- 10 Mart 2021
- 237
- 264
- 23
- 48
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrübeli ve yaşlı biri söyleyince insan istemeden kulak asıyorbayılıyorlar moral bozmayabir kulağından girsin bir kulağından çıksın
ya şu hamilelik bittiğinde olumsuz yanını söylemek aklıma gelmez benim böyle güzel bi olayındinleme hiç
![]()
Bene dedim hocam günde üç kere kullanıyorum ilaçlarlar birlikte.istersen 4 5 kullan farketmez dedi bende şaşırmıştımO kadar kullanılabildiğini bilmiyordum.
.
Aminnnn canım. Aslında bu sıfatlar insanın tamamen içinde taşıdığı kalple ilgili yoksa teyze hala hiç farkı yok. Ablamın da yeni kızı oldu her akşam telefon la aramadan duramıyorumbursa da maalesef sevemiyorum da
![]()
sen sağında olduğunu söylemiştin hatırlıyorum öksürünce sağımıza kramp girdiğini konuştuğumuzdabenimki de solda
valla yazacaktım da çekindim ben orada bazen batmalar hissediyorum ama erken ya söylemedim o yüzden, ben hissettiğimi düşünüyorum son zamanlarda
oku annesi okuoku da uyusun mışıl mışıl minik kelebek
![]()
tecrübeli ve yaşlı biri söyleyince insan istemeden kulak asıyorHaklısınız öyle yapıcam bundan sonra inşallah
Ben de öyle bekliyordum bugün sinirimi bozdular inşallah yalandır benim tek umudun ikinci trimester yani kusmam yok ama iştah da yok![]()
Amiinn kuzummmmsevgilisi var zaten hele lise aşkı
![]()
Ay uyumuşum kız. İyi diyelim iyi olsunNassıınnn çüçeeekkk![]()
Canım hiç duymadım da stres zarar verir. Başka bir doktora daha gitsen?Arkadaşlar moralim çok bozuk cuma günü randevum vardı doktor kafa kemiklerinin daha belirgin olmasini bekleriz bu hafta da bir hafta sonra tekrar görmek istedi iki gündür ağlamak tan maf oldum hiç duydunuz mu böyle bişey
Amin inşallah canım cümlemiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah. Ama ben avrupa yakasında oturuyorum. Şuan gerçi iki doktor takipliyim ama 20 den sonra perinatolog buldum onunla devam edecem inşallah. Ama söylediğin bayanı duymuştum. İyimiş gerçekten.Tahmin edebiliyorum kuzum. Olmazsa 14 haftayı asmadiysan nipt testi yaptır. Yada bir peritanolog ile görüş istersen.
Kuzum ben sormuştum rahim büyümesinden o. Çok sıkıntı etme
Ben sordum canım benim ki Zeynep Kamil de Mehmet adında bir doktor varmış ona yönlendirdi. Ve 20.ila 24. hafta arasında dedi. Eğer senle ilgilenen peritanologsa o bakar değilse başkasına yönlendiriyor.
Canan nerde yaptirmisti kardeşin? Acaba tahmini fiyat nolur?
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Umarım emeğine en güzel şekilde nail olursun. Eğer İstanbul da isen yasemin çekmez var çok iyi bir doktor. Muayene fiyatları yuksek ama hamileliğini daha rahat gecirebilirsin diye düşünüyorum. Benim durumum el verse direk ona giderim de nasip
.
Aminnn. Hayırlı olsun Özge abla bebis arabanıziçinde sağlıkla gezdirdigin günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim
.
Kuzum bana da doktorum onu vermişti ama hiç kullanmadım. Rennie Duo şurup .
Cottonum umarım yağ bir işe yaramıştır kzuum benim boğaz agrimi o sakinlestirmisti. Biraz daha iyi olmana sevindim umarım daha hızlı toparlarsin .![]()
Aynen canım ya hocaların hocası diyorlar. Şehir dışında sırf bu hoca için detaylıya gelen onlarca insan var. Sendemi avrupa yakasındasın? Bu arada recep hocadan memnun kaldınmı?nekadar takibini yaptı canım.Geçen yıl 900 idi Recep Hoca. Çok zam gelmemiş o adamı düşününce. Türkiye’de o adamdan daha iyisi yok. Gittiğim bütün doktorlar ve proflar onun adını duyunca değişiyor. Daha önce Recep Hoca’ya devam ediyordum deyince tekrar bakalım moduna giriyorlar.![]()
Merhaba kızlar günaydın. Bebek oda takımı almayı düşünmüyorum tayinciyiz. Büyüyen yatak mı yoksa oyun parkı mı daha iyi oluyor ? Sizler şimdiden alışverişe başladınızmı yoksa erkenmi daha. Herşey o kadar zamlanıyor ki baktığım tüm ürünlerin fiyatı 2kat olmuş nerdeyse.
Hayırlı olsun bebek arabanız. Güzel günlerde kullanın inş. Bence çok iyi yaptın zam gelmeden. Ben de bir kargo yapar buraya getiririm ufak tefek şeyleri diyordum ama yurt dışı kargo ücretleri uçmuş resmen. Şimdi tekrar düşünmem lazım. Türkiye'den alınacaklar diye liste yapıyordum güya :)off sormaainşallah fiyatlar artmasın siz alana kadar
herkes aldıktan sonra artar inşallah
![]()
Hayırlı olsun bebek arabanız. Güzel günlerde kullanın inş. Bence çok iyi yaptın zam gelmeden. Ben de bir kargo yapar buraya getiririm ufak tefek şeyleri diyordum ama yurt dışı kargo ücretleri uçmuş resmen. Şimdi tekrar düşünmem lazım. Türkiye'den alınacaklar diye liste yapıyordum güya :)
Günaydın kızlar ya ne güzel eşyaları almaya başlamışsınız bende çok istiyorum hatta e bebekte anne yanı baya düşmüştü alalım dedim eşime almıyor son aylara doğru alırız diyorçaktırmadan en azından kıyafet alıp koysammı köşeye
![]()