Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de bu zamana kadar her hafta gittim En son randevudan bir hafta geçti zor duruyorum .Demekki çok da anormal değilmiş davranışım Daha önce düşüklerim oldu. Ondan biraz panikliyorum.

Ben de bu zamana kadar her hafta gittim En son randevudan bir hafta geçti zor duruyorum .Demekki çok da anormal değilmiş davranışım Daha önce düşüklerim oldu. Ondan biraz panikliyorum.

Daha önce kaybı olanlar böyle maalesef.

Ben 7 haftalıkken gittim, her şey normal, 1 ay sonra gel diycem ama sen dayanamazsın, 2 hafta sonra gel dedi.
2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.

Öyle olunca insan daha çok korkuyor işte.

Bana kalsa her hafta gidicem, kontrol randevularımı da kullanıcam da doktoru o kadar meşgul etmek istemiyorum.

Zaten kanamalar, lekelenmeler derken bir ara haftada 2 kere gittiğim bile oldu.

Sonra sonra 10 güne kaydı, şimdi de ilk defa 2 hafta olacak.
Çok zor beklemek.

.

Yok canım doktorun sorun yok dediyse Bi şey yoktur inşallah ama sen de dikkat et fazla iş yapma dinlen yani demekki gerçekten prenses olmak lazımmış. Mutlaka haberdar ederim ayarlayabilirsem çarşamba gitmeyi düşünüyorum zaten

Eve ultrason cihazı alma fikri çık aklımdan belki dopler alırım ilerleyen zamanda , kullanıp memnun kalanları okumuştum ama şu an hafta olarak çok erken

Eve ultrason cihazı alma fikri çık aklımdan belki dopler alırım ilerleyen zamanda , kullanıp memnun kalanları okumuştum ama şu an hafta olarak çok erken
Ben de her sabah bunun hayaliyle uyanıyorum jajsjshs 18 haftadan sonra stereskopla kalp atışı duyuluyormuş belki öyle yaparız yani biz mi abartıyoruz acaba? Annem diyor ultrason yoktu bizim zamanımızda çok gitme ultrasona çatlarım görmezsem Nası dayancam

O bendede var defalarca sordum iki doktorada sorun yok dediler normalmiş. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.
Nasıl bir his? Dümdüz ağrı mı? Benim tam ağrı gibi değil tarif de edemiyorum daha önce yaşamadığım için. Ama en yakını böyle karıncalanıyor gibi uyuşuyor gibi güçlü bi his oluyor

Kızlar daha erken ama detaylı ultrason soran oldu mu doktoruna? Biliyor musunuz onun için aynı doktora mı gidicez yoksa perinatolojiye mi gidicez? Ben ikili testte her zamanki doktoruma gidicem mecbur öteki bölüm yok.
Acaba detaylıda nasıl?

Bana da rahat bırak çocuuuu büyüsün diyorlar stereskopu duymamıştım onu da araştırayım

Biz dışarıya çıkınca alarm sistemi kurulu oluyor benim katyayı çalıştıramıyorum ancak evdeyken çalıştırabiliyorum. Yani o kolaylığından malesef faydalanamıyorum

Detaylı ultasyonu sadece perinatologlar yapabilir doktorunuz 20. Hafta bir doktora yönlendirecektir illaki.

Detaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.

Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.

.

Sende de oluyor mu canım kasık ağrısı?

-C-A-N-A-N- nasıl anladın canım rahim kasılmasını valla dertlendim bak bu gidişle 1 ay beklemem hayatta
Oluyor cnm doktor da rahim yer açıyor olur diyor..
Her ağrıda rahimin yer açmasıyla alakalı olmayabilir tabi ama anlayamazsın o yüzden hep ona yoruyorum ben kafamı kurcalamasın diye..
Eğer devam edip sürekli artan bir ağrın yoksa takma kafana sende..
Usg de doktor birley görmediyse takma kafana birşey yoktur..

Benim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki
Valla bilmiyorum ki canım bende senin dediğin gibi düşünüyordum hatta yorulunca oluyordu falan
Kanamayla anladın yani ayy benim iki taraflı kasık ağrım oluyor belime de vuruyor ama adet ağrısı gibi. Bir de tam regl zamanım ondan mı acaba dedim
Ben başka doktora giderim belki dediğin gibi 1 ay bir şey olsa haberimiz olmayacak
Evet bende temizlik sinir stres hak getire dikkat etmek lazım gerçekten yeni dank etti. Bir de ben çok üşüyorum titreme giriyor falan o da beni kötü yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Nasıl bir his? Dümdüz ağrı mı? Benim tam ağrı gibi değil tarif de edemiyorum daha önce yaşamadığım için. Ama en yakını böyle karıncalanıyor gibi uyuşuyor gibi güçlü bi his oluyor
Evet bildiğin batma ağrısı bazende kramp gibi gaz sancısı gibi. En son nezamn ultrasyona girdin plesenta tam olarak nerdeydi?

Ne demek estağfurullah
Çok çok geçmiş olsun cnm bir daha yaşatmasın..

Bana da aynısını söyledi hatta bundan sonra daha çok olacak çünkü rahim daha hızlı büyüyecek dedi. Evet canım doktorum sorun yok dedi inşallah yoktur olsa söylerdi herhalde her şeyi söylüyor zaten hatta bende kalp rahim görüntüsü vardı onu sordum tekrar bebek çok iyi yerde rahimde çok iyi durumda hiçbir sorun yok falan dedi

Canım seninde benim gibi kaybın var benimde 4 kaybım oldu. O nedenle bu haftaya kadar iki haftada bir kendileri çağırdı hatta ben iki doktor takipli gittiğim için haftada bir oluyordu. Şimdi iki haftada bir gidiyorum ama onlar 3 haftada bir çağırıyorneyapayım benimde korkularım hiç bitmedi. Hatta buraya ismimi bile yazdırmadım totem yaptım bu defa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…