Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlaaar siz naptınız yaaa 1078 sayfa konuşmak biraz show değil mi hahaha sadece 2 gün yoktum :) ama konuşulanları o kadar merak ediyorum ki. okuyorum ancak 1008. sayfadayım daha. biter inşallah bugün hahaha

Ben de öyleyim yaa, şimdi 3 sayfa geriden geldim. Didik didik okuyorum mesajları.

Elimde olsa altını çizcem. 🙈 Sanırsın makale okuyorum. 😂

Arada da yenilere de bakıyorum bir şey kaçmasın diye. 😂

.

Umuyoruz olsun canım. 🙈
Ben de odaya hava temizleyici veya nemlendirici bakınıyorum.

.
Bende eşimde aşırı alerjik insanlarız maalesef.Kendimiz için ve bebeğimizde kesin bizim gibi olur diye (inşallah olmaz) dyson hava temizleyici ve nemlendirici almıştık .Gerçekten çok büyük fark oluyor uyurken👌🏻

Canım rapor almam çok zor zaten süreğen bir hastalık o kadar uzun alamam 3 gün gidiyorum o günlerde de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor demek ki

Sirke çok mantikli öyle yapayım olmazsa canım çok sagol aklıma getirdigin için
O zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum da:( sirke mantıklı geldi bana da🙏🏻🙏🏻 Dualarımız hasta olanlarla umarım bir an önce şifa bulursunuz🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Günaydın ballı bebişler ve anneleri💞💞

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0865104003.html

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0950412004.html

Kızlar size iki tane indirimli set getirdim ben aldım erkek bebek diyor benim belli değil ama kıza da giydiririm hardal nolcak😍😍

Bu arada lcw jean alacaklar için; üç tane aldım hamile jean açık renkli olanlar iyi ama ince, içlikle giyiyorum sorun olmuyor hatta çok da rahat muhtemelen doğumdan Sonra da bunları giymeye devam ederiz düğmeyle daraltılıyor, ama koyu lacivert almıştım o öyle bir kokuyor ki size anlatamam bildiğin kötü iğrenç kokuyo, 4 kez yıkadım yok geçmiyo giyemicem bi daha. Kokusuna ek olarak da rengi geçiyo boyuyo temas ettiği şeyi bembeyaz içliğimi mavi yaptı🥺🥺Sakın lcw koyu lacivert kot almayın 📢 📢📢

Oy çok tatlılar yaa. ❤️❤️❤️
Bence de kıza da erkeğe de çok yakışır bunlar. 🥰

LCW bilgileri için teşekkür ederiz tatlım. 😉
Bol paça kot alsam kışın kesin koyu renk alırdım. 🙈

.

Biz bebek arabasını aldık 👀
✌️😇
bu heyecanla inşallah 8 aylık doğurmam ben🙄
inglesina'ya takmıştım zaten fena halde 🙈 geçen ay 8000 liraydı, düşer, kampanya çıkar falan demiştik şu an 9000 küsür olmuş🙄

trilogy modelini aldık, %10 indirimleri varmış, ondan yararlandık eğer şimdi yılbaşında kampanya olursa indirim olursa 14 gün içinde indirimi yansıtmalarını isteyebiliyomuşuz öyle söylediler, araç içşne koyulan ana kucağını da aldık, artık dolar euro çıksa da, neyse ben aldım derim artık

parası içimize oturdu tabii ki 🙄 3 taksit onlar yaptı, 2 de banka verdi

bu dert aradan çıkmış oldu ✌️
adgjasdhaskhjashdhsd böyle bir haber bekliyordum senden :) :) :)
bir yandan iyi olmuş aslında her şey yılbaşından sonra alıp başını gidicek.
güzel günlerde kullanın canım benim :anneadayı:

Bende iştahsızımm hep kahvaltıda yemejte ama yediğim zaman hep yemek istiyorumm aynı durumdayızz 😁

Hahaha değişelimmi beraberr yastıkk😁 aşkoo

Yaaaaaa okadarr erken geliyomuymuş süt yaa şaşırdımm🤭

Bende olmuyo o hiç nerdeysee bitti 1 haftadır midem bulanmıyorrr göğüslerin ucun yuvarlak etrafında çok gerilmeye başladıı göğsümde büyümeye başladı baya

Hahahahaha evettt sonra diyorum kime ne olduu ne aldınız diyee kafamda deli sorularr :confused:

Yaaaa hamilelikten önce demekki sende enfeksiyon vardı kuzu oyüzden hamilelikte birazdaha ilerlemiş olabilirr ama biticekk yaaa benim bi arkadaşımda hamileliğinde çokzor geçtii enfeksiyonn bide idrar yapma konusunda yanma varmı
Kuzum 6. Hafta çok az çıkmıştı şase verdi geçti diye sevinmiştim geçmemiş. Arkadaşının hamileliği nasıl geçti sağlıkla aldı mı kucağına evet kuzum yanma ağrı hepsi var
O zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum da:KK43: sirke mantıklı geldi bana da🙏🏻🙏🏻 Dualarımız hasta olanlarla umarım bir an önce şifa bulursunuz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin kuzum. Yapmadığım kalmadı suyu da artirdim icmiyordum hiç benim hatam oldu 😢

Valla benim de çıktı göbeğim 1-2 hafta önce sabah düz olan karnım artık sabah da çıkmış durumda🙈🙈içerde yer yok bizde galiba hemen dışarı verdi kendini😁😁😁 ama güzel bir his bakıyorum hoşuma gidiyor oy annem diyorum senin yüzünden kilo mu alcam diyorum ahsjsjja inş çok almayız tedirgin de oluyorum kaç kilo alcaz acaba🙈🙈🙈🙈

Boşver kız, alalım.
Hayatta kaç kere hamile kalıcaz. 😂

Veririz, sen hiç merak etme. 😉

Ben 5 ayda 20 kilo verdim, çok da zor olmadı. Şimdi 2 daha verdim. 🙈

Hatta ben zayıfladıkça eşim de başladı benden sonra, 15 kilo verdi.

Sonra bi arkadaşımı da gaza getirdim, telefonda her gün motive ediyordum. 10-12 kilo da o verdi.

Sağlıkla doğuralım da, emzirme döneminden sonra burada birbirimizi motive ederiz. 😉
Hep birlikte eskisinden de çıtır oluruz. 🥰

.

Evet kuzum büyük ihtimalle oradan ve tuvaletler o kadar kötü ki ama girmek zorunda kalıyorum dayanamıyorum kısır döngüye girdim
canım tuvalet alafranga ise metroda bu klozet örtülerinden satılıyor tek kullanımlık onlardan al bir de sirke tavsiyesi çok mantıklı sifona bas sirke dök örtü ser öyle otur. tenefüs bitti:KK48: şaka bir yana çok da sıçrıyor ister istemez. Şuan sirke bana çok mantıklı geldi. Beyaz temizlik sirkeleri olur heralde değil mi? bizim tuvaletler de kirli oluyor çünkü.
benim çocukken alerjim vardı, şeker, muz, yumurta, kızartma bunları hiç yiyemezdim. halıya ayaklarımı sürte sürte kaşındığımı, tüm vücudum losyonla gezdiğimi hatırlıyorum🙄 ama büyüyünce geçti✌️ sadece corona aşısı olduktan 1 hafta içinde tekrar coşmuştu neredeyse 30 yıl sonra ama sonra o da dindi✌️
alerjik olmak çok zor canım ya. Özellikle küçükken. Okulda tam gün 4 öğün yiyorlar. yarıdan çoğu yasak bizimkine. hep arkadaşlarına bakıp özeniyor. artık alıştı kendi ayırıyor dokunan şeyleri yemiyor. ama çocuk işte bazen de çok canı isterse atıveriyor ağzına öğretmen görmeden. Kızamıyorum da haklı kuzum. ama sonra da ne uyku var ne birşey. kaşınıyor kabarıyor sürekli.

Oy çok tatlılar yaa. ❤️❤️❤️
Bence de kıza da erkeğe de çok yakışır bunlar. 🥰

LCW bilgileri için teşekkür ederiz tatlım. 😉
Bol paça kot alsam kışın kesin koyu renk alırdım. 🙈

.
Görerek alırsan belki sorun olmaz boyuyor mu anlarsın hemen zaten dokununca🤗
Boşver kız, alalım.
Hayatta kaç kere hamile kalıcaz. 😂

Veririz, sen hiç merak etme. 😉

Ben 5 ayda 20 kilo verdim, çok da zor olmadı. Şimdi 2 daha verdim. 🙈

Hatta ben zayıfladıkça eşim de başladı benden sonra, 15 kilo verdi.

Sonra bi arkadaşımı da gaza getirdim, telefonda her gün motive ediyordum. 10-12 kilo da o verdi.

Sağlıkla doğuralım da, emzirme döneminden sonra burada birbirimizi motive ederiz. 😉
Hep birlikte eskisinden de çıtır oluruz. 🥰

.
Benim diyetle aram çok kötü yeme bozukluğu falan başlamıştı diyet yapmaktan. Hamilelikten önce sezgisel beslenme kitapları falan okudum diyeti bıraktım tamamen. Çok kilo almasam iyi olur🙈diyet yapamam heralde bi daha.
Ama olsun spor yaparız diyet yoksa spor var😍😍😍

sweetgirlcandy sweetgirlcandy attığı sayfaya bakıyordum. Bebeğe ne alınır ne alınmaz mıydı neydi. Yeni doğurmuşlar hep🙈🙈 gördünüz mü

Kuzum 6. Hafta çok az çıkmıştı şase verdi geçti diye sevinmiştim geçmemiş. Arkadaşının hamileliği nasıl geçti sağlıkla aldı mı kucağına evet kuzum yanma ağrı hepsi var

Amin kuzum. Yapmadığım kalmadı suyu da artirdim icmiyordum hiç benim hatam oldu 😢
Kızzz delii aldıtabiii sapasağlamm kızı doğduu hattaa 3 yaşına girdi bilee enfeksiyon okadar şey etmez ki çocuğa düşünme onuben hamile kalmadan 1 ay önce ağır enfeksiiiyon geçirdimm ağrısını acısını çok iyi bilirimm gerçekten inanılmaz birşey ve o bittikten sonra hamile kaldım ya zaten ben nisandan beri agustosa kadar doğru düzgün regl olamıyordum korona olduğum için ama geçicekk demekkii içinde birikmiş dr dedi hiç enfeksiyon kaptınmı dedim kaptım ondan sonra hamile kaldım dedim tekrarlayadabilir dedii oyüzden hep dikkat etmeye calışıyorumm bu hamileliklerde hep yaşanıyorr bunlarr çok normallve beebğinn gayet sağlıklı doğcak kuzumm merak etme arkadaşımda çok zor geçmiş ama çok şükür iyii

ne yap biliyo musun evde küçük bi şişe varsa içine sirke koy👍 zaten oturmuyosundur ama her tuvalete girmeden o sirkeyle sen yine bi sil orayı, eski tuvaletse o zaman da sirkeyi dök yine, bi de tuvalete sen yakınken sifonu çekme👍

Evet evet, biliyor musunuz genital bölge sirkeli su ile de dezenfekte ediyormuş.
Hamilelikte yapılıyor mu bilmiyorum da eczacı bi arkadaşım söylemişti.

.

Back
X