- 19 Temmuz 2020
- 148
- 222
- 53
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.401
Ben de bu zamana kadar her hafta gittimBence 1 ay zaten çok ütopik.
Bebeğin hareketlerini hissetmiyoruz henüz.
Bir şey olsa Allah korusun, ruhumuz duymayacak.
Bana 2 hafta bile çok geliyo.
Hareketlerini hissedene kadar en geç 2 haftada bir giderim ben, doktor ne derse desin.
Randevuyu kendim alıyorum, gidince niye geldin git demez heralde.
.
Ben de bu zamana kadar her hafta gittimEn son randevudan bir hafta geçti zor duruyorum .Demekki çok da anormal değilmiş davranışım Daha önce düşüklerim oldu. Ondan biraz panikliyorum.
Yok canım doktorun sorun yok dediyse Bi şey yoktur inşallah ama sen de dikkat et fazla iş yapma dinlen yani demekki gerçekten prenses olmak lazımmış. Mutlaka haberdar ederim ayarlayabilirsem çarşamba gitmeyi düşünüyorum zatenSen dedikten sonra dikkat ettim bende benimde sancım oluyor kasık bolgesinde çift taraflı benim doktor ultrason için normal dedi ama işkillendim şimdi bir sonraki muayenem 1 ay sonra. Ben adet sancısı gibi düşünmüştüm annem de adet zamanı olur falan demişti, gerekirse 2-3 hafta sonra tekrar giderim ağrı devam ederse. Beni de haberdar et tamam mı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım
Eve ultrason cihazı alma fikri çık aklımdanDaha önce kaybı olanlar böyle maalesef.
Ben 7 haftalıkken gittim, her şey normal, 1 ay sonra gel diycem ama sen dayanamazsın, 2 hafta sonra gel dedi.
2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.
Öyle olunca insan daha çok korkuyor işte.
Bana kalsa her hafta gidicem, kontrol randevularımı da kullanıcam da doktoru o kadar meşgul etmek istemiyorum.
Zaten kanamalar, lekelenmeler derken bir ara haftada 2 kere gittiğim bile oldu.
Sonra sonra 10 güne kaydı, şimdi de ilk defa 2 hafta olacak.
Çok zor beklemek.
.
O bendede var defalarca sordum iki doktorada sorun yok dediler normalmiş. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.Benim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki
Ben de her sabah bunun hayaliyle uyanıyorum jajsjshs 18 haftadan sonra stereskopla kalp atışı duyuluyormuş belki öyle yaparızEve ultrason cihazı alma fikri çık aklımdanbelki dopler alırım ilerleyen zamanda , kullanıp memnun kalanları okumuştum ama şu an hafta olarak çok erken
Nasıl bir his? Dümdüz ağrı mı? Benim tam ağrı gibi değil tarif de edemiyorum daha önce yaşamadığım için. Ama en yakını böyle karıncalanıyor gibi uyuşuyor gibi güçlü bi his oluyorO bendede var defalarca sordum iki doktorada sorun yok dediler normalmiş. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.
Bana da rahat bırak çocuuuu büyüsün diyorlarBen de her sabah bunun hayaliyle uyanıyorum jajsjshs 18 haftadan sonra stereskopla kalp atışı duyuluyormuş belki öyle yaparızyani biz mi abartıyoruz acaba? Annem diyor ultrason yoktu bizim zamanımızda çok gitme ultrasona çatlarım görmezsem Nası dayancam
Biz dışarıya çıkınca alarm sistemi kurulu oluyor benim katyayı çalıştıramıyorum ancak evdeyken çalıştırabiliyorum. Yani o kolaylığından malesef faydalanamıyorum@cotton canım, bence en önemli özellik haritalama ve sen dışarıdayken robotu uygulamadan çalıştırabilme.
İğneye gittiğimde oturma odasını süpürtmeye başlıyordum, gelince orada yatıyorum çünkü.
Daha ben dönmeden bitmiş oluyodu, yolda koridoru da süpür diyordum ki ben eve girdiğimde ses oturma odasına gelmesin.
Eve girince de salon, mutfak ve yatak odaları.
Missss.
.
Detaylı ultasyonu sadece perinatologlar yapabilir doktorunuz 20. Hafta bir doktora yönlendirecektir illaki.Kızlar daha erken ama detaylı ultrason soran oldu mu doktoruna? Biliyor musunuz onun için aynı doktora mı gidicez yoksa perinatolojiye mi gidicez? Ben ikili testte her zamanki doktoruma gidicem mecbur öteki bölüm yok.
Acaba detaylıda nasıl?
Kızlar daha erken ama detaylı ultrason soran oldu mu doktoruna? Biliyor musunuz onun için aynı doktora mı gidicez yoksa perinatolojiye mi gidicez? Ben ikili testte her zamanki doktoruma gidicem mecbur öteki bölüm yok.
Acaba detaylıda nasıl?
Biz dışarıya çıkınca alarm sistemi kurulu oluyor benim katyayı çalıştıramıyorum ancak evdeyken çalıştırabiliyorum. Yani o kolaylığından malesef faydalanamıyorum
Oluyor cnm doktor da rahim yer açıyor olur diyor..Sende de oluyor mu canım kasık ağrısı?
-C-A-N-A-N- nasıl anladın canım rahim kasılmasını valla dertlendim bak bu gidişle 1 ay beklemem hayatta
Valla bilmiyorum ki canım bende senin dediğin gibi düşünüyordum hatta yorulunca oluyordu falanBenim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki
Kanamayla anladın yani ayy benim iki taraflı kasık ağrım oluyor belime de vuruyor ama adet ağrısı gibi. Bir de tam regl zamanım ondan mı acaba dedimCanım, ben bu mesajı yeni gördüm.
Kusura bakma.
Arkadaşlar alıntılayınca fark ettim.
Daha hamileliğim çok yeniydi canım.
5 hafta 4 günlüktüm.
Sabah uyandım, her şey çok normaldi.
Genetik test sonuçlarım çıkmış, gittik onları aldık geldik.
Yolda hafiften ağrı hissettim.
Geldim evde biraz yattım falan, sonuçları doktoruma gönderecektim.
Fotoğraflarını çektim.
Bi lavaboya gidip geleyim dedim ve gittiğimde şakır şakır kanama başladı.
Oysa 2 saat önce bembeyazdı akıntı, ağrı da yoktu.
Şok oldum.
Sonra sonuçlar fotoğraf her şeyi bırakıp direkt doktora gittik.
Adet ağırsa gibiydi, kasık ağrısı değil.
Göbeğin alt kısmı kasılıyordu, hissediyordum.
Neyse, geçti gitti çok şükür.
.
Ben başka doktora giderim belki dediğin gibi 1 ay bir şey olsa haberimiz olmayacakBence 1 ay zaten çok ütopik.
Hareketlerini hissedene kadar en geç 2 haftada bir giderim ben, doktor ne derse desin.
.
Evet bende temizlik sinir stres hak getire dikkat etmek lazım gerçekten yeni dank etti. Bir de ben çok üşüyorum titreme giriyor falan o da beni kötü yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun canımYok canım doktorun sorun yok dediyse Bi şey yoktur inşallah ama sen de dikkat et fazla iş yapma dinlen yani demekki gerçekten prenses olmak lazımmış. Mutlaka haberdar ederim ayarlayabilirsem çarşamba gitmeyi düşünüyorum zaten
Evet bildiğin batma ağrısı bazende kramp gibi gaz sancısı gibi. En son nezamn ultrasyona girdin plesenta tam olarak nerdeydi?Nasıl bir his? Dümdüz ağrı mı? Benim tam ağrı gibi değil tarif de edemiyorum daha önce yaşamadığım için. Ama en yakını böyle karıncalanıyor gibi uyuşuyor gibi güçlü bi his oluyor
Ne demek estağfurullahCanım, ben bu mesajı yeni gördüm.
Kusura bakma.
Arkadaşlar alıntılayınca fark ettim.
Daha hamileliğim çok yeniydi canım.
5 hafta 4 günlüktüm.
Sabah uyandım, her şey çok normaldi.
Genetik test sonuçlarım çıkmış, gittik onları aldık geldik.
Yolda hafiften ağrı hissettim.
Geldim evde biraz yattım falan, sonuçları doktoruma gönderecektim.
Fotoğraflarını çektim.
Bi lavaboya gidip geleyim dedim ve gittiğimde şakır şakır kanama başladı.
Oysa 2 saat önce bembeyazdı akıntı, ağrı da yoktu.
Şok oldum.
Sonra sonuçlar fotoğraf her şeyi bırakıp direkt doktora gittik.
Adet ağırsa gibiydi, kasık ağrısı değil.
Göbeğin alt kısmı kasılıyordu, hissediyordum.
Neyse, geçti gitti çok şükür.
.
Kayınvalidemin kedile var malesef kuramıyor bikere kurmuş alrm sistemi ötmüş. Oda göstermelik kullanıyorYaaa, o kötü olmuş.
Evcil hayvanı olan falan nasıl yapıyo acaba bu alarm sistemini?
.
Bana da aynısını söyledi hatta bundan sonra daha çok olacak çünkü rahim daha hızlı büyüyecek dedi. Evet canım doktorum sorun yok dedi inşallah yoktur olsa söylerdi herhalde her şeyi söylüyor zaten hatta bende kalp rahim görüntüsü vardı onu sordum tekrar bebek çok iyi yerde rahimde çok iyi durumda hiçbir sorun yok falan dediOluyor cnm doktor da rahim yer açıyor olur diyor..
Her ağrıda rahimin yer açmasıyla alakalı olmayabilir tabi ama anlayamazsın o yüzden hep ona yoruyorum ben kafamı kurcalamasın diye..
Eğer devam edip sürekli artan bir ağrın yoksa takma kafana sende..
Usg de doktor birley görmediyse takma kafana birşey yoktur..
Canım seninde benim gibi kaybın var benimde 4 kaybım oldu. O nedenle bu haftaya kadar iki haftada bir kendileri çağırdı hatta ben iki doktor takipli gittiğim için haftada bir oluyordu. Şimdi iki haftada bir gidiyorum ama onlar 3 haftada bir çağırıyorBence 1 ay zaten çok ütopik.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?