Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok teşekkür ederim canim benim kesinlikle kızımda 7 aylık cam siliyordum bunda evi şey götürüyor

7 aylık cam silmek mi?
Ay bence hiçbir hamile cam silmemeli.
Allah korusun, hormonlar baş dönmesi falan yapıyor.
Ben sandalyeye bile çıkmıyorum.
Normal zamanımız gibi değil bence.

.

Valla yemeyen çocuk sıkıntı ya yeğenimden biliyorum da zor

Benimki kesinlikle ikizler çok aşırı erken doğum olmazsa tabi
Ben 4 gunle yengeçi yakaliyo gibi gozukuyorum ama kismet bakalim, hele bide kız olursa, hem kız hem yengec cocuk tadindan yenmez

Karindan bakti evet, ay Allahiiiim duymak istedigimi soyledin seni alnindan öperim güzel hamile Gonlumden kiz geciyo ama Allah hayirlisini sagliklisini versin hepimize, butun bebisler basimizin tacı

Aynen öyle kuzum, Rabbim sağlıklı bir şekilde gönlündekini nasip etsin.

.

Bende katlanan düşünüyorum yer sıkıntısı olmasın diye. Anneme dedim o da pahalıysa alma zaten büyüyünce onda yıkanmıyor dedi

Doğru demiş.
Benim banyo lavabom büyük değil, büyük olsa sünger gibi şeyler var aslında.
Takip ettiğim bir kaç fenomen o şekilde yıkıyo bebeği, çok kolay oluyormuş.

.

Relpaxı ben de kullanıyordum. Dikloronu da ama ben iğneden biraz korktuğum için hep hap olarak kullandım. Nöroloji atakların azalması için yardımcı olabilir tetikleyicileri tespit edebilir. Tam geçmeyecek tedavi yok ama atakların arasını azaltmak için yol gösterici olabilir. Ben daha önce nörolojiye gittiğimde her seferinde sorarlardı gebelik var mı diye ona göre hareket edilirdi. Ben tansiyonun tetiklediğini düşünüyorum o yüzden tansiyonumu ölçüp not edeceğim. Gidişata göre doktora gideceğim.

Valla bende sabah sadece tost yiyorum. Akşamları yemek hiç yani. Makarna falan tarzı daha çok. İnşallah öyle değildir
Mavi leğenlerden dii mi canım?
Ama şu sonradan çıkan sert olanlardan değil, yumuşak adi plastikten.

.
O zaman bu teori gerçekse bizim bebeler dombili baykuş olur valla ben de ful khidrat yiyorum çünkü

O mavi leğenden bizde vardı valla gözümün önüne geldi şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…