Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebeği kesede ilk gördüğünüz usg yi gönder canım. 6’lı haftalar falan yani. 😉

.
73A065F7-3732-4F93-BBA1-E35C7FAD75D8.webp
Hemenn geldi 🤩

sonra da geleni gideni çekiştirmek için gireriz bence😂 her kafadan bi ses çıkınca, darlanan buraya koşacak vallaa

hem bence yine burada buluşmaya çok sebep var; kızlar sütüm gelmedi, ne yesem süt yapar, göğsüm yara oldu napıcam ben😂😂 ohooo burada olay bitmezz🧡🧡
Kız her türlü yardımlașır tecrübeleri paylaşırız diğer gruplar öyle valla doğumdan sonra daha da yararlı olur😂

O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.

Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı 😂

Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo 😂

Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de 🤭🙈
Bende kendi kendime hasta gibiyim hiç bir iş yapamıyorum diyorum. İşe gidiyorum arada orda daha iyiyim. Evde ama değişik ya modumu düşürüyor sanki yatmak istiyorum sürekli

Ya bi acaba dedim ama sanırım fazla küçük. 🙈

Kız kardeşim 8 yıl önce almıştı katlanan küvet seti, 3.çocukta hala kullanıyo.
Bi sorayım da markasını ondan alalım hep birlikte.

Bazı katlananlar çabuk deliniyormuş.
O kat yerleri sıkıntı diyordu bir arkadaşım.

.
Bende katlanan düşünüyorum yer sıkıntısı olmasın diye. Anneme dedim o da pahalıysa alma zaten büyüyünce onda yıkanmıyor dedi

sweetgirlcandy sweetgirlcandy , tabloya eklediğinden beri mesajla kalp atışını soran sorana. 🙈

5+4 biraz erken ya, yeni hamileliğini öğrenenler merak içinde. 🥰

Kanama olup gittiğimi, vajinal muayene olduğumu bilmiyorlar tabi.
Haklı olarak soruyorlar. 😉

.
Yaaaa takip eden mi varmış öyle 😳

sonra da geleni gideni çekiştirmek için gireriz bence😂 her kafadan bi ses çıkınca, darlanan buraya koşacak vallaa

hem bence yine burada buluşmaya çok sebep var; kızlar sütüm gelmedi, ne yesem süt yapar, göğsüm yara oldu napıcam ben😂😂 ohooo burada olay bitmezz🧡🧡
Diyorum ya heleee doğumdan sonra kıyamett varr 😁😁😁

Selam kızlar 🌸🌸 Bu hafta pek giremedim bende hafif gribaldim😷 kızımdan bulaştı sanıyorum sesim kısıldı falan gece uyku yok sabah oksurukten hapsuruga 😣 Midem de bir hoş valla kızımda çok normaldim bu bebisko seçici sanıyorum peynir falan asslaa ama asssla tutamıyorum içimde direk kusmaya 😣🤢 ama gel gelelim kebap olsun tatlı olsun zeytin vs gidiyor peynir yok her yemek yok. Kızım herşeyi yer asla seçmez bamya ve mantar dışı sorunsuz. Aah ah bu sıpa sanıyorum öttürecek beni😂😂 bulantılar ara ara baş dönmesi oluyor tansiyon düşük.. yaş 37 acaba ondan mı 😎🙈💖
Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum 😂😂

Ay
Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum 😂😂
inşallah bu doğru değildir yoksa yandık😳😳 ben sadece açma poğaça yiyebiliyorum kızzzz eyvah
Tecrübeli anneler acil durum!!!! Gerçekten böyle mi oldu🤨🤨🤨

Ay

inşallah bu doğru değildir yoksa yandık😳😳 ben sadece açma poğaça yiyebiliyorum kızzzz eyvah
Tecrübeli anneler acil durum!!!! Gerçekten böyle mi oldu🤨🤨🤨
Valla bende sabah sadece tost yiyorum. Akşamları yemek hiç yani. Makarna falan tarzı daha çok. İnşallah öyle değildir 😂😂

Valla bende sabah sadece tost yiyorum. Akşamları yemek hiç yani. Makarna falan tarzı daha çok. İnşallah öyle değildir 😂😂
Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar 😄

Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar 😄
Valla yemeyen çocuk sıkıntı ya yeğenimden biliyorum da zor 🤭

Benimki kesinlikle ikizler çok aşırı erken doğum olmazsa tabi😂

Back
X