Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Test ettim diyen dillerini yesinler yaaa çok tatlısın
Çok şükür maşallah diyorum minik kuzucuk
Çocuğun yaşama azmi hepimize örnek olsun
Yaaaa canımmmm sen daha tatlıı amaaa
Cok şükürrr çokk
Örnek olsun diyorum ya benimki çok başkaydı düşse düşerdii 5güne mesela ama allahh nasip etti

Limon tuzunu en azından hamilelikte kullanma canım ya. Sonuçta safi kimyasal. Ben sadece kireç çözücü olarak kullanıyorum onu.

Karbonat, limon tuzu, sirke üçlüsüne sıcak su ekleyince mutfak dolaplarını pırıl pırıl yapıyo.

Tam bir yap çözücü etkisi.

.

Karbonat, limon tuzu, sirke üçlüsüne sıcak su ekleyince mutfak dolaplarını pırıl pırıl yapıyo.

Tam bir yap çözücü etkisi.

.
Ben uzun zamandır temizlik yapmıyorum. Eşim de alkollü bir sürü temizlik malzemesi almış. Onlarla siliyor. Benim işime karışma diyor. Ben de işime geldiği için hiiç ses etmiyorum.

Kasılma oluyo canım oyüzdenn bol bol limon ye iç C vitamini all ben hala griple savaşıyorum 1 haftadırr iyileşemedim tam

sanki 7. aya gelsek gerisi hızlıca gelecekmiş gibi hissediyorum . Doğru mu cotton :)
Yaniii oyüzdenn diyorumm yaaa hep düşünürsekk hiç geçmezz zamann akışına bırakk hamileliğin tadını çıkarr bak nasıl geçiyor zaman canımm oyüzden ben çok düşünmüyorum uygulamaları bile kenara kaldırdım yoksa geçmiyor öyle

Çok geçmiş olsun canım.
Arkadaşlar bahsetmişti ya, sarımsak tendeki ve zeytinyağını kapalı kapta buzdolabında bekletiyorsun.
Gece yatarken bir ayağının altına sürüp çift kat çorap giyiniyorsun.
Sabaha öksürük kalmıyo.
Dene istersen.

.

Canan bunu da yapmak yürek ister sanki bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…