Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aaaaa süpermişşşşşş. senin model xiaomi vacuum mop pro değil mi ? 4652 tl diyor trendyolda :)
acaba silme özellikli olanı almasak nasıl olur ki ?
silme olanların çekim gücü daha mı yüksek oluyor

Aynen öyle canım, mavinin penceresi İnstagram hesabında çok güzel karşılaştırma var.

Silme özellikli diye değil de çekim gücü iyi diye bu modeli öneriyorlar aslında.

Çok artmış çok, Fava at Aralık indirimini bekle azıcık. 😉

.

Canım benim modelde haritalama var.
Sınır çizebiliyorsun, o sınırdan asla geçmiyo.

Mesela salonda konsolun altında internet kabloları, anten kabloları falan var.
Oraya değmesini istemiyorum.

Konsolun önüne sınır çizdim, konsolun altına girmiyo. 😉

.

Canan'ınki daha iyi ✌️benimkinde haritalandırma yok K kdv haritalandırma işi çok kolaylaştırıyo✌️

Aynen öyle canım, mavinin penceresi İnstagram hesabında çok güzel karşılaştırma var.

Silme özellikli diye değil de çekim gücü iyi diye bu modeli öneriyorlar aslında.

Çok artmış çok, Fava at Aralık indirimini bekle azıcık. 😉

.
aynen favda bekliyor şu an da :)
ayy aralıkta indirim olucak mııı

Ya canan ne istiyorsun göbeğimizden
neden bebek değil bebek değil diyip duruyon ne yani biz bebek değilde ayvamızı mi seviyoruz 😂😂 ay öyle deme bebek diyelim yoksa elim karnıma gitmez o bebek bir kere tamamı :KK70::KK70:

😂😂😂
Ay çok güldüm.

Ya ben demiyorum aslında, göbeğim çıktı dedikçe sertleşti mi diye soruyo herkes.
Arkadaşlar, kardeşim, kuzenim...
Hepsi öyle diyo.

Yooo, hala yumuşacık diyorum, o zaman o göbek diyorlar.

Bebek sert oluyormuş, onu hemen anlarsın dedi kardeşim. 🥰

.

Size bizzat anaokulundan bilgi vereyim o zaman, bebisler anaokuluna başlayınca şoke olmayin:))

Ben hiç öyle dikkat eden biri olmamıştım kızıma, mikroplarla büyüsün bağışıklığı güçlensin diye ama öyle olmuyormuş. Kreş, anaokulu ya da 1.sinif cocuk ilk hangisine başlıyorsa o sene 3 4 ay komple ve ardından arda hasta oluyormuş. Doktorumuz öyle söyledi, birbirlerinin suratına öksüren hapşıran miniklerden bahsediyoruz 😁

Bagisikliklari kendi aralarında guclenene kadar böyle hasta olurlar okula ilk başladıkları zaman dedi, sonra normale dönüyormuş çok şükür.

Bir de pandemi etkisi var açıkçası, kızım 2 yaşındaydı pandemi patladı. Küçücük çocuklar biraz mikropla tanışması gerekirken maske taktirdik, eminim onun da etkisi vardır tabii.

Yaaaaaa, çok acı kuzum yaa. 😔
O maske olayına zaten içim gidiyo.

Küçük çocukları karpuzlu, ananaslı maskelerle görünce ağlayasım geliyo. 🥺

.

aaaaaaaaaaa çok mantıklıııı.
eğer alırsan bizimle de görüşlerini paylaşmayı unutma kuzum

Tabi tabi, paylaşmam mı? 😉

İlle bebek için değil, kendimiz için düşünüyorum aslında.

Eşim burun bandıyla uyuyo, burnu tıkanıyo hep. Benim de baş ağrılarım var.

Ya oksijen tüpü ya hava temizleyici, biri şarttı. 😂

.

geçmiş olsun canım. Biz senelerdir çekiyoruz alerjiden. Daha da geçmedi. Büyüdükçe Geçebilir dedi doktor. Ama şuan süt yumurta süt ürünleri ceviz ve daha birsürü şeyi yiyemiyor.
Ay kıyamam ya, bizim bu sene başladı 😔

😂😂😂
Ay çok güldüm.

Ya ben demiyorum aslında, göbeğim çıktı dedikçe sertleşti mi diye soruyo herkes.
Arkadaşlar, kardeşim, kuzenim...
Hepsi öyle diyo.

Yooo, hala yumuşacık diyorum, o zaman o göbek diyorlar.

Bebek sert oluyormuş, onu hemen anlarsın dedi kardeşim. 🥰

.
😂😂 ama kuzu sertleşme ilerdeki aylarda oluyor ne zaman göbeğin iflahı kesilse ozaman sertleşiyor 😂 😂

Ay kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden. 🤣 Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan 🐼 canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz 🙃
Bende iştahsızımm hep kahvaltıda yemejte ama yediğim zaman hep yemek istiyorumm aynı durumdayızz 😁
Dün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki... 😂

“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”

.
Hahaha değişelimmi beraberr yastıkk😁 aşkoo
sen söyleyince şimdi uygulamaya baktım 👀
16. haftadan itibaren göğüslerden sarı su gelmeye başlayabileceğini söylüyo ayy bi okusanıza gözlerim doldu valla süt gelebilirmiş yani küçük küçük 🙏🙏

doğru anlıyorum di mi 16'dan sonra ağız sütü denen su gelmeye başlayabilirmiş 🤩 olmayabilir anladığım kadarıyla ama olabilir de😍
Yaaaaaa okadarr erken geliyomuymuş süt yaa şaşırdımm🤭
Kızlar gebelik sonrası her kalktığımda ağzımda çok kötü bir tat oluyor oda benim midem bulandırıyor koşarak dişlerimi fırçalamaya gidiyorum.bu gebelikten sonra oldu size de oluyor mu
Bende olmuyo o hiç nerdeysee bitti 1 haftadır midem bulanmıyorrr göğüslerin ucun yuvarlak etrafında çok gerilmeye başladıı göğsümde büyümeye başladı baya
Ya ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum 🙈
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda 🤣🤭
Hahahahaha evettt sonra diyorum kime ne olduu ne aldınız diyee kafamda deli sorularr :confused:
Kızlar yine enfeksiyon çıktı çıldırmak üzereyim 😢
Fitil ve Monurol verdi tekrar ağrıların ısrarla geçmezse gel dedi ne yapayım nerelere gideyim 🤷‍♀️
Yaaaa hamilelikten önce demekki sende enfeksiyon vardı kuzu oyüzden hamilelikte birazdaha ilerlemiş olabilirr ama biticekk yaaa benim bi arkadaşımda hamileliğinde çokzor geçtii enfeksiyonn bide idrar yapma konusunda yanma varmı

Yaaaaaa, çok acı kuzum yaa. 😔
O maske olayına zaten içim gidiyo.

Küçük çocukları karpuzlu, ananaslı maskelerle görünce ağlayasım geliyo. 🥺

.
Sabah asansörde maskeli çocuk vardı ben de aynı şeyi düşündüm🥺
Ark çocukları 2-4 yaş aralığında, pandemiden sonra kreşler açıldı ya bunlar bi hastalandı hala iyileşemediler. Bebeklere maske takmıcaz zaten de sonra napcaz bilmiyorum biter inşalalh

Canım benim ya:KK43: çok geçmiş olsun. Öğretmen öğrenci karışık mı tuvaletler🥺 girmesen napcan koca gün. Nasıl çözülebilir bi düşünelim. Bi süre rapor alıp gitmesen mü acaba? Hastalık da bu sonuçta
Canım rapor almam çok zor zaten süreğen bir hastalık o kadar uzun alamam 3 gün gidiyorum o günlerde de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor demek ki
ne yap biliyo musun evde küçük bi şişe varsa içine sirke koy👍 zaten oturmuyosundur ama her tuvalete girmeden o sirkeyle sen yine bi sil orayı, eski tuvaletse o zaman da sirkeyi dök yine, bi de tuvalete sen yakınken sifonu çekme👍
Sirke çok mantikli öyle yapayım olmazsa canım çok sagol aklıma getirdigin için

Tabi tabi, paylaşmam mı? 😉

İlle bebek için değil, kendimiz için düşünüyorum aslında.

Eşim burun bandıyla uyuyo, burnu tıkanıyo hep. Benim de baş ağrılarım var.

Ya oksijen tüpü ya hava temizleyici, biri şarttı. 😂

.
ay ben artık gram kendimizi düşünmüyorum :)
bu akıllı süpürgeyi de sırf çocuk için istiyorum. çünkü benim evimde kedim var ve tüy döküyor sağolsun :)
düzenli olarak tüylerini kestiriyoruz aslında ama kışın kıyamıyorum kestirmeye üşümesin diye.
şimdi çocuk ilerde yerde yuvarlanacak edecek. o yüzden robot süpürge biraz da olsa içimi rahatlatır. her gün çalıştırırım.
hem işim kolaylaşır hem de içim rahat olur :)

Back
X