Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba doktorunuz nasıl yorum yaptı , benimkine riskli çıktı

normal bi sorun yok dedi, neyi riskli çıktı hangi değeri?

benim bi tek yaşım riskliydi o da yaşım 39 oluyo bu ay o yüzden başka teste ihtiyaç duymadı işler yolunda dedi

neyin riskli çıktığını söyledi mi?

Karından baktı çok tşk ederim Gönlümdeki de erkek inşallah Allah gönlüme göre verir hayırlısı olsun inşallah nasıl anlıyorsun keseye göre mi

Aynen öyle canım, Rabbim gönlüne göre versin.

Yüzde yüz doğru diye bir şey yok, Ramzi teorisi, Google da arat istersen.
Bebeğin kesede bulunduğu yönle alakalı.
Sağda mı solda mı gibi.

.

benimki i-robot ama haritalandırma yapmıyo, yavaş yavaş öğrenfi tabi ama haritalandırma yspanlar daha iyi onlarda istediğini odayı nokta atışı süpürüyorlar
Benimkide robovac s2 haritalandırma yok kafasına göre süpürüyorkumandayla yönlendiriyorum iş görüyormu görüyor tabiki çekişi falan güzel ama İnternetsiz kullanılmıyor tavsiye etmiyorum

Robot süpürge ve kurutma makinası bu hayatta kendime yaptığım en güzel yatırımlar çalışıyyorum çoğu yükümü alıyordu şimdi de hayatı kolaylaştırıyorlar gerçekten herkese tavsiyedir
Canım hangi model var sende. Bizim ev de yeni bina olunca çok geç internet geldi ama ben kullanıyordum. Telefonun internetine bağlıyorsun. Sadece ev dışındayken çalıştıramıyorsun.

Harika görünüyorlar.

Benim çocuğumun aylarca bir tek çöpü bile olamayacak.

Anası sağolsun.

.

yaa biz korkudan almıyoduk, ilk transferlerde, transfer olur olmaz o heyecanla bir şeyler almıştık, sonra başarısız oldu arka arkaya ve aldıklarımız çekmecemde senelerce öylece kalmıştı
bu sebeple şimdiye kadar hiçbir şey almaya elimiz gitmedi bi türlü

ama dedim aaa başlarım haa onu görüyorum, biliyorum alıcam artık dedim Allahım sağlıkla doğmalarını, giymelerini nasip etsin hepimize

Robotuda bende almayı düşünüyorrum birsürüseçenek varya hangisine şaşırdım hepptenn hangisini aldın

Robotuda bende almayı düşünüyorrum birsürüseçenek varya hangisine şaşırdım hepptenn hangisini aldın
Bende xiomi vacuum mop pro var canım. Orta segment diyebiliriz. Roborocklar daha özellikli ama fiyatı da ona göre. Ben 1 sene önce 2000 TL ye almıştım şimdi benimkinin de fiyatı uçmuş tabi.

İnşallah canım inşallah sende de hiçbir sorun yoktur canm bende de ara sıra yorulunca oluyordu ama bu 2 3 gündür sürekli ağrıyordu

E bebekten bakarımm doona istedim ama gücümüze yetmezz çok pahalı
Evet yaa baya pahalı birde çok uzun kullanılan birşey değil sanırım araştırmaya girmedim bende hiç ama 15 aya kadar kullanılıyor diye video izlemiştim güzel ve ekonomik birşey bulursak paylaşırız

Bende xiomi vacuum mop pro var canım. Orta segment diyebiliriz. Roborocklar daha özellikli ama fiyatı da ona göre. Ben 1 sene önce 2000 TL ye almıştım şimdi benimkinin de fiyatı uçmuş tabi.
Evettt keşke o zaman alabilseydim dedim yanii herkes alıncaa dahada zam ettilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…