Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım ilk çocuğumda alerjiden çok çeken birisi olarak kendimi çiğ kuruyemişe boğacağım. Bilgi için teşekkürler. Çiğ kuruyemiş atın üzerime Alerji olmasın yeter ki kilo kilo yerim

Geçmiş olsun bu arada. İyi olmana sevindim.

kızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktı ultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin oğluna

Çok geçmiş olsun kuzum.
Allah'ta oğlunuzu koruyor.
Sağlığına bir an önce kavuşur inşallah

Geçmiş olsun canım, çocukların bünyesi çok güçlü Allahın izniyle sıkıntısız atlatır İnş. Yakın zamanda arkadaşımın oğluda geniz eti ameliyatı oldu birlikte kulağına sıvı birikmesinden dolayı tüp takıldı. Bir kaç günde toparlandı

Kızlar günaydın. Bugün karantinamın son günü hocaya mesaj attım 2li tarama testi için kontrole gittiğimde 13+3 olacağı için zamanı geçti dedi ama sen gel bir plan yapabiliriz. Ne yapabilir ki acaba gelde cumayı bekle usg acaba yeterli olur mu

çok geçmiş olsun M -Murphy nin söylediği gibi çocukların bünyesi sandığımızdan daha güçlü

14'e kadar yapmıyorlar mı yaa

Sağol canım. İnşallah oğlum da kolaylıkla toparlar. Fıtık ameliyatını açık yapıyorlarmış o biraz korkuttu beni ama Allah büyük kolaylığını da verecek inşallah

Hepiniz sağolun kızlar Hepimizin evlatları sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

İnş canım eminim oğlunda kolaylıkla toplarlayacaktır. Geçmiş olsun tekrardan. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende öyle biliyordum int de 14üne kadar yazıyor bu doktor mu okadar geciktirmek istemiyor anlamadım. 11. Haftada çağırmıştı beni 2li için

4'lünün sonucu beni tatmin etmiyo yaa hafta ilerlemiş olduğu için çok yanıltıyo

sen ikiliyi başka bi yerde yaptırmayı denesene, en olmadı detaylı olan var ya nifty'di galiba adı onu yaptır Allah Allah daha 14 olmamış ki niye yapmıyo acaba

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez vakitte çaresiz hastalıklardan korusun evlatları .

14 haftaya kadar nipt testi yapılıyor büyük olasılıkla onu söyleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…