- 25 Ağustos 2019
- 62.812
- 121.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.881
Genede unutulmazz burasııacaba onları kucağa aldiktan sonra kim sayfayı hatırlayacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genede unutulmazz burasııacaba onları kucağa aldiktan sonra kim sayfayı hatırlayacak
![]()
Ben yaptırmayı düşünüyorum canım ultrasonda ensesi ve herşeyine ölçüyor drun ve gayet iyiyse iyidirr ve kan istiyolar sonucuda hastaneden hastaneye değişiyor benim hastane 1hafta sonra çıkıyormuş bende haftaya pazartesi gideceğimKizlar siz hepiniz ikili testi yaptirdinizmi? Nasil yapiyolar napiyolar?
Hadi bakalim guzel sonuclar aliriz insallah bende gidicm onumuzdeki haftalarda kismetseBen yaptırmayı düşünüyorum canım ultrasonda ensesi ve herşeyine ölçüyor drun ve gayet iyiyse iyidirr ve kan istiyolar sonucuda hastaneden hastaneye değişiyor benim hastane 1hafta sonra çıkıyormuş bende haftaya pazartesi gideceğim
Hangi günn ben 13 aralıktaHadi bakalim guzel sonuclar aliriz insallah bende gidicm onumuzdeki haftalarda kismetse
Ah canancım. Beni en yakınlarım bile anlamıyor siz anlıyorsunuz. Ortak acılar birleştirirmiş ya o misal. Çok bunları konuşup pozitif arkadaşların da modunu düşürmek istemiyorum aslında.
Hadi bundan sonra biz onlara uyalımgüzel düşünelim güzel olsun. Biz sadece alışverişleri biraz erteleyeceğiz. Hem onlar alır eve gelir bir bakarlar bakalım tavsiyelerinden faydalanırız
![]()
acaba onları kucağa aldiktan sonra kim sayfayı hatırlayacak
![]()
Ben daha gun almadim zaten daha 11. Haftadayim, 12.haftayi goreyim o hafta icinde bir gune bakicm bakalim, hamileligin her donemi ayri bir heyecanli bekleyisHangi günn ben 13 aralıkta![]()
Ben de aynı durumdayım. Sabah kriz geçirdim evi temizleyemiyorum diyeO kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı
Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo
Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de![]()
AllahımmmmBu arada sanırım bir erkek bebek daha katılıyor aranızadoktor cinsiyetini erkek görüyorum dedi
![]()
İşte bu yüzden her günüm tereddütlü geçiyor farklı moda girince veya o gün iyisem aklıma kötü şeyler geliyorallah kimseye yaşatmasın inşallah,
Gerçekten de Rabbim sabrımın mükafatını verdi diye düşünüyorum şükürler olsunbu güne kadar bir kez bile neden demedim.
Aayy evveettt yaaaBen daha gun almadim zaten daha 11. Haftadayim, 12.haftayi goreyim o hafta icinde bir gune bakicm bakalim, hamileligin her donemi ayri bir heyecanli bekleyis![]()
O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı
Cinsiyet belli mi sizdeAayy evveettt yaaa2 hafta nasıl geçecek derken 1 haftayı bitirdik bilee
![]()
Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsünBen de aynı durumdayım. Sabah kriz geçirdim evi temizleyemiyorum diyeneyse bize düşen sadece iyi olmak zaten
İyi olmaya bakalım ev de şimdilik süpürülmeyle idare etsin napalım canım
Allahımmmmhayırlı olsun diyelim
korkmaya başladım acaba benimki de erkek diye dermişim jajsjshs
Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsünbazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum
Ben başından beri kız hissediyorum. İstek olarak kız olsun erkek olsun dediğimden değil ilk çocuk olunca fark etmiyorama kesin kız bence. Ramzi de öyle demişti zaten. Bakalım ne çıkacak
![]()
Aynen valla bize yatmak düşerAynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsünbazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum
Ben başından beri kız hissediyorum. İstek olarak kız olsun erkek olsun dediğimden değil ilk çocuk olunca fark etmiyorama kesin kız bence. Ramzi de öyle demişti zaten. Bakalım ne çıkacak
![]()
Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsünbazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum
![]()
Kız demişti diye hatırlıyorumaaa sana Ramzi kız mı dedi
benim de içime kız doğuyodu Ramzi Bey'ciğim erkek dedi tuttu valla
içinden geçen olsunsağlıkla doğsun
![]()
Ahaaa bennnnO kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.
Kız demişti diye hatırlıyorum-C-A-N-A-N- a soralım mı yine
vajinal 6. Hafta canımcım tekrar bakar mısın
![]()
Hahahaha değill kuzuu demedi dr vallahaa ama remzi olarak kız diyolarrCinsiyet belli mi sizde![]()