Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzum, çok büyük kolaylık.

Zaten şimdi normal bir süpürge almaya kalksan 1500-2000’den aşağı yok.

.
Aynennn öyleeee kesinlikle almak istiyorumm kurutma makine bile istiyorum almak yaa evime yer yokk banyo buyuk ama makinenin üstüne koyulması ters biraz

Aynen öyle canım, Rabbim gönlüne göre versin.

Yüzde yüz doğru diye bir şey yok, Ramzi teorisi, Google da arat istersen.
Bebeğin kesede bulunduğu yönle alakalı.
Sağda mı solda mı gibi.

.
Hmm anladım canım tşk ederim inşallah tahminin tutar. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canım

Bende bunu aldım birde katı kremsi olanını.ikisini birden kullanacağım ilerleyen aylarda..
Daha kullanmaya başlamadım ben.beğenmene sevindim

O arkadaş ben miyim
Bakalım bu kontrolde değişecek mi değişirse nuba göre büyük şok yaşarız

Bende bunu aldım birde katı kremsi olanını.ikisini birden kullanacağım ilerleyen aylarda..
Daha kullanmaya başlamadım ben.beğenmene sevindim
Aaaaa palmer simii çok nadirdir alan çünkü yeni çıkmış satışa çoğu en çok kırgızistanda varmış eşimin yengesi kırgızlı ve o internetten bulamadı ordan almış hattaa getirtmiş ben memnunum daha dün gece başladım ama hadi hayırlısı katı kremsi nasıl ne gibi o
Benimki b sınıfı olduğu halde bile çok farketmiyor
Anladımm kuzuuu

ÜNiversiteye yönlendirdi beni

Eklentiler

• IMG_20211204_001550.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 59
Yok benim banyo farklı kuzumm ustune koysam arkasına arkasında rafları varr sökemeyiiz fiş desen olmazz bi dolab gibi birşey etmişler çamaşır makinesi içine sokuluyo oyle birşey

Anladım canım.
Şimdi acil olmasa da bebek doğunca ihtiyaç olacağı kesin.

.

Reactions: Jou
Anladım canım. Yani ben çok fazlaca duydum etrafımda riskli deyip normal bebek dünyaya getirenleri o yüzden söylemek istedim.
İki kuzenime de riskli dediler sağlıklı doğdular ,ilk doktor sorun yok dedi, zaten akrabalarımda da çıktığı için rahattım , sonraki iki doktor aksatma üstüne düş diyince içime sıkıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…