Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

o ne demek kız? nasıl 5+4'te duyabildin diye mi soruyorlar

Selam kızlar Bu hafta pek giremedim bende hafif gribaldim kızımdan bulaştı sanıyorum sesim kısıldı falan gece uyku yok sabah oksurukten hapsuruga Midem de bir hoş valla kızımda çok normaldim bu bebisko seçici sanıyorum peynir falan asslaa ama asssla tutamıyorum içimde direk kusmaya ama gel gelelim kebap olsun tatlı olsun zeytin vs gidiyor peynir yok her yemek yok. Kızım herşeyi yer asla seçmez bamya ve mantar dışı sorunsuz. Aah ah bu sıpa sanıyorum öttürecek beni bulantılar ara ara baş dönmesi oluyor tansiyon düşük.. yaş 37 acaba ondan mı

çok geçmiş olsun her hamilelik bambaşkanın örneği işte

Canım okadar şaşkınımki vede üzgün benimde 4 kaybım var şuan ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. Ancak şaşkınlığımda recep hocadan dolayı. Bende testlere çok güvenmiyorum mesela şöyle bişey var bozuk embiryo bile anne karnında kendini tamir edebiliyormuş keza çok kalitesiz embiryo transferi olan 40 yaşındaki arkadaşım eşide 55 küsürdü bebekleri sapasağlam doğdu. Yani bunun gibi çok şey gördüm okudum. Bence sen en doğru kararı vermişsin. Allahım kaybettiğimşx evlatlarımızın ömrünüde bu doğacak çocuklarımıza versin inşallah sağsalim bunları kucağımıza alalım

Kızzz heleee bende sen gibi hapşurukk öksürükkk halsızzzimmm kaçgündürrr bugün hala burun tıkanıkk

Allah sana da sabır versin. Son sınavlarımız gelip geçmiş olsun İnşallah. Aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…