Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kasılma oluyo canım oyüzdenn bol bol limon ye iç C vitamini all ben hala griple savaşıyorum 1 haftadırr iyileşemedim tam
Ay neler yapmadım ki gece pek ekle zeytinyağını eritip içtim çok iyi geldi çok şükür Bi de biri demez mi öksürük bebeği düşürür ödüm koptu ya

Bi tane karanfili dişinin arasına koysan canım belki geçer

Canım çok geçmiş olsun umarım geçer bi an önce
Ben araştırdım kafama yatmadı, teşekkürler yardım için
Canım çıkarabildin mi eti? Muhtemelen geçer çok oynama çıkardıysan. Diş ipi kullanmıyorsan bundan sonrası için hemen al ben ondan sonra çok rahat etmiştim Geçmezse git mutlaka

Özge abla suları mideye nasıl indirdin bana da söyle bana da söyle bende bileyim

Hallettim gibi kuzum hemen süte sarıldım bir yandan da teşekkür ederim

Ay çok sevindim kuzum.

Şişe taşımak çok iyi oluyo bence.
Gördükçe içiyorum ben.

Yoksa bana kalsa günde 1 bardak bile içmem, aklıma gelmez. Ertesi gün içtiğimde aaa, dün hiç su içmedim diyebiliyordum eskiden.

.

3.aydan sonra diş tedavisine izin veriliyor canım.
Belki sadece diş taşı, tartar falandır.
Diş etin şişince sana çürük gibi gelmiştir.

.

Canım çıkarabildin mi eti? Muhtemelen geçer çok oynama çıkardıysan. Diş ipi kullanmıyorsan bundan sonrası için hemen al ben ondan sonra çok rahat etmiştim Geçmezse git mutlaka

Kuzum çok yakın arkadaşım diş hekimi, diş ipini pek önermiyo.
Özellikle de diş eti rahatsızlığı olanlar için.

İyice kalıntıları derine ittiğini söylüyo. Onun yerine arayüz fırçası kullan demişti bana.

Hamilelikte diş etleri şiştiği için biraz zor oluyo kullanmak, önemli değil, sokabildiğin kadar sok dedi.

TePe’nin en incesini, pembesini kullanıyorum ben. Çok memnunum.

Bir de Rossman’dan dil temizleyicisi almıştım. O da inanılmaz bir şey.

Dilimi de fırçalamama rağmen yetmiyormuş, onu anladım. Ağızdaki o kötü tat ve düzenli fırçalamaya rağmen diş çürükleri hep dil temizliğini iyi yapamadığımızdanmış.

.

Benim diş hekimim mutlaka kullan demişti diş etimde sorun yok ama olsa gerçekten sorun yaratabilirdi doğru.
Bakayım o fırçaya. Teşekkürler

270’ten 440’a mı çıkmış?
Eyvah eyvah, biz alıncaya kadar ne olur acaba?

.

Özge abla suları mideye nasıl indirdin bana da söyle bana da söyle bende bileyim
ahahaa kendi düzeldi biliyo musun öncesinde bana meyve suyu fayda etmez dedi ya, şekerli de olmasına rağmen mideme su girsin diye ben yine de sabahları meyve suyu içtim, her şeyi de bol limonlu yedim çok çaresiz kaldım çünkü
3 gündür susuyorum kendi kendine o bölümün kilidi açıldı

270’ten 440’a mı çıkmış?
Eyvah eyvah, biz alıncaya kadar ne olur acaba?

.
Çok dengesiz pazar günü 350ydi aldığımda aslında. Dün bi bakim dedim anlık 270 düşürmüşler. İade edip tekrar aldım. Bugün diğerlerine bakarken ona da tekrar baktım 440 olmuş. Böyle satıcılara hiç güven olmuyor en iyisi favoriye atmak ordan takip etmek

Bence burdan paylaşalım yoksa iki topik kafayı yeriz
ay bence de ben birisine yetişemiyorum ikincisinde kafayı yiyebilirim ahfkfjlsdksf
Eşime 12.haftaya kadar yok diyordum geçen diyor 12 yi geçtik heralde aynen ileriki aylarda doğum yaklaştıkça öneriyorlar
kızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf
Ay yok kendi iş yerimiz. Dönem kapanacak gelen gelene kayıt fazla onlarla uğraştık. Bir de ben arada geliyorum iş birikmiş
ayy allah kolaylık versin. smmm yok mu aslında ilgilensin o
günaydın canım çok geçmiş olsun. 2 hafta kadar önce diş eti ağrısından geberiyordum. o kadar çok şişiyorlardı ki ne bir şey yiyebiliyordum ne de ağrım hafifliyordu.
direk gidip temizlettim dişlerimi tak diye geçti gözümü açabildim.
eğer diş eti şişmen devam ederse direk git canım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…