- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.601
Yeğenlerin sağaaa zarar edeyy öylemii hele helee baaahhh![]()
Ay etsinler, öyle güzel bir şey ki teyzelik.
Hiç teyzem olmadı ama 3 prensesin teyzesiyim.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğenlerin sağaaa zarar edeyy öylemii hele helee baaahhh![]()
Kız sen de mi 80’lerin 90’ların çocuğusun?
Gerçi ben kömür aldığımız günleri de hatırlıyorum.
Banyoda banyo kazanı, altı cayır cayır yanmasına rağmen çenem titreye titreye yıkanırdım.
Sonra geldi o katalitik.
İhlas su ısıtıcı geldi sonra.
Doğalgaz bağlanınca hepsi yok oldu.
.
Ben 30 yaşındayım ama ucundan da olsa o günleri yaşadımKız sen de mi 80’lerin 90’ların çocuğusun?
Gerçi ben kömür aldığımız günleri de hatırlıyorum.
Banyoda banyo kazanı, altı cayır cayır yanmasına rağmen çenem titreye titreye yıkanırdım.
Sonra geldi o katalitik.
İhlas su ısıtıcı geldi sonra.
Doğalgaz bağlanınca hepsi yok oldu.
.
ayy bak şimdi yaaaleğende maşrapayla yıkanmak, pazar banyoları, bitlenen saçlar
bizim de küçükyalı'dayken evimiz sobalıydı, üzerinde hep kızarmış ekmek yapardık
nerelere gittik yaaa![]()
Oooyyyy demiii yaaa şaka ediyorum guzzumm ama güzel birşey dir eminimm benimde teyzem varr teyzen olması başka ama ben ençok halama düşkünümdür kardeşimde evlenirse bende hala olcamAy etsinler, öyle güzel bir şey ki teyzelik.
Hiç teyzem olmadı ama 3 prensesin teyzesiyim.
.
Halaya düşkün ilk defa duydumOooyyyy demiii yaaa şaka ediyorum guzzumm ama güzel birşey dir eminimm benimde teyzem varr teyzen olması başka ama ben ençok halama düşkünümdür kardeşimde evlenirse bende hala olcam![]()
Oooyyyy demiii yaaa şaka ediyorum guzzumm ama güzel birşey dir eminimm benimde teyzem varr teyzen olması başka ama ben ençok halama düşkünümdür kardeşimde evlenirse bende hala olcam![]()
Halaya düşkün ilk defa duydumama benim yeğenim de beni cok sever. Daha 6 yaşında olsada her eve dönüşümde arkamdan ağlar. Birde bebekken bir süre ben büyüttüğüm için sanırım ayrı bir seviyor hissediyorum sevgisini. hala olmak da cok büyük ayrıcalık tabi layığıyla yapana
![]()
Aminnnn canım. Aslında bu sıfatlar insanın tamamen içinde taşıdığı kalple ilgili yoksa teyze hala hiç farkı yok. Ablamın da yeni kızı oldu her akşam telefon la aramadan duramıyorumEminim öyledir canım, henüz hala olmadım.
Allah benim kardeşime hayırlı bir eş verdi, hayırlı da evlat nasip etsin.
Ben de hala olayım.
.
Halaya düşkün ilk defa duydumama benim yeğenim de beni cok sever. Daha 6 yaşında olsada her eve dönüşümde arkamdan ağlar. Birde bebekken bir süre ben büyüttüğüm için sanırım ayrı bir seviyor hissediyorum sevgisini. hala olmak da cok büyük ayrıcalık tabi layığıyla yapana
![]()
Bu kadar gevezeliğe benim bebe uyandı, sağ kasığıma vurup duruyo.
İlgi istiyo bence.
Azıcık karnımı okşayıp dua edeyim de uyusun.
Hayırlı geceler hepiciğinize.
.
He yaa, bizim burda kocaman bi oyuncakçı var.
Yeğenler bana gelince ilk oraya uğramak istiyorlar.
200 liradan aşağı çıktığımı bilmiyorum.
.
İnşallah ben de çok alırım iştahım açılır zayıfım baya çok sağol içimi rahatlattınyok yahu öyle bi şeyben bi arkadaşımla konuşmuştum ben çok kusuyordum o zaman, onda hiç olmamış hamileliğinde 79 kilo girdim aldıkça aldım demişti, yemiş valla güzelce, annesinin hamileliği de öyle geçmiş hiç bulantısız, kusmasız
hiç inanma öyle şeylere istisnadır herkeste olmaz kuzu![]()
İnşallah es geçmiştir ve inşallah korkutmuşlardır doğruluk payı yokturKız bence de seni korkutmuşlar bende nasıl başlarsa öyle devam eder dediklerini duydum ama her hafta ayrı bir belirti yaşadım. Ama eğer dediğin gibi bişey varsa ben bı İki defa kustum yani hakkımı kaybetmiş oluyorum bence nolur bu kural beni es geçsin![]()
İnşallah ben de çok alırım iştahım açılır zayıfım baya çok sağol içimi rahatlattın![]()
Ben de öyle bekliyordum bugün sinirimi bozdular inşallah yalandır benim tek umudun ikinci trimester yani kusmam yok ama iştah da yokAy lütfen, ikinci 3 ayda prenses gibi bir hamilelik bekliyorum.
Deme öyle şeyler.
.
Ay inşallah valla hayatımda hiç 50 üstüne doğru düzgün çıkmamıs biri olarak çok isterimhiiç canını sıkma ilk 3 ayda 4 kilo vermiştim şimdi afedersin dana gibi yiyorum yanlar fışkırmaya başladı![]()
Ben de öyle bekliyordum bugün sinirimi bozdular inşallah yalandır benim tek umudun ikinci trimester yani kusmam yok ama iştah da yok![]()
Yaniii halammın yaşı var ama hiç göstermexx çok genç deli doludurrr bende onun yanında büyüdüğüm için ona karşı sevgim çok başka beni sevgisi çok başka teyzemi de çok severim ama halama karşı çok başkayımmHalaya düşkün ilk defa duydumama benim yeğenim de beni cok sever. Daha 6 yaşında olsada her eve dönüşümde arkamdan ağlar. Birde bebekken bir süre ben büyüttüğüm için sanırım ayrı bir seviyor hissediyorum sevgisini. hala olmak da cok büyük ayrıcalık tabi layığıyla yapana
![]()
Amiinn kuzummmmAllah önce hayırlı bir eş sonra da hayırlı bir evlat nasip etsin.
.