Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar siz hepiniz ikili testi yaptirdinizmi? Nasil yapiyolar napiyolar?
Ben yaptırmayı düşünüyorum canım ultrasonda ensesi ve herşeyine ölçüyor drun ve gayet iyiyse iyidirr ve kan istiyolar sonucuda hastaneden hastaneye değişiyor benim hastane 1hafta sonra çıkıyormuş bende haftaya pazartesi gideceğim

Ben yaptırmayı düşünüyorum canım ultrasonda ensesi ve herşeyine ölçüyor drun ve gayet iyiyse iyidirr ve kan istiyolar sonucuda hastaneden hastaneye değişiyor benim hastane 1hafta sonra çıkıyormuş bende haftaya pazartesi gideceğim
Hadi bakalim guzel sonuclar aliriz insallah bende gidicm onumuzdeki haftalarda kismetse

Ah canancım. Beni en yakınlarım bile anlamıyor siz anlıyorsunuz. Ortak acılar birleştirirmiş ya o misal. Çok bunları konuşup pozitif arkadaşların da modunu düşürmek istemiyorum aslında.

Hadi bundan sonra biz onlara uyalım 🤗 güzel düşünelim güzel olsun. Biz sadece alışverişleri biraz erteleyeceğiz. Hem onlar alır eve gelir bir bakarlar bakalım tavsiyelerinden faydalanırız 😛

Evet canım, süper bir fikir bu. 👌🏻
Kendi modumuzu da diğer arkadaşların modunu da düşürmeyelim.
Onların alışverişlerine bakıp destek olalım. ❤️

.

O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.

Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı 😂

Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo 😂

Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de 🤭🙈
Ben de aynı durumdayım. Sabah kriz geçirdim evi temizleyemiyorum diye😂😂 neyse bize düşen sadece iyi olmak zaten🙏🏻🙏🏻İyi olmaya bakalım ev de şimdilik süpürülmeyle idare etsin napalım canım
Bu arada sanırım bir erkek bebek daha katılıyor aranıza😄 doktor cinsiyetini erkek görüyorum dedi 😄
Allahımmmm🙈🙈 hayırlı olsun diyelim🧿
korkmaya başladım acaba benimki de erkek diye dermişim jajsjshs

İşte bu yüzden her günüm tereddütlü geçiyor farklı moda girince veya o gün iyisem aklıma kötü şeyler geliyor 🥴 allah kimseye yaşatmasın inşallah,

Gerçekten de Rabbim sabrımın mükafatını verdi diye düşünüyorum şükürler olsun 🤲 bu güne kadar bir kez bile neden demedim.

Ne güzel canım. 🥰
Şimdi karaca3443 karaca3443 nın dediği gibi modumuzu düşürmeyelim artık.
Çok şükür, Rabbim tekrar hamilelik nasip etti hepimize. 🙏

.

O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.

Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı 😂

Bazen mi, her zaman geliyo bana. 😂
Günün her saati bambaşka biriyim sanki. 🙈

.

Ben de aynı durumdayım. Sabah kriz geçirdim evi temizleyemiyorum diye😂😂 neyse bize düşen sadece iyi olmak zaten🙏🏻🙏🏻İyi olmaya bakalım ev de şimdilik süpürülmeyle idare etsin napalım canım

Allahımmmm🙈🙈 hayırlı olsun diyelim🧿
korkmaya başladım acaba benimki de erkek diye dermişim jajsjshs
Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsün 😝 bazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum 😂

Ben başından beri kız hissediyorum. İstek olarak kız olsun erkek olsun dediğimden değil ilk çocuk olunca fark etmiyor 😀 ama kesin kız bence. Ramzi de öyle demişti zaten. Bakalım ne çıkacak 🐣

Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsün 😝 bazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum 😂

Ben başından beri kız hissediyorum. İstek olarak kız olsun erkek olsun dediğimden değil ilk çocuk olunca fark etmiyor 😀 ama kesin kız bence. Ramzi de öyle demişti zaten. Bakalım ne çıkacak 🐣

aaa sana Ramzi kız mı dedi😍

benim de içime kız doğuyodu Ramzi Bey'ciğim erkek dedi tuttu valla
içinden geçen olsun 🙏 sağlıkla doğsun🙏

Aynen valla bize yatmak düşer😁😁ben de bazen mız mız mıyım diye düşünüyorum da yok değiliz ya içerde bebek yapılıyor yAni ötesi var mı bunun insan çıkarıyoruz😁😂😂
Yaa tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bla bla ama benim içimden hep bi kızım olsun geçiyor🙈o yüzden çok merak ediyorum çatlıyorum desem yeridir😂😂

Ne zaman belli olur acaba? Randevun ne zaman senin belki belli olur o zamana

Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım. 🥰

Bana da Ramzi erkek dedi, galiba ondan erkek gibi hissediyorum. 🙈

Ama bebeği kucağımda hayal edince hep kız geliyo gözümün önüne. 🤗

.

aaa sana Ramzi kız mı dedi😍

benim de içime kız doğuyodu Ramzi Bey'ciğim erkek dedi tuttu valla
içinden geçen olsun 🙏 sağlıkla doğsun🙏
Kız demişti diye hatırlıyorum -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- a soralım mı yine 😌 vajinal 6. Hafta canımcım tekrar bakar mısın😍

Eklentiler

• 705A35B4-6CB1-45CC-B871-2218DAD26A0F.webp
    705A35B4-6CB1-45CC-B871-2218DAD26A0F.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 43

Ahaaa bennnn 😁😁

Back
X