Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Limon tuzunu en azından hamilelikte kullanma canım ya. Sonuçta safi kimyasal. Ben sadece kireç çözücü olarak kullanıyorum onu.
Ben zaten normalde kullanmam bi ishal olduğumda Hamilelikte kullanmadım kullanmam ya. Bilmiyordum ben kimyasal olduğunu

Yaaa öksürük berbat yaaa. Kuzu tereyağ ile keçi boynuzu özünü eritip iç çok işe yaratmıştı bende. Bala zencefil tozu katıp yemiştim birazcık o da baya yakmıştı fayda etmişti

şaka yapıyosun kaçta çıkıyosun, vardiyalı mı

bu arada benimki su gibi olmuş galiba buzdolabına koymak gerekiyo, koydum şimfi
Ay yok kendi iş yerimiz. Dönem kapanacak gelen gelene kayıt fazla onlarla uğraştık. Bir de ben arada geliyorum iş birikmiş

Herkese selamlar. İş yerinden çıkınca kendimizi çorbacı da bulduk şimdi eve geldim uyuyacağım inşallah.

Göbeğim ve göğsüm kaşınmaya başladı baya baya. Hindistan cevizi yağını da iş yerinde unutmuşum yarına kaldı artık

Bir de benim sudan midem bulanıyor yeni farkettim. Açken içince oluyor sanıyordum ama yok bildiğin içince midem dalgalanıyor sanki aç karnına suyu doldurmuşum gibi. Zaten çok az içiyordum şimdi daha da az içiyorum

İyi geceler kuzu benimde uykum kaçtı onu ariyorum

Aç karnına su içmek zâten mide bulantısı yapiyor asla içemem ben. ondandır yani

yatılı misafir dendi mi tüylerim diken diken oluyo yemin ederim

bu haftaya kadar öyleydim sweet doktorun asistanına yazmıştım hatta su içemiyorum meyve suyu içsem olmaz mı diye, suyun yerini tutmaz demişti yine de içemedim günü 1 bardak suyla kapatıyodum o da zorla
bu hafta 3 gündür falan düzeldi dün ilk defa 6 bardak su içtim hem de hiç zorlamadan, susadığım için artık bol bol susuyorum

Kuzum Kehribar taşı çocukları sakinleştirir diyorlar ondan alsana bir kolye kızcene

Yaaa öksürük berbat yaaa. Kuzu tereyağ ile keçi boynuzu özünü eritip iç çok işe yaratmıştı bende. Bala zencefil tozu katıp yemiştim birazcık o da baya yakmıştı fayda etmişti
Ay bunu gece yaptım şu an çok işe yaradı canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…