Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah canım inşallah sende de hiçbir sorun yoktur canm bende de ara sıra yorulunca oluyordu ama bu 2 3 gündür sürekli ağrıyordu
İnsallah canım benim tam regl donemim şu an belime falan da vuran ağrım var belki senin de o donemindir bilmiyorum ama. Regl dönemlerinde olur diyorlar ağrılar

Bende xiomi vacuum mop pro var canım. Orta segment diyebiliriz. Roborocklar daha özellikli ama fiyatı da ona göre. Ben 1 sene önce 2000 TL ye almıştım şimdi benimkinin de fiyatı uçmuş tabi.

Çok iyi fiyata almışsın.
Benimki de ondan.
Senden daha önce aldık ama 3 küsür diye hatırlıyorum.

.

Aslında bu tarz şeyler normalde herkes almaya başlayınca ucuzlar muadiller de yaygınlaştığı için. Ben tamamen ülkenin ekonomik durumuna bağlıyorum
Dimiii hayırlısı yaaa indirim olurr inşaallah alabilirizz ama ilk işim çocuğum için masraflar

Robovac s2 var canım canan söyleyince denedim çalıştırmayı ama yok çalışmıyor
Alt yapı sorunu varmış bizde de herkeste var bi bende yok internet sinir geldi

Anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et bolca dinlen
şunların güzelliği pekiiii
Özge ablaaaaa bunu yapma ama yaaa sonra özeniyorum . Bunlarda bana yegentolardan gelenler

Eklentiler

• 1638622345025..webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 53
Jou canım, bence en önemli özellik haritalama ve sen dışarıdayken robotu uygulamadan çalıştırabilme.

İğneye gittiğimde oturma odasını süpürtmeye başlıyordum, gelince orada yatıyorum çünkü.

Daha ben dönmeden bitmiş oluyodu, yolda koridoru da süpür diyordum ki ben eve girdiğimde ses oturma odasına gelmesin.

Eve girince de salon, mutfak ve yatak odaları.

Missss.

.

Robovac s2 var canım canan söyleyince denedim çalıştırmayı ama yok çalışmıyor
Alt yapı sorunu varmış bizde de herkeste var bi bende yok internet sinir geldi
O alt yapı sorunu bizde de var hala da var resmen çıkdırmalık şehrin göbeğinde internet yok. Biz mecburen Turkcell’in vınn gibi ama normal modemli bir internetini aldık. Türk Telekom’un da var öyle. İsterseniz bi araştırın. İnternetsiz olmuyor.

Yaaa, ben bu hikayeyi bilmiyordum.
Çok üzüldüm canım.
Hiç kaybın yok ama değil mi?
Düşük, kürtaj falan?
Diğer grupta görmedim çünkü seni.

Ya işte benim de bir kaybım olunca korkuyorum.
Hele bi detaylı ultrasonu geçelim Allah’ın izniyle.

Amiiiiiiiin kuzum, inşallah sağlıkla gelsinler de varsın bi tane zıbını olsun.
Yıkar yıkar kullanırız, nolcak.

.

Harikkaaa vallaa herkes alıyorr ondann

Cnm rahimde kasılma olduğunda sende herhangi bir durum oluştu mu. Sürekli kasık ağrısı vs.. yada başka birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…