Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Aynen canım, eşim her seferinde önünü kapat üşüteceksin diyo.
O zaman fark ediyorum açık olduğunu.

Ay hiç bilmiyordum bu fobiyi.

.

bak bir sorun yok demiş, o seni uyarmak için söylemiş, böyle yapmış ki dikkat et diye

evde iş falan yapıyosan yapma kuzum dinlen prenses gibi takıl 4 gün de ilerideymiş zaten

bunu seni teselli etmek için söylemiyorum ama şöyle okumuştum; zaten kalp atışları bi yerden sonra bu kadar hızlı olmayacakmış

kuzun sağlıklı şu an ama annesinin kendine iyi bakması ve yormaması lâzım, valla yemeği, ev işini hepsini kitledim

içini ferah tut, hafta içi de miniğini sağlıklı gör

Benimkini enseyi ölçemedi duruşundan dolayı o yüzden çağırdı canm kalbinde yavaşlama gördü sanırım önlem amaçlı yazıyorum dedi
Eylül ama benim bildiğim bu haftalarda eskiye kıyasla kalp atışlarında yavaşlama oluyor. O normal diye biliyorum. Bi sonraki randevun ne zaman?

Çok moralim bozuldu canm ya kalbinde yavaşlama nasıl olur ya daha minicik bir bebiş o Allahım Bi şey olmaz inşallah
Canım benim içini ferah tut problem olsaydı gerçekten söylerdi Haftaya da için iyice rahatlar tekrar görünce. Kalp atışı yavaşlasaydı öyle söylerdi öyle dememiş ki.
Her şey yolunda

Güveniyorum aslında çok fazla tercih edilen bir doktor çok araştırdım herkes çok iyi diyordu bende memnunum aslında ama belki öyledir büyüdükçe azalmıştır belki inşallah bir sorun çıkmaz hastaneyi arayıp daha erkene almaya çalışacağım o kadar yoğun ki ancak en erken bir hafta sonrasına bulunuyor sıra

Maalesef ben ailemden uzaktayım kayınvalidemgil de uzakta eşim çok yoğun çalışıyor evde bütün işler bana bakıyor uzun zamandır ev süpürmüyordum 2 3 gün önce evi süpürdüm o günden bu yana zaten ağrım vardı ama Bi daha yapmam ya yeter ki bebeğim iyi olsun

Eylül ama benim bildiğim bu haftalarda eskiye kıyasla kalp atışlarında yavaşlama oluyor. O normal diye biliyorum. Bi sonraki randevun ne zaman?
En erken 13 üne randevu buldum doktora randevu bulmak çok zor ama aslında beni haftaiçi çağırdı şuan yoldayım eve gidince hastaneyi arayıp haftaiçine aradan girmeye çalışacağım

Canım benim içini ferah tut problem olsaydı gerçekten söylerdi Haftaya da için iyice rahatlar tekrar görünce. Kalp atışı yavaşlasaydı öyle söylerdi öyle dememiş ki.
Her şey yolunda
İnşallah inşallah canm bebişlerimiz iyi olsun hiçbir sorun olmasın inşallah

En erken 13 üne randevu buldum doktora randevu bulmak çok zor ama aslında beni haftaiçi çağırdı şuan yoldayım eve gidince hastaneyi arayıp haftaiçine aradan girmeye çalışacağım
Evet evet için içini yer en erken tarihe almaya çalış. Bu hafta yat dinlen eylül yorma kendini ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış canım. Bir baedak büyük süt iç mutlaka. İçini ferah tut hiçbişe olmaz üzme kendini.

Allahım, ne güzel.
Hamilelik kiloları diye bir derdin hiç olmamış.

.
Evet canim hemen verdim 50 kiloya düstüm tabi aradan gecen 4yilin ardindan ve en önemlisi emzirmeyi birakinca aldim tekrardan 56 oldum orda kaldim ama en fazla 1ay daha böyle gider sora yavaş yavaş alicaz illaki

Ya bırak evi şey götürsün, ben elimi sürmüyorum kaç aydır.

Robot var çok şükür, o süpürüyo ama ne toz alınıyo evde ne de ev siliniyo.

Banyoda sadece klozet ve lavaboyu temizliyo eşim.

Bir iki kere rica minnet mopla da evi sildi ama ben de yoruldum artık sürekli söylemekten.

Yapacak bir şey yok.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…