Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız her türlü yardımlașır tecrübeleri paylaşırız diğer gruplar öyle valla doğumdan sonra daha da yararlı olur

Bende kendi kendime hasta gibiyim hiç bir iş yapamıyorum diyorum. İşe gidiyorum arada orda daha iyiyim. Evde ama değişik ya modumu düşürüyor sanki yatmak istiyorum sürekli

Bende katlanan düşünüyorum yer sıkıntısı olmasın diye. Anneme dedim o da pahalıysa alma zaten büyüyünce onda yıkanmıyor dedi

Yaaaa takip eden mi varmış öyle

Diyorum ya heleee doğumdan sonra kıyamett varr

Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum

Ay
Offf bende yemek konusunda seçiciyim aşırı. Geçen kuzenim hamileyken ne yemiyorsan doğunca aynı oluyo çocuk dedi gözüm korktu şu an bir şey yemiyorum
inşallah bu doğru değildir yoksa yandık ben sadece açma poğaça yiyebiliyorum kızzzz eyvah
Tecrübeli anneler acil durum!!!! Gerçekten böyle mi oldu

Ay

inşallah bu doğru değildir yoksa yandık ben sadece açma poğaça yiyebiliyorum kızzzz eyvah
Tecrübeli anneler acil durum!!!! Gerçekten böyle mi oldu
Valla bende sabah sadece tost yiyorum. Akşamları yemek hiç yani. Makarna falan tarzı daha çok. İnşallah öyle değildir

Valla bende sabah sadece tost yiyorum. Akşamları yemek hiç yani. Makarna falan tarzı daha çok. İnşallah öyle değildir
Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar

Öyleyse eger bende yananlar grubuna dahilim, dogru duzgun bisey yiyemiyorum
O degilde ikizler burcuyla yengec burcu arasindaki ince cizgide sallaniyoruz, programlarin verdigi dogum tarihi tutuyo mu genelde acaba, yoksa hep daha erken mi doguyolar
Valla yemeyen çocuk sıkıntı ya yeğenimden biliyorum da zor

Benimki kesinlikle ikizler çok aşırı erken doğum olmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…