Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım bilmediğim için sordum bende çalılıyorum.iki yıllık ücretsiz izin hakkımı kullanacam ama doğumdan sonra böyle bir hak varsa onuda merak ettim açıkçası.
Hak olması gereken bir şeyi anca araya birilerini sokarak yapabiliyoruz. İskandinav ülkelerinde doğumdan sonra baba 6-7 ay babalık izni kullanıyor. Bizde anneye bile o kadar değil.

Aslında çok doğru süre çok kısa. Bizde uzatırız ama bu süre bir yıl denilince biraz şaşırdım. Gerçekten 1 yıl rapor alan var mı?
Öğretmen arkadaşlarım var alıyorlar. Şanslı olanların yokluğu telafi edilebiliyor

Ben bakanlıkta çalışıyorum izin alırken bile on gün alsan çok diyolar maalesef bir sene rapor alamam. Ama alabilseydim alırdım, alabilen alsın ben çok görmüyorum annelere, izni kuş kadar 8 hafta verenler utansın biz değil.

kamuda iş aksamıyor biz yoksak başkası var devlet işi bi şekilde yürüyor.
Yani alabiliyorsanız alın diyorum

Kızlar kontrol vardı bugün doktor baktı enseyi ölçemedi pozisyon uygun olmadığı için. Ama kendini yormuşsun çok kasmışsın dedi rahminde kasılma var dedi. Progesteron, coraspin, magnezyum Bi sürü ilaç yazdı bebeğin kalp damarlarında biraz yavaşlama var dedi hafta içi ense için tekrar çağırdı var mı size de böyle diyen ama defalarca sordum Bi sorun var mı diye yok bu sadece önlem için dedi hatta haftasından da 4 gün ilerideydi boy olarak

Çok zayıf değildim aslında, 56’ydım.
54’e düştüm hatta. Az önce tartıldım 54,80 olmuşum.

Almaya başladım demek ki.

Yumurta her gün yerdim, yiyemiyorum artık.
Et ve özellikle balık tüketmek lazım.

.

bu çok güzelmiş bi de halkalılar var ya ben onları sevmiyorum

Görüntü kötü değil ama bence halkasızlar daha rahat.

Bir de burada bi arkadaş yazmıştı, düzgün takamayınca o halkadan kayıyormuş kumaş.
Tehlikeli geldi bana.

Diğerini sıkı sıkı 2 düğümle bağlıyorsun.

.

Rahimdeki kasılma bende 5+4’te oldu canım.
O zamandan beri magnezyum kullanıyorum.
Geçer o, dert etme.

Bebeğin kalp damarlarındaki yavaşlamayı nasıl anlamış?
Kalp atışında mı yavaşlama demek istedi acaba?
Hiç duymadım canım.

Sorun yok dediyse öyledir.

Bana normalde 3 hafta sonra gel diyo doktor, ama leke kanama olduğunda haftada bir gidiyorum.

Hepsi önlem, merak etme.

.

yok yaa benim fobim var bazı şeyleri giyemiyorum düğmeye falan da fobim var, giydiğim kıyafette düğme gözükmeyecek, bariz olmayacak cinsim ben biraz bu halka da giyemeyeceklerim sınıfındaymış yeni fark ediyorum ahahaa

Benim fobim yok ama düğmeler iliklemem genellikle.

Kışın anca kar yağdığında o montun çıt çıtları kapanır.

Hırka, kapüşonluların falan hep önü açık.

.

Sorun olsaydı söylerdi mutlaka, çaresi olan şeyler olsun da gerisi önemli değil. Verdiklerini kullan mutlaka. Hiç duymadım ben de muhtemelen doktorların önem verip söylemediği bi durumdur o yüzden duymamışızdır. Yerim onu minikkkk bi de boy atmış

Benimkini enseyi ölçemedi duruşundan dolayı o yüzden çağırdı canm kalbinde yavaşlama gördü sanırım önlem amaçlı yazıyorum dedi

Çok moralim bozuldu canm ya kalbinde yavaşlama nasıl olur ya daha minicik bir bebiş o Allahım Bi şey olmaz inşallah

Benim fobim yok ama düğmeler iliklemem genellikle.

Kışın anca kar yağdığında o montun çıt çıtları kapanır.

Hırka, kapüşonluların falan hep önü açık.

.

ben bunun fobi olduğunu sonradan öğrendim, mesela çarşaflar falan da düğmeli olmayacak, bana asla değmeyecek
neyitte düğmesiz kıyafet satan yerler arsştırırken bunun fobi olduğunu okudum ekşisözlükte başlık bile açmışlar ama başlığı hak ediyo yaniii

çıtçıtlarda hiç sorun yok sen yaka bağır açık gezenlerdensin babam gibi

Benimkini enseyi ölçemedi duruşundan dolayı o yüzden çağırdı canm kalbinde yavaşlama gördü sanırım önlem amaçlı yazıyorum dedi

Ne kadar atıyordu kalbi gördün mü?

Benim de geçen hafta bir öncekine göre daha azdı kalp atış hızı.
Büyüdükçe azalıyormuş aslında.

Doktoruna güveniyor musun?
İstersen başka bir doktordan da görüş al.
1 hafta için içini yemez.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…