi var
Rica ederim canım şifa olsunNe güzell kızz böylee gönderiyolar senii
Tamam canımm beniimm sağoll
Ne güzellllll ama kuuzzzzzz hem doğdun hem büyüdün hem evlendin irda oturuyorsun harikaaa
Evett yaaa güzel birşey buda asıllRica ederim canım şifa olsun
İlk hamileliğinde. Çok iyiydi doktorum çok tatlıydı♥
Aboovvvv kuzzzz kartalda bizim çok akrabamız varrr kartal devlet hastanesine çok gelmişimdirr yanii oralarda anneannem oturuyorr bakk hele akraba çıkmayalummmYok, Üsküdar’da büyümedim.
Kartal’da büyüdüm de o zamanlar Kartal Devlet Hastanesi henüz açılmadığından annemi komşunun arabasıyla Üsküdar’a götürmüşler.
.
Şimdiki de çok tatlı çok ilgili. İlk dr muayenehane açtı. Ben de hastanede takibi istediğim için ona gidemedim bu sefer. Hoş gerçi zaten muayenesi 5 sene önce 300tl idiEvett yaaa güzel birşey buda asıllben şuanki dr anladımm bide
Aboovvv çok istiyolar böylee yaa vallaha muayenelerr bile fiyatt ucukkŞimdiki de çok tatlı çok ilgili. İlk dr muayenehane açtı. Ben de hastanede takibi istediğim için ona gidemedim bu sefer. Hoş gerçi zaten muayenesi 5 sene önce 300tl idişimdi 700 falan olmuştur heralde istesem de gidemem
Hahahayyy valla çok güldüm bende kız diye mango ve zara dan neler neler baktım favorilerime ekledim.Yandım ki ne yandımBana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.
Anne kanı alınıp bebeğin kromozom bozukluğu olup olmadığına bakılan bi test.Nifty testi nedir ?
Göndereyim hemen tatlışım ama içinde bir miktar umutlarımda kalmış olabilir ahshshahahaNewnew pembisleri sen bana yolla kuzumben kaldığın yerden devam ederim.
Gerçekten mi ? Vallahi aşırı rahatladım. Bir de şöyle durum var depolarda da bulunamıyor hemen geçen gün eczacım dedi.pandemiden dolayımı anlayamadım ilaç depolarda da sıkıntı varmış.O iğnenin hiçbir zararı yok. Ben de lekelenme yaşadım erken haftada. Doktor riske atmamak için ol dedi. Hiçbir zararı olmadığını en fazla boşuna yapmış olacağımızı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?