- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.381
Yaaa, ben bu hikayeyi bilmiyordum.
Çok üzüldüm canım.
Hiç kaybın yok ama değil mi?
Düşük, kürtaj falan?
Diğer grupta görmedim çünkü seni.
Ya işte benim de bir kaybım olunca korkuyorum.
Hele bi detaylı ultrasonu geçelim Allah’ın izniyle.
Amiiiiiiiin kuzum, inşallah sağlıkla gelsinler de varsın bi tane zıbını olsun.
Yıkar yıkar kullanırız, nolcak.
.
yok hiç kaybım olmamıştı ik defa hamile kalabildim
Sen dedikten sonra dikkat ettim bende benimde sancım oluyor kasık bolgesinde çift taraflı benim doktor ultrason için normal dedi ama işkillendim şimdi bir sonraki muayenem 1 ay sonra. Ben adet sancısı gibi düşünmüştüm annem de adet zamanı olur falan demişti, gerekirse 2-3 hafta sonra tekrar giderim ağrı devam ederse. Beni de haberdar et tamam mı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canımHiç bilmiyorum canm tarihlere bakmadım ama olabilir de
İnstada damy var birde Nur bilen Yavuzer Onlar gebeliklerinde kullanıp tavsiye etmişlerdi.içeriklere çok önem veriyorlar güvenirim yani..Aaaaa palmer simii çok nadirdir alan çünkü yeni çıkmış satışa çoğu en çok kırgızistanda varmış eşimin yengesi kırgızlı ve o internetten bulamadı ordan almış hattaa getirtmiş ben memnunum daha dün gece başladım ama hadi hayırlısı katı kremsi nasıl ne gibi o
ÜNiversiteye yönlendirdi beni
YaaaBenim başından beri çok fazla canım.
Popomda, sırtımda, üst bacaklarımda, göğsümde...
Yüzümdekileri saymıyorum artık.
Progesteronun yükselmesine bağlı olarak sivilce artıyormuş.
Ben bir de ekstra iğne vuruldum, onlar yaptı heralde.
Geçecek inşallah, merak etme.
.
Anladım cnm o yüzden yazdımAy evet, sormadan ifşa etmeyeyim dedim.
Ne zaman kontrol?
.
Evett aynenn vallahaa hayırlısıAnladım canım.
Şimdi acil olmasa da bebek doğunca ihtiyaç olacağı kesin.
.
Hadii bakaluummmİnstada damy var birde Nur bilen Yavuzer Onlar gebeliklerinde kullanıp tavsiye etmişlerdi.içeriklere çok önem veriyorlar güvenirim yani..
Komşum da ikinci gebeliğinde kullandı çatlaması olmadı.ilk gebeliğinde lierac kullandı çatlama olmuştu..
Bende Mayıs da ilk gebeliğinde almıştım kullanmak nasip olmadı. Bu sefer kullanacağım inşallah
Anladım cnm o yüzden yazdım
1 ay sonraya çağırdı 25 Aralık da..Bekle ki zaman gelsin.belki başka doktora bi kaçamak yaparım
evet kızlar reyonlardan amme hizmeti gelmiştir
şunlara bakar mısınız tam çıldırmalık
Yaaa( çok moralim bozuk gittikce artıyor ergenlik gibi oldum insan çok üzülüyor çare aramaya çalısıyorum ama bilemedim .. benimde yüzümde cok vücudumdada var tabii ((( acaba ilerki dönemlerde mi yoksa doğumlamı geçecek .. okadar dikkat ediyorum ki düZenli yıkıyorum tonikliyorum banamısın demiyor dışarı hiç çıkamak istemiyorum .. nete yazıları okudum 20 . Hafta geçenler olmus birde doğumla beraber geçenlerde .. ama geçenin lekesi bile kalıyor .. instagramda bir bayan aknilox 4 kullanıyormus 4-5 aylıkken hafif yüzeysel kullanılıyormus pazartesi kontrolum var sorucam doktora .. ama bilmiyorum etki edermi .. (((((
Bencede robot süpürge son yüzyılın en iyi icatı benceKendine yapacağın en büyük iyilik olur canım.
Özellikle tüm hamilelere öneriyorum, şimdiden bebek arabası alacağınıza robot süpürge alın.
Bebek 1 yıl kucakta da taşınır ama hamilelik, doğum, doğum sonrası bence o kadar gerekli bir şey ki.
.
Sende de oluyor mu canım kasık ağrısı?Cnm rahimde kasılma olduğunda sende herhangi bir durum oluştu mu. Sürekli kasık ağrısı vs.. yada başka birşey..
Benim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş kiSende de oluyor mu canım kasık ağrısı?
-C-A-N-A-N- nasıl anladın canım rahim kasılmasını valla dertlendim bak bu gidişle 1 ay beklemem hayatta
Çoookk minnoşlaaarrevet kızlar reyonlardan amme hizmeti gelmiştir
şunlara bakar mısınız tam çıldırmalık
Cnm rahimde kasılma olduğunda sende herhangi bir durum oluştu mu. Sürekli kasık ağrısı vs.. yada başka birşey..
Benim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki
Sende de oluyor mu canım kasık ağrısı?
-C-A-N-A-N- nasıl anladın canım rahim kasılmasını valla dertlendim bak bu gidişle 1 ay beklemem hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?