• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım, çok mantıklı.
Hatta ben olsam bi katın halıları da kaldırırdım.
Hem süpürsün hem silsin orayı her gün. 😉

.
aynen canım bende tam olarak böyle düşünüyorum.
keşke daha önce alsaydım ya.
şimdi fiyatlar almış başını gitmiş
1 sene daha beklersem almak için 5600 falan olur

söyle canım sorun olmaz. al on gün rapor dinlen güzelce. Ben de hep rapor aldım bulantı dönemlerinde mümkün değildi işe gelmem. Dr kendi diyordu pzt uğra rapor yazayım diye. İste bence.
Geçen ay işlerimiz çok yoğundu hep denetimdeydik öyle olunca rapor alma fırsatım olmadı. 1 gün falan yazdırmıştım.

Ama az çok toparladım işleri söyleyim o zaman en azından haftaya 5 gün yazsın. Ay sonu da belki yine isterim. İşyerinden sorun çıkartmazlar zaten.

Kızlar ya burada okumuştum. Doğum sonrası 1 seneye kadar rapor alınıyor diye. Bunu para karşılığı mı yapıyorlar yoksa illa tanıdık mı bulmak gerekiyor nasıl oluyor?

Xioaminin Kamerasını aldık biz. Modelini bilmiyorum eşim aldı. Odaya koyduk telefondan izliyoruz. hareket falan olduğunda uygulamadan bildirim geliyor. Biz ilerde bakıcı da düşündüğümüz için kamera tercih ettik. yoksa görüntülü bebek telsizleri de var. Ama bu bizim için daha fiyat performans geldi. Dışardayken de açıp bakabiliyorsun uygulamadan. Telsiz kadar performanslı olur mu bebek için bilmiyorum. Ama bende ilk çocuktan kalma bir de normal telsiz var. Bildirimlerden performans alamazsam ikisini birlikte kullanırım diyorum. Ama telsiz önemli heryere götürmüştük biz tatilde falan da çok iyi oldu.
hem ses hem görüntülü baktım. şimdi hep telefona bağlanabiliyor. yılbasından once almak istiyorum bilmiyorum.

Kamera ben almıcam anne yanı yatırcam zaten bakmaya da annem gelir veya öteki anne gelir. Bakıcı için mi düşünüyorsun kamerayı?

Aralıklı oruç süper bişi evet yapıyordum onu bizim kamuda mesailer 10-4 olduğunda süper oluyordu😍😍😍 bak evet aralıklı oruç yapabiliriz belki ama emzirecez de bilemedim🧐🧐🧐 o zaman zaten yine burda nöbette oluruz konuşuruz🤣🤣

Evet yaa o sayfaya ben de yabancı hissettim. Hatta yazabileceğimi sonradan fark ettim sanki sadece okuyabilirim ama yazamam gibi hissettim😁 ama isimlerin aşağısında Doğumdan bu yana 6 gün geçti falan görünce bana bi kal geldi🥶

Yok kuzu, emzirme sonrası zaten.
Ben de emzirme dönemi karşıyım.

.

Xioaminin Kamerasını aldık biz. Modelini bilmiyorum eşim aldı. Odaya koyduk telefondan izliyoruz. hareket falan olduğunda uygulamadan bildirim geliyor. Biz ilerde bakıcı da düşündüğümüz için kamera tercih ettik. yoksa görüntülü bebek telsizleri de var. Ama bu bizim için daha fiyat performans geldi. Dışardayken de açıp bakabiliyorsun uygulamadan. Telsiz kadar performanslı olur mu bebek için bilmiyorum. Ama bende ilk çocuktan kalma bir de normal telsiz var. Bildirimlerden performans alamazsam ikisini birlikte kullanırım diyorum. Ama telsiz önemli heryere götürmüştük biz tatilde falan da çok iyi oldu.

Heh, benim istediğim tam da bu işte.
Model bile beğenmiştim, bulursam atayım size. 😉

.

İş arasında yazdıklarınızı okuyorum ben de. Her sayfaya bakıyorum birikmesin akşam baktığımda gözümden kaçar diye 🙈

Alışveriş yapanların aldıkları çok tatlılar güle güle giymek giydirmek nasip olsun 🙏

Sabah evden çıkmadan bir bulantı krizi üstüne çıkartma yaşandı. Şu an işyerinde de dalga dalga geliyor arada. Dosyalarım üstüne çıkarıvercem😂

Cuma randevum varya benim. Doktordan takip eden hafta için rapor isticem çok yoruldum ya. Mide bulantısı uyku hali çok zorlanıyorum. Yıl da bitiyor herkes rapor alsana diyor. Cuma yazarsa haftasonuna gitmiş olacak. Pzt tekrar gelsem rapor yazar mısınız desem uygun olur mu kızlar?

Olur tabi, niye olmasın canım.
Bence de biraz dinlen.
O dalga dalga bulantıyı çok iyi biliyorum. 😔

Allah kolaylık versin.

.

O hem temizleyip hem nemlendiriyor mu canım?
Valla memnunsan bi model ismi alırız. 😉

.
Biz bundan aldık.Telefondan uygulamasını indirip ortamın hava kirliliğini görebiliyoruz birde istediğimiz nem miktarını yazıyoruz kendi otomatik ayarlıyor.Yani hem havayı temizliyor hem nemlendiriyor👍🏻

Eklentiler

• 032972EE-6978-4B8C-BC1B-3E92A0E1346C.webp
    032972EE-6978-4B8C-BC1B-3E92A0E1346C.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 49
Su gibi mi? 😳
Eylül’den beri düşünme.
Ben Ekim’in 10’unda öğrendim.
Daha 2 ay bile olmamış. 🙈

.
Hahahaha yaaa bende ekimde öğrendim 11 inde amaa sonuçta eylülden 5 haftalik olmuş oluyorsun yani 1 ayy oyüzdenn dedim oylee aslında eylülü saymakk gerek kuzumm diye

Geçiyorr geçiyorrr düşünme şimdi sen bunları ayoll 😁😁

Kuzum sen kurtulabildin mi enfeksiyondan benim doktor da şimdi şase ve fitil verdi fitili kullanmış mıydın

En son fitil ve hap vermişti. Onlar baya fayda etti. En son coronanın ilk günleri çok az vardı acilde monurol yazdı. Karantinam bitince tekrar gidip baktırıcam. Kurtulmak ne zormuş ya. İnş şifa olur canım yarar ilaçta kurtulursun hemen

Hahahaha yaaa bende ekimde öğrendim 11 inde amaa sonuçta eylülden 5 haftalik olmuş oluyorsun yani 1 ayy oyüzdenn dedim oylee aslında eylülü saymakk gerek kuzumm diye

Geçiyorr geçiyorrr düşünme şimdi sen bunları ayoll 😁😁

Ya sanki aylardır hamileymişim gibi geliyo.
Yatıyorum ya hep, ondan heralde.

.

Bende bundan aldım.Gerçekten çok iyi ortamdaki sesi duyup bizde konuşabiliyoruz karşıdakiyle birde telefondan açısını ayarlabiliyorsunux 360 derece dönüyor👌🏻

İlk aldığımız şey sanırım bebek için. Aynısını aldık cidden çok iyi.

Bende bundan aldım.Gerçekten çok iyi ortamdaki sesi duyup bizde konuşabiliyoruz karşıdakiyle birde telefondan açısını ayarlabiliyorsunux 360 derece dönüyor👌🏻
Doğru seçimler yapıyorum demek. Memnun olmana sevindim. Ama alıp almamakta kararsızım. Belli bi aya kadar yanımda olacak odasında değil. O zaman alınabilir diye de düşünüyorum bilemiyorum

Bakın kızlar diğer attığım topiğin faydaları ordan en iyileri seçiyorsunuz 😂😂😂😂

Back
X